® E-bay - тема 42

• 36 333
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
ох, Ша извинявате, ама пак имам нужда от съвет!!! поръчах 1 блуза и 1 колан от продавач от Хонг Конг, в обявите пишеше, че срока за доставка е 15-19 дни, но те не дойдоха в рамките на този период и продавача ги прати наново с DHL, получих ги за 3 дни, но вчера ги получих пак в пощата, пътували са 5 седмици, та сега какво да правя, той излезе коректен, ама не ща да се набутвам да му ги връщам за моя сметка, та ви моля за помощ

Верче, айде да се хвана и аз на хорото и да ти препоръчам да му пишеш на хонг конгеца, че имаш да му връщаш пари. Както ти препоръчаха момичетата - става с "Send Money" от акаунта ти в PayPal. Tрябва да бъдем честни.

Аз пък не мисля, че трябва да му ги плащаш пак. Rolling Eyes Ти си поръчала по една бройка, за какво са ти по две?! Пиши му, че си получила и първите и че си съгласна да му ги върнеш, ако си поеме транспортните разходи до ХК. Peace

# 616
  • Шумен
Добро утро  Simple Smile.
ver4eto, а пробва ли да ги предложиш на някоя приятелка или колежка. Rolling Eyes

# 617
ver4eto някой беше писал преди теб за подобен случай.Беше продал стоката и върнал на продавача парите. PeaceОпитай се ги продадеш и ти.

# 618
  • морето
chockolina, става и да върне пратката, но транспортните разходи ще са за нейна сметка.
В 90% от случайте е така, описно в Return Policy на продавача. Аз лично ако не е нещо скъпо бих върнал парите и после да опитам да продам дубликата.

# 619
  • София
Много благодаря  bouquet,ще изчакам още малко.През това време ще взема да си купя нещо за да видя как точно става тоя номер с ПП.
[/quote]
ЦОП!
Durgano!!!
Накратко-разболях се от от вашта тема при това хронично #Cussing out
Направих си регистрация  в ибия,естествено и в ПП,но от тук идва проблемът ми.Чакам си аз кода,доста четох като примерна ученичка,обаче явно някъде нещо съм изтървала.
Обаждам се в банката/Експрес банк/ и там един млад мъж ми казва,че ще ми даде код след като ПП си вземе  1.5 евро newsm78,е как аджеба да стане,като аз нямам код и не мога да оперирам със системата.
Лелеее аз ли съм много зле  newsm78
Ще ти кажа при мен миналия месец какво стана.Аз съм в Райфайзен,но предполагам,че общо взето така е във всяка банка.Регистрирала съм се в ПП преди 1-2 години,но тогава не си видях кода в интернет банкирането и не се занимавах повече.През това време си пазарувах от китайски сайтове телефони и други джвъчки,но се зарибих и от ибей(когато браузера ми започна да превежда всякакви страници автоматично  Mr. Green).Започнах да участвам в търгове,и тъкмо когато спечелих няколко,  се оказа ,че има още някакъв лимит от 500 евро ,който като надвишиш пак не може,а аз с китайските работи съм го надвишила.Отначало се стреснах,че съм си купила нещо за толкова ,нали английския ми е матерен Simple Smile.Понеже хората ме чакаха да платя,се амбицирах сериозно за кода.Въпреки,че преди години ми бяха дръпнали 1,50 евро,сега намерих как пак да ми ги дръпнат,само не знам дали са ми върнали сега 3 евро,но не ми се занимава.Изчаках 3 дена и се завлекох с количката в първия клон.Там една приятна служителка взе присърце нещата,защото преди години и тя се мъчела да си верифицира картата,но не успяла,после заработила в банката,но забравила Simple Smile.Та тя не видя нищо и ми даде някакъв телефон да звънна на другия ден и да искам прословутия код.На другия ден си видях 3 -те лева,в интернет банкирането,но нямаше никакъв код на основание на плащането.На онзи номер ми казаха,че такава информация се дава само лично,на място.Пак се завличам с бебето,но този път в клона на Красна поляна.Там обясних,че е на живот и смърт,че ме чакаха повече от 10 плащания.Служителката виждаше сумата,но кода не,проведе 4 разговора,като на всеки обясняваше,че става въпрос за Пей Пал , накрая уж да тръгне да го записва,онзи отсреща поиска да говори с мен  #Crazy.Каза ми -Добър ден,има ли къде да го запишете? и това беше.Егати и секретния код,по-лесно щяха да ми дадат ЕГН-то на президента  Laughing.Та мисълта ми е,казвайте,че искате кода от Пей Пал,за да знаят къде да търсят,че явно не са обучени всички служители по банките.
Пиша това тук,а не на лично,за да е от полза и на някой друг,че темата е много четена.
Общо взето си решавам проблемите само като ви чета,няма нужда да питам.Единствено ме е яд,че вместо да питам,ползвах запетайка в залагането със снайпер и купих бебешки буйки за 26 долара  Mr. Green,платих си ги ,кво да правя  Crossing Arms.НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ЗАПЕТАЙКА В СУМИТЕ,САМО ТОЧКА.
Сега разучавам поръчките до английски адрес на транспортните фирми,но ако закъсам ще тормозя някой от вас на лични .

# 620
Да ви похваля продавача на стим мопа. Вчера спечелих малкия и големия от един продавач. Писах му и веднага ми направи отстъпка от 5 паунда. Сега остана и продукта да върши работа.

# 621
  • Варна
И аз имам едно въпросче, към тези, които са пробвали да бидват когато продавача е сложил ограничение за чужбина  Twisted Evil - Кога точно изписва, че не приема наддаването - още на Place bid или когато трябва да се потвърди с  Confirm bid ?
Дано сте ме разбрали какво питам  Crazy
Не искам да се разбере, че имам намерение да наддавам, но искам да сменя регистрационния адрес, ако се налага предварително.

# 622
  • Sofia
 на Confirm bid

# 623
  • Варна

Мерси  Hug
Значи ще сменям  Simple Smile

# 624
  • Варна
И аз имам едно въпросче, към тези, които са пробвали да бидват когато продавача е сложил ограничение за чужбина  Twisted Evil - Кога точно изписва, че не приема наддаването - още на Place bid или когато трябва да се потвърди с  Confirm bid ?
Дано сте ме разбрали какво питам  Crazy
Не искам да се разбере, че имам намерение да наддавам, но искам да сменя регистрационния адрес, ако се налага предварително.

Ей така изгубих вчера. Продавача ми даде цена до БГ, заредих снайпера и зачаках...и накрая търга бе спечелен на 0,99 лири, но не от мен. Снайпера не успя да стреля...пфууууу...Явно ще сменям primary адреса.

# 625
  • София
Добре де ,аз пак не разбрах този код за верификация на картата само от банката ли може да се вземе ?  ooooh! И освен ,че имам лимит примерно 500 евро , какво друго губя или печеля от заверката й ? Не знам дори дали задавам правилно въпросите ...
И още не що ,нали курса, по който се изчисляват левовете в паунди ,е този за деня на транзакцията ?

# 626
  • Варна
Добре де ,аз пак не разбрах този код за верификация на картата само от банката ли може да се вземе ?  ooooh! И освен ,че имам лимит примерно 500 евро , какво друго губя или печеля от заверката й ? Не знам дори дали задавам правилно въпросите ...

Само от банката /или ако имаш интернет банкиране можеш сама да го видиш/  Peace
Лимита мисля, че е 100 долара, а не 500 евро  Rolling Eyes

# 627
  • София
Амар ,мерси !   bouquet

Това ми излиза  за лимити по сметката  newsm78

Sending Limit Per TransactionHelp    ?1,000.00 EUR     N/A    N/A
Sending Limit Per yearHelp    ?500.00 EUR     ?500.00 EUR     Oct 28, 2010
Withdrawal Limit Per monthHelp    ?0.00 EUR     ?0.00 EUR          
Withdrawal Limit Per yearHelp    ?1,000.00 EUR     ?1,000.00 EUR     Oct 28, 2010     

Какво означава ?

# 628
  • София
Аз явно съм минала лимита за година,че и на мен ми изписа 500 евро  newsm78.Мисля,че 100 е на един продукт,но като минеш общо 500 пак те спира.

# 629
  • София
Ами аз до сега ( 1 година някъде ) съм купили 3 неща на обща стойност под 20 лири...А другата седмица имам да плащам количка,която купих вчера за 200 лири  !  Rolling Eyes Значи няма да мога да я платя ,защото е над 100 евро ,така ли ? А като си взема кода ще мога да вдигна лимита и да я платя ? Ох,дано е така !  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт