През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 762
  • 324
  •   1
Отговори
# 270
Рони, малко със закъснение: да си жива и здрава и много щастие да цари в твоя дом!

на всички именници днес -Стефан ,Стоян, Стефани и всички производни  на тях.Да са живи и здрави и нека Вашия светец Ви пази и закриля от всяко зло!

# 271
  • София
Честито и от мен на именниците,да са живи и здрави!

Жорето вече е доста добре,има сополки само ,но не е вдигал Т от снощи,спа спокойно и днес си хапва. Grinning

Да оздавяват и другите болнички!  Praynig Hug

Весенцето да вземе да ни пише ,че ги мисля как са .Надявам се тази година да са най-накрая щастливи за празниците!

# 272
Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес!
  bouquet

# 273

Честито на всички,които празнуват днес

Зори,Тале,браво на малчовците Heart Eyes,хайде вече да ни забравят тия гадни болести

# 274
Оздравяване на всички дребни и по-големи болничковци. Всички здрави да посрещнем следващата година.  Hug
Благодаря за пожеланията, приятелчета мои!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 275
Честити ви празници, милички другарчета. На всички ви желая мнооого здраве и обич.
Чета ви и ви мисля - радвам се, че Жорето и Цветето са по-добре, стискам палци и Дара вече да е добре. Просто ми е свито и не ми се пише.
Иначе сме добре като изключим, че Бобо от вчера кашля  Sad. И съвсем блокирам. Бяхме на купон с децата от градинката - пусти Дядо Коледа - много страшен  Laughing. После обаче като ни остави камара подаръци под елхата май си променихме мнението  Mr. Green.

Ето малко снимки ако ви се гледат http://veselaaz.snimka.bg/family/dekemvri-2009.456686.16566401.big.

# 276
  • Виена
Сладурки, честито Рождество и от мене! Успешна и пълна с хубави емоции Нова година! На обебващите се - двойна доза   Hug У нас, традиционно вече, тия празници предпочитам да ги проспивам летаргичен сън, ама няма как... Все пак Дядо Коледа се появи на три пъти дотук и направи очите на Филип още по-сияйни. Струва си да го види човек това въплъщение на щастието. За жалост, по някаква, превърнала се вече в лоша традиция, се борим с температура, кашлица, сополи... ooooh!
Весе, Филип позна Бобо и ме пита кога пак ще ходим в Бъгалия  Mr. Green
Прегръщам ви всички! И ви мисля, нищо че не се весвам в темата. Имам много грижи, от които нито време, нито настроение за лаф остава...  Confused
Още веднъж - прекрасно изкарване на Новогодишната нощ!  Hug

# 277
  • Варна
Честит празник на всички, които съм пропуснала през последните дни!
Честита Коледа! Желая ви много здраве и късмет!

# 278
Копирам поста си от другата  тема:

Предавам от името на Лилибон, защото тя има проблеми с компютъра си и не може сама да донесе хубавата вест:

Мерри е станала мама на дъщерчика!

Добре дошла на белия свят, мъничка принцесо! Нека те очаква едно прекрасно слънчево и изпълнено с много обич детство!  

Мерри, честито, маменце! И бързо възстановяване!     bouquet

# 279
И тук да честитя на щастливата мама Мерри

# 280
  • София
Мери, честита ви радост! Сега си имате една принцеса, която да ви прави истински щастливи. Да сте здрави и винаги готови за подвизи.

Честита Коледа на всички!

И ние сме с хрипове и кашляме като луди. Миналата седмица четири дена с температура, голям купон пада по Коледа.  #Crazy
Та за в бъдеще май по тези празници ще се скатавам, че то с нищо хубаво не можем да се похвалим.

Весе, Бобо е станал истински разбойник, нямам търпение да се видим вече, но май ще остане за другата година.

Ронка зло да те забрави, Милинка! Да си ни жива и здрава и скоро да ни подариш още една слънчева девойка като Мария, а може и младеж.
На Милото гушки, а на Милата ми Малечка мноого цалЮФки. Обичаме те много, и извини бременните ми хормони, но ми идват в повечко нещо.

# 281
Добро утро,
Ние днес с мъжлето имаме годишнина,минахме седмата критична година Mr. Green
Ето и една почерпка

# 282
  • Варна
Исе, честита ви годишнина! Нека са все щастливи следващите години, пълни с любов, радост и взаимна подкрепа!   bouquet

# 283
  • Варна
Исе честита годишнина. Желая ви дълги години семейно щастие.

# 284
  • Добрич
Исе-писе, честита годишнина. Още седем пъти по седем да сте заедно !

Общи условия

Активация на акаунт