® E-bay - тема 42

• 36 400
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
И аз се надявам да има отзиви за стийм мопа-а!  Peace

Не само, че са ПЪТИ по-евтини от предлаганите тук, но доколкото знам стийм моповете от познатата ТВ реклама не стават, изтича вода и други оплаквания.

И аз това четох, че за нищо не стават. Затова не смея да взема а имам голяма нужда от един такъв и ако тоя е хубав направо ще го взема ама така като гледам май никой не си е вземал такова. На всичкото отгоре ми се вижда много по първобитен от Стим мопа дето го рекламират тука и може да върши и по хубава работа.

# 556
  • Шумен
На 03.12 спечелих една флашка и незнам дали вече ми е изпратена. Писах на продавача, но от него няма ни вест, ни кост.... ooooh! Купих и едни маратонки на 08.12 и вчера писах на продавача да го питам дали ги е пуснал и ми отговори веднага, а днес вече ги получих. Rolling Eyes
Да пия ли една студена вода за флашката или има надежда? Tired Питам, защото припървата ми покупка от ebay, получих email от продавача, когато ми шипна стоката, а за другите 2 покупки нямах нищо. newsm78

Много бързаш  Peace. Аз веднъж чаках едно яке от Англия  30 дена. Колко пъти писа на продавача? Ако не те инфомират за изпращането, пишеш писма и питаш.

# 557
Момичета помощ  Shocked
Не мога да Бидна за нищо. Защо така?
Дава ми това
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.
You are unable to bid on or buy this item because:
#
You are registered in a country to which the seller doesn't post to.
Note: If you are still interested in bidding on or buying this item, you may contact the seller and ask that they exempt you from any buyer requirements.
В началото мислех, че е ограничение от продавача, но така става вече на няколо търна в които са ми дали доставка до БГ.
Не разбирам.
Регистрационният ти адрес е в държава до която продавача не праща.
Ако регистрационният ти адрес е в Бг, затова не можеш да наддаваш. Най-вероятно продавача е дал ограничение за наддаване само от УК.

Добре, но от 3 дена във всички търгове ми изписва това. Не е възможно всички да имат ограничение. Ето току що ми отговориха за доставката на едно нещо, че ще ми струва 3.65 и аз пробвах и пак това съобщение.
Не е възможно просто. А как мога да пиша на Ebay за проблема? И какво по-точно да им пиша?  Rolling Eyes
Искам да купя едно палтенце на малката, а не мога сега.

# 558
И аз се надявам да има отзиви за стийм мопа-а!  Peace

Не само, че са ПЪТИ по-евтини от предлаганите тук, но доколкото знам стийм моповете от познатата ТВ реклама не стават, изтича вода и други оплаквания.

И аз това четох, че за нищо не стават. Затова не смея да взема а имам голяма нужда от един такъв и ако тоя е хубав направо ще го взема ама така като гледам май никой не си е вземал такова. На всичкото отгоре ми се вижда много по първобитен от Стим мопа дето го рекламират тука и може да върши и по хубава работа.

Гледам, че фийдбек-а за този стийм моп е добър  newsm78, дали не може да се намери УК форум да питаме използвалите този модел стийм моп...

# 559
Ю.Николова, помоли продавача да премахне ограничение.

# 560
Явно имам някакъв страшен късмет, че попадам на 10 търга с ограничение едно след друго. А миналата седмица една от продавачките ми се кълнеше, че няма ограничение.  Twisted Evil

# 561
И аз се надявам да има отзиви за стийм мопа-а!  Peace

Гледам, че фийдбек-а за този стийм моп е добър  newsm78, дали не може да се намери УК форум да питаме използвалите този модел стийм моп...
Тоя месец голям харчалък му удрям но другия януари най вероятно ще си го поръчам. Винаги мога да го подаря на някой ако не ми харесва. Например на свекито  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 562
  • София
От две седмици имам подобен проблем. Днес писах на продавачката, късмет беше че никой не купи артикула. Споразумяхме се за купи сега опция  Simple Smile Но е много неприятно с това ограничение  newsm78

# 563
От две седмици имам подобен проблем. Днес писах на продавачката, късмет беше че никой не купи артикула. Споразумяхме се за купи сега опция  Simple Smile Но е много неприятно с това ограничение  newsm78

На мен продавача на палтенцето ми писа да опитам сега, което според мен значи, че е оправил проблема, но пак не мога. Явно има нещо по-голямо като проблем.

# 564
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам къде да попитам, затова тук - за пръв път купих 3 стоки от Амазон, едната е с тракинг номер до UK адрес, сега ми дава, че:

Status:     Returning to seller

Какво трябва да предприема оттук насетне? Те пак ли ще го пратят? Или трябва да им пиша? А парите естествено са ми дръпнати от картата.

# 565
На 03.12 спечелих една флашка и незнам дали вече ми е изпратена. Писах на продавача, но от него няма ни вест, ни кост.... ooooh! Купих и едни маратонки на 08.12 и вчера писах на продавача да го питам дали ги е пуснал и ми отговори веднага, а днес вече ги получих. Rolling Eyes
Да пия ли една студена вода за флашката или има надежда? Tired Питам, защото припървата ми покупка от ebay, получих email от продавача, когато ми шипна стоката, а за другите 2 покупки нямах нищо. newsm78

Много бързаш  Peace. Аз веднъж чаках едно яке от Англия  30 дена. Колко пъти писа на продавача? Ако не те инфомират за изпращането, пишеш писма и питаш.

Благодаря за отговора! Hug Току-що видях, че ми е отговорил вече. Peace
Пише ми, че доставка отнемала 25 - 30 работни дни. Не е ли множко? Колко беше срока за диспут? Rolling Eyes

# 566
  • софия

Благодаря за отговора! Hug Току-що видях, че ми е отговорил вече. Peace
Пише ми, че доставка отнемала 25 - 30 работни дни. Не е ли множко? Колко беше срока за диспут? Rolling Eyes
45 от датата на плащане.

# 567
  • Пловдив
Същия стийм моп от същия продавач съм го поръчала и го чакам да дойде. За майка ми е, ще дам отзиви като дойде  Peace

# 568
Айде и аз се нареждам да чакам за отзиви за МОПА! А ти на бг адрес ли си го поръча или на английски Thinking Защото гледам, че доставката до бг е двойна Thinking

# 569
  • Пловдив
И аз на опашката за отзиви от мопа!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт