През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 776
  • 324
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ох,много поводи изпуснах да честитя,да са ни живи и здрави и рожденниците и именниците!  bouquet

Чета ви редовно,не нещо не ми се пишеше.

Марморанче,силно стискам палци за беба,дано все пак няма нищо сериозно! Praynig Hug

Ритко
,да се оправят бързо красавица Лори и тате и! Heart Eyes

Мече,целувки за Неви,много сладко малкото мече! Hug

# 226
Марморанче всичко ще се оправи ,само се моля да е по скоро fingerscrossed  Praynig

# 227
Мърморанче, дано новините от Варна са добри. Praynig

Тале, оздравявайте бързичко и дано се разминете без прием на АБ!

# 228
Добро утро милинки Hug

Марморанче fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и се моля всичко да е наред с Дара

Светле,ма много са сладки бате и Дари Heart Eyes,само как са се гушнали............ Hug

Мече,много целувки на малкото мече  love001

Ритко,хайде и вие оздравявайте по-скоро.
Аман от болести Tired

Нас вече два пъти ни навести Дядо Коледа,единият път в детският кът,а вчера и в детската градина.
А на бъдни вечер ще идва у дома един актьор от кукления театър,та тази година понеже Хриси  мнооогооо е слушал Mr. Green Crazy три пъти ще дойде добрият старец.
И сега да ви се оплача:
нещо направих на фотоапарата.Тръгнах да качвам снимките на компа и те изчезнаха,няма ги нито в компютъра,нито в картата Sad,ужас просто.Мисля днес да го занеса в някое фото,за да го видят.
Ох дано не са се изтрили Praynig
Айде гуш и лек ден Hug Heart Eyes

# 229
  • Варна
Марморанче дано всичко с Дара се оправи бързо. Стискам палци!  fingerscrossed
И на болничките пожелавам по-бързо оздравяване!

# 230
Марморанка стискам силно палци за Дара Praynig ще чакам да пишеш
Исе и аз един път така направих и от тогава само снимам с апарата нищо друго не правя ooooh!

# 231
  • Варна
Весели празници на всички! Нека Коледата донесе на всеки най-желаното!
Малко раничко за пожелания, но не знам кога пак ще имам възможност да надникна.

# 232
Мърморанче, стискам палци всичко да е наред и малката Дара да здрава и усмихната!  Hug

Аз ще съм на село и няма да имам интернет тия дни.
Така че... приятелки, весели празници! Бъдете здрави вие и семействата ви. Много щастливи и топли моменти ви желая. Обичам ви  Heart Eyes Hug

# 233
Честити и благословени рождественски празници, мили другарчета.
Желая ви здраве и светлина в душите.

Целувките и мачкането за малката мечка са предадени с лихвите.

# 234
 И аз ви пожелавам хубави празници с любимите хора! С вас посрещнах най-тъжната си Коледа преди 3 години, благодаря ви, че оттогава сте до мен в добро и зло! Много ви обичам и от сърце желая всяка да сбъдне коледното си чудо и догодина да има само сълзи от щастие!!! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като прочетох за бактериите на Дари и се сетих за едно мартенче,което лятото лежа в Токуда с диагноза остър пиелонефрит и то така не качваше, даже напротив. След сума антибиотици в болницата се оправи и сега има какво да се щипне по нея. Моля се бързо да се оправи Дара, че не искам да си мисля и на майка й какво й е в тоя момент Praynig Praynig Praynig

Мече, да мачкаш и от мен Heart Eyes  Heart Eyes

Тале, Ритко,как са мъничетата?

Ето как Бела срещна дядо Коледа заедно с наборчетата си:)
http://kikiniki.snimka.bg/children/koledno-parti-20-12-2009.455202

# 235
Днес на този прекрасен празник Бъдни вечер,искам да ви пожелая здраве,щастие и късмет!

Искам също така,да ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ,
за това,че бяхте до мен,когато ви разказах за моето загубено завинаги ангелче,
за това,че през тази тежка за мен година,в която загубих моят баща,вие пак бяхте до мен
Благодаря ви,
Обичам ви!

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 07:12 от isepise

# 236
  • Sofia
ИсеПисе, и ние ти благодарим за всичко!!!  Hug  Hug  Hug
Всички тук заедно съпреживяваме болките и радостите си, това е една от причините толкова много да ви обичам!!!  Heart Eyes
Желая от цялата си душа крепко Здраве, много Щастие и споделена Любов на вас и близките ви, милички!   bouquet  Весел Бъдни Вечер  Party  Прегръщам ви!  Flutter

# 237
Весело посрещане на празника и от мен ,нека тази нощ  всичко което си пожелаем да стане реалност,и най вече здраве за всички нас и обичани от нас хора . Hug Hug Hug

# 238
Весело посрещане на празника и от мен! Нека домовете ви бъдат изпълнени с топлина и щастие! И не забравяйте да си пожелаете нещо! На Коледа се случват чудеса!

# 239
Весело посрещане на празника и от мен! Искам да пожелая на всички ни успехи във всичко което умеем, късмет във всичко което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем. И много, много здраве.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 17:30 от Nefertity

Общи условия

Активация на акаунт