® E-bay - тема 42

• 36 366
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Извън темата, но тези 2 дни само чувам суперлативи за рекламирания по нашата ТВ стий моп. А новия и с малката пароструйка на дръжката е много удобен. Цената обаче...  Rolling Eyes

# 571
  • морето
ами благодари се че ти ги е пуснал поотделно, иначе щеше да мачкаш каскета на някое гише в митницата.
Пуснал ти ги е отделно, щото има експортна такса за него и мито и ддс за теб ако са 5 на куп - търговско количество. За тези неща спокоино можеш да им се довериш, знаят си работата
Durango, не си прав. Паралелно с тези отделни седем бройки дойде общ пакет от 7 черни очила-щори. Поръчвал съм над 10 пъти очила и то в брой 6 в пакет. Поръчвал съм дори 18 бройки наведнъж - всичко е общо (3 слепени пакета х 6 бройки).

Тук не си прав. Това не е търговско количество, от митницата го освобождават, защото теглото на пакета е под 2.5 kg. За сведение - същия търговец ми е пращал 2 слепени пакета по 6 очила .... ти представяш ли си да ги бе пуснал 12 очила поотдлно?! Че човек е по-добре да се гръмне докато ги дочака - половината я дойдат, я не!

# 572
ЦОП!
Durgano!!!
Накратко-разболях се от от вашта тема при това хронично #Cussing out
Направих си регистрация  в ибия,естествено и в ПП,но от тук идва проблемът ми.Чакам си аз кода,доста четох като примерна ученичка,обаче явно някъде нещо съм изтървала.
Обаждам се в банката/Експрес банк/ и там един млад мъж ми казва,че ще ми даде код след като ПП си вземе  1.5 евро newsm78,е как аджеба да стане,като аз нямам код и не мога да оперирам със системата.
Лелеее аз ли съм много зле  newsm78

# 573
Както върви ще трябва самостоятелна темичка да си направим за стийм мопа  Joy .

За този червения стийм моп, който рекламират в момента, също има лоши отзиви - едно момиче от отчетната тема се оплака.

# 574
  • Варна
ver4eto33, как се регистрира в Пейпал, без да ти вземат 1.5 Е ?
Ако ти е приета картата веднага си дръпват парите  Rolling Eyes

# 575
  • софия
ver4eto33, без код можеш да плащаш до 100 паунда. Кода се появява в банкирането до 3-4 дни от регистрацията в ПП, ако не се лъжа. Не става моменталически.

# 576
Ако ти е приета картата веднага си дръпват парите  Rolling Eyes
Айде де newsm78 тоя момък от банката ми каза да си направя нова регистрация.Пробвах,но не става,защото давам пак мойта си поща като предния път.Като отида на входа на ПП си ме пуска вътре,разглеждам си вътре и разбира се,гледам  #Crazy разни таблички и щуротийки,ама от там какво да правя newsm78.А като направих регистрацията си преди няколко дни трябваше да вляза в пощата и да отворя писмото от ПП с което ми казват,че съм се регистрирала и там от едно място да активирам профила си.Това също го направих ooooh!
Аз преди три дни направих регистрацията,а в банката ми казаха,че до 24 часа след регистрацията.

# 577
Ако ти е приета картата веднага си дръпват парите  Rolling Eyes
Айде де newsm78 тоя момък от банката ми каза да си направя нова регистрация.Пробвах,но не става,защото давам пак мойта си поща като предния път.Като отида на входа на ПП си ме пуска вътре,разглеждам си вътре и разбира се,гледам  #Crazy разни таблички и щуротийки,ама от там какво да правя newsm78.А като направих регистрацията си преди няколко дни трябваше да вляза в пощата и да отворя писмото от ПП с което ми казват,че съм се регистрирала и там от едно място да активирам профила си.Това също го направих ooooh!
Аз преди три дни направих регистрацията,а в банката ми казаха,че до 24 часа след регистрацията.

Първо, може да се забави повече от 24 часа. Изчакай още ден-два и пак провери (или виж Трето)
Второ, служителите в банките в повечето случаи дори не знаят как изглежда ПП, не търси съвет от тях  Mr. Green
Трето, наистина кодът не винаги се появява, но не е нужна нова регистрация, а е нужно да изискаш нов код от ПП  Peace

# 578
  • В света на мечтите
Същия стийм моп от същия продавач съм го поръчала и го чакам да дойде. За майка ми е, ще дам отзиви като дойде  Peace

Ей супер
Чакам с нетърпение отзивите Hug

# 579
  • софия
Имаш ли PayPal balance: ?1.50 EUR в MyAccount>Overview?
Ако имаш интернет банкиране не е нужно да се обаждаш в банката.

# 580
Първо, може да се забави повече от 24 часа. Изчакай още ден-два и пак провери (или виж Трето)
Второ, служителите в банките в повечето случаи дори не знаят как изглежда ПП, не търси съвет от тях  Mr. Green
Трето, наистина кодът не винаги се появява, но не е нужна нова регистрация, а е нужно да изискаш нов код от ПП  Peace
[/quote]
Много благодаря  bouquet,ще изчакам още малко.През това време ще взема да си купя нещо за да видя как точно става тоя номер с ПП.

# 581
ами благодари се че ти ги е пуснал поотделно, иначе щеше да мачкаш каскета на някое гише в митницата.
Пуснал ти ги е отделно, щото има експортна такса за него и мито и ддс за теб ако са 5 на куп - търговско количество. За тези неща спокоино можеш да им се довериш, знаят си работата
Durango, не си прав. Паралелно с тези отделни седем бройки дойде общ пакет от 7 черни очила-щори. Поръчвал съм над 10 пъти очила и то в брой 6 в пакет. Поръчвал съм дори 18 бройки наведнъж - всичко е общо (3 слепени пакета х 6 бройки).

Тук не си прав. Това не е търговско количество, от митницата го освобождават, защото теглото на пакета е под 2.5 kg. За сведение - същия търговец ми е пращал 2 слепени пакета по 6 очила .... ти представяш ли си да ги бе пуснал 12 очила поотдлно?! Че човек е по-добре да се гръмне докато ги дочака - половината я дойдат, я не!

Няма проблем, ще се погрижа от следващия път да не ги освобождават да не се чувставаш онеправдан
 Joy

# 582
Няма проблем, ще се погрижа от следващия път да не ги освобождават да не се чувставаш онеправдан
 Joy
[/quote]
Защо си толкова зъл???? Mr. Green
Вместо да решаваш проблеми искаш да ги създаваш Sick

# 583
и ти ли искаш ? липсват ти подпирането на гишето ли от както сме в U ?
 Joy
няма проблем и за теб ще се погрижа
 Joy

# 584
и ти ли искаш ? липсват ти подпирането на гишето ли от както сме в U ?
 Joy
няма проблем и за теб ще се погрижа
 Joy
АААА не така бе душо,аз искам само да си оправя ПП нищо друго и от време навреме да се съветвам с теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт