През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 758
  • 324
  •   1
Отговори
# 315
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2010 ГОДИНА!

# 316
Весело посрещане на Новата година! И аз се присъединявам към пожеланията за една по-спокойна, усмихната и щастлива Нова 2010 година!
На Дара, както и на сестра ми резултатите не излязоха днес. Ще ги търсим вече към 05.01., така че ще ви помоля да постискате още няколко дни палци за нас  Praynig
Дара рева в паяка, нещо се уплаши ли, достраша ли я не знам  newsm78

# 317
Нека ни е леко на душите в празничната нощ! Другарчета, бъдете здрави и щастливи!

Стискам палци, за който има нужда, а пък от Веселата ще замоля за един отчет утре - как е да посрещнеш Нова година вкъщи  Mr. Green.

Мърморанче, според мен Дара се е уплашила от това ново за нея съоръжение - ми то откъде да знае детето, че не е някой апарат от болницата. Още му е прясно на детето, изчакай да го опознае новото чудо и тренирай да ходиш след нея. Спомням си от априлската отчетна едно детенце беше опоскало някакви цветя, а пък друго близало гумите на количката  ooooh! - ей така, разхождайки се с паяка из апартамента.

# 318
  • на дъното
Весело посрещане на новата година и от нас.Обичам ви мили мамчета,без вас не знам къде щях да си изливам мъката.Благодаря ви за подкрепата в всеки един момент било то тъжен и весел!Бъдете много здрави Hug

# 319
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

# 320
 Мърморанче, мънинка е още, това чудо на техниката е ново за нея, откъде да знае,че е за хубаво. Дай й време да го опознае:)

Нова година,нова тема:)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458274.new#new

# 321
Честита Нова Година

# 322
Честита Нова Година и от мен,момичета! Нека е мирна, благополучна, успешна и да донесе на всички ни много здраве,обич и щастие! И да изпълни всички онези съкровени мечти, които старата не е успяла!

# 323
  • Някъде там...
Честита Нова Година!
Желая ви здраве, радост и щастие!
Нека късметът бъде с вас!
Нека новата година бъде по-добра, по-богата и по-успешна от старата!

# 324
 Ама тез жабенца ми пълнят душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А защо не пишете в новата тема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт