Отговори
# 120
Еех, Пухи, че ти била ли си родена тогава, когато Брук  ходеше с роклички, тип нощнички?  Grinning

За съжаление - била съм  Wink

И това не е нощничка, а лятна рокля, която дори не е разголена. Имам подобна, преправих си я от една рокля на баба ми, изключително удобна дреха за лятото. Сега това му е хубавото, че ако си прекалено ретро, накрая се оказваш модерен. Всичко ново е добре забравено старо  Joy

# 121
Пухчоооооооо Crazy това е една от любимите ми снимки Crazy
Бруки е толкова..........прекрасна Crazy
И винаги толкова изразително лице Crazy
Имаш чувството,че можеш да се протегнеш и да я докоснеш Crazy
Невероятно одухотворена-не съм виждал друга такава Crazy

# 122
Еех, Пухи, че ти била ли си родена тогава, когато Брук  ходеше с роклички, тип нощнички?  Grinning

За съжаление - била съм  Wink

И това не е нощничка, а лятна рокля, която дори не е разголена. Имам подобна, преправих си я от една рокля на баба ми, изключително удобна дреха за лятото. Сега това му е хубавото, че ако си прекалено ретро, накрая се оказваш модерен. Всичко ново е добре забравено старо  Joy

Що за съжаление? Така поне имаш хубави спомени, по-добре ли е да ги нямаш?  Grinning
Не е нощничка, но  на такава ми прилича. Тя и модата беше такава  Peace Ходиш си с нощничката и казваш,че е рокля...все басма  Mr. Green

Форестър, Брук на стари години е по-одухотворена от преди, най-вече заради опита,който е натрупала  Mr. Green

# 123
  • somewhere near the sea
Брук е моята страст и винаги ще е първа в сърцето ми Crazy
Уау, ама ти сериозно ли? Моля те, кажи, че е шега...започваш да проявяваш опасни симптоми. Никога досега някой не се е вживявал така в екранен образ..., освен тийнеджърите, разбира се по екшън героите.

# 124
  • София
Unbelievable...успяхте да спретнете 2,5 страници за нула време...такова оживление отдавна не се е наблюдавало - много интересно четиво за сексуалните навици, модата и други Simple Smile

Къде се дяна тая Карън? И Бил Спенсър само го споменават... newsm78

Как къде? Има два града в тая страна - ако не си е ЛА, значи си в НЙ... Wink

# 125
Пухчоооооооо Crazy това е една от любимите ми снимки Crazy
Бруки е толкова..........прекрасна Crazy
И винаги толкова изразително лице Crazy
Имаш чувството,че можеш да се протегнеш и да я докоснеш Crazy
Невероятно одухотворена-не съм виждал друга такава Crazy

На мен ми прилича на някое девойче от соца  hahaha
Тук поне има 69 косъма, не са три  Crazy

Брук е моята страст и винаги ще е първа в сърцето ми Crazy
Уау, ама ти сериозно ли? Моля те, кажи, че е шега...започваш да проявяваш опасни симптоми. Никога досега някой не се е вживявал така в екранен образ..., освен тийнеджърите, разбира се по екшън героите.

Неее, Марси, пак не си разбрала, само ние джуклите се вживяваме във форума и го вземаме насериозно  Naughty
Фенът хич биля не взема насериозно Брукасита и нейните вълнения, само така си говори  Crazy

Лана, знаеш ли дали Бил няма да го върнат пак  Thinking

# 126
  • София

Бил - не (може би епизодично или по телефона), но ще вкарат сина! му Бил-младши, след време, обаче ние с Изида вече сме си го заплюли  Crazy Joy, макар че аз вървя към отплюване...

# 127

Бил - не (може би епизодично или по телефона), но ще вкарат сина! му Бил-младши, след време, обаче ние с Изида вече сме си го заплюли  Crazy Joy, макар че аз вървя към отплюване...

Бил-младши, но от коя съпруга?  newsm78

# 128

Еее, щом ще го отплюваш, ще ни отпуснеш ли една снимка плийз, да го видим тоз Бил-младши  smile3521

# 129
  • В средата на времето
обаче ние с Изида вече сме си го заплюли  Crazy Joy, макар че аз вървя към отплюване...

smile3508 така, така..отплювай! Mr. Green..Ще е само мой! Mr. Green Joy

# 130
  • София
Еее, щом ще го отплюваш, ще ни отпуснеш ли една снимка плийз, да го видим тоз Бил-младши  smile3521

Ама разбира се

smile3508 така, така..отплювай! Mr. Green..Ще е само мой! Mr. Green Joy

Не се радвай предварително, може да размисля  smile3534 - дала съм му още време  Joy

Бил-младши, но от коя съпруга?  newsm78

Това още е загадка...всъщност в началото на филма Спенсър говореше, че имал само една дъщеря, после изведнъж станаха 2, а накрая (засега) се появи и син..ДиК, к'во да го пра'иш...

# 131
Лана, благодаря   bouquet

Нормално е да вкарват нови герои за тези 20 години, но може би разчитат,че едва ли някой следи толкова дълго сериала,че да помни кой с кого ии от кого  Grinning

# 132
Лана, този Бил-младши определено не е мой тип, така че остава да се разберете с Изида  smile3534
Може би е някой извънбрачен син на Бил-старши, за който той не е знаел, спомням си, че чичо Бил беше голям палавник  Crazy

Някой да си е заплювал Дикън? Или е мой и само мой  smile3508

# 133
Лана, този Бил-младши определено не е мой тип, така че остава да се разберете с Изида  smile3534
Може би е някой извънбрачен син на Бил-старши, за който той не е знаел, спомням си, че чичо Бил беше голям палавник  Crazy

Някой да си е заплювал Дикън? Или е мой и само мой  smile3508

Аа, не го давам без бой  fight

# 134
Ееее, Брукатака, ами какво да се прави, ще се бием, отдавна съм му хвърлила око  box #Sniper smile3540 fight
Сценаристите дали имат намерение да го връщат  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт