През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 762
  • 324
  •   1
Отговори
# 285
Честита дъщеричка на Мери,да и е жива и здрава.Исе честита ви годишнина  bouquet

# 286
  • София
Честита годишнина , Исе - да се обичате още дълги години и да сте много щастливи!  bouquet

Ритка,да се оправя бързо принцеса Лора! Hug

Весе,ама прекрасен хубавец е тоз Бобчо,толкова е пораснал и още по-голям сладур станал! Heart Eyes

# 287
  • на дъното
Честита годишнина и от мен, Исе. С пожелание да сте все така влюбени и много здрави.
Честит Рожден Ден мило дете Любомира!Желая ти много здраве и безгрижно детство.Helenapeeva Hug
Весе имаш си страхотно  красиво момченце  Hug

# 288
Честит Рожден Ден, Любомирка! Бъди жива и здрава и се радвай на изпълнено с много игри, радост и и обич детство!
Хеленка, честит ви празник, маменце!  bouquet

Исе, честита ви седма годишнина! Още мноооого години да се радвате едни на друг и да си бъдете опора!

Рита, оздравявайте бързичко! Новата година освен сестричка да ви донесе и мноого здраве и тревогите да останат в старата.

# 289
Исе, Честита ви годишнина! Още много дълги години семейно щастие!

Честит Рожден Ден на Любомирка!Да расте весело и здраво дете!

Бобо е прекрасно дете, Весе! Heart Eyes

Лора бързо да оздравява, пък Новата година да ви донесе повече здраве!
А Цвете от няколко дни упорито отказва да яде мислех си че е така защото беше болничка, обаче не  Tiredпродължава да няма апетит, а пък аз само ви я хвалих каква ми е лакомница.

# 290
  • София
честит рожден ден на Любомирка,да е здрава и много щастлива!  bouquet

Какво ли става с Марморанчето,дали е вече добре милото и детенце,мисля ги.

Фивка и нея никаква я няма.

# 291

И аз ги мисля. Дано всичко е наред при тях и скоро да ни пише, че вече са си вкъщи и проблемите са зад гърба им. Бог да бди над детенце и да дава силички на мама.

# 292
  • на дъното
Днес не съм се чула с Мърморанка до колкото спомена трябваше да ги изпишат.Дара уж почнала да хпава малко по-добре,лекували бактерията с АБ след празниците ще трябва до София да ходят за тази задръжка на урина.
п.п  у дома са си вече

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 18:54 от silviayo

# 293
  • Варна

И аз ги мисля. Дано всичко е наред при тях и скоро да ни пише, че вече са си вкъщи и проблемите са зад гърба им. Бог да бди над детенце и да дава силички на мама.
Минавам само на бързо, преди малко се чухме с Марморанка. Доста е изнервена, каза, че буквално са се самоизписали, много се напълнило отделението с болни деца и Дара съвсем не била спокойна. Аз ходих да ги видя на 24-ти, занесох й някои необходими неща. Отделението въобще не е на ниво, нито откъм хигиена, нито като отношение на персонала  #Cussing out

# 294
  • Варна
Поздрави на Мърморанка! Може пък съвсем правилно да е решила да напуснат отделението - особено ако Дара може да си пие антибиотика и през устата... няма защо да са в контакт с всякакви други болести. Дано детето се оправи бързо!  Hug

# 295
Здравейте милички.
Честита Коледа, да сте много здрави, усмихнати и щастливи   bouquet
Честито на всички имали повод, честита дъщеричка на Мери, да е жива и здрава.
Всички болни дечица бързо да оздравяват, че много е лошо.
Ние снощи се самоизписахме, аз не издържах.Отделението се напълни. Деца с температура, разстройство, повръщане, ужас. И всички идваха да ползват нашата тоалетна, ужасна болница, нямам думи, ужасно отношение и на персонала. И мен ме достраша, Дара не е болна, а да не я приберем и с някой вирус отгоре на всичко. Обадих се на докторката, и си тръгнахме.
72 часа беше нон стоп на системи, луднах, и тя лудна, както не може на едно място да стои, не искам да си спомням. После започнаха да й слагат само АБ през абоката. Сега пие още АБ през устата. Пуснаха изследвания, всички са добри, остана само стерилната урина да излезе на 31, да видим. Само знам, че тази бактерия е много упорита, поразява бъбреците, и трябва да се лекува. Диагнозата с която ни приеха е остър пиелонефрит.Иначе Дара пак не яде. Днес я теглихме, не е мръднала, вече цял месец и половина стои на 7100, качва и сваля по 100-200 грама, и се върти все там.
Ами това е, лека нощ от мен.
Благодаря ви за стиснатите палци, че сте ни мислили, и че сте до нас  в трудните моменти, обичам ви всичките  Hug Hug Hug

# 296
Милата ни Дара! Дано изследванията покажат,че сте преборили бактериите! И всичките ви тревоги да останат в старата година!
Мърморанче, вярвам,че ти е било много тежко! Дано никога повече не ви се налага подобен престой.  Praynig

# 297
Марморанче, дано резултатите са  добри и не се налага повече Дара да страда  fingerscrossed
Исе ,честита годишнина Много любов и разбирателство ви желая!
 ЧРД на Любомирка! Весело детство!
Всички болни дечица да оздравяват, а злоядите да проядат, че да се успокоят малко и техните мами!

# 298
  • Варна
Марморанче дано резултатите са добри и оставите болестите в тази година.  fingerscrossed, а догодина да сте живички и здравички и да качвате грамчета и килограмчета.

# 299
Марморанка, дано изследванията покажат,че сте преборили таз пуста бактерия Praynig така вкъщи Дара ще е по-спокойна, ох и дано да започне да наддава. Вече разбирам притесненията ти Цвете отслабна-бузки, кълчици тцццц и то само за две седмици Tired сутринта си изяде попарата, ще видим дали ще обядва след малко. Ходихме на разходка малко на въздух, че вкъщи се побърква малката фъчка, отива до външната врата и започва по бебешки да се кара Joy

Общи условия

Активация на акаунт