Отговори
# 135
Ееее, Брукатака, ами какво да се прави, ще се бием, отдавна съм му хвърлила око  box #Sniper smile3540 fight
Сценаристите дали имат намерение да го връщат  newsm53

Аз съм го заплюла първа,защото гледам сериала преди теб   smile3534

Доколкото знам няма да го връщат в сериала, както и Амбър, но не им направиха такова изпращане като на Дарла  Crazy

# 136
  • София
Ooooooo, въобще не си го и помисляйте  #2gunfire
.
.
.
Но всъщност като размислих - халал да ви е...отдавна вече не ми е на сърце  Sad...някъде откакто се сдуши с Мейси  #2gunfire Joy Joy

Дикън и Амбър са в другия сериал...никога не се знае кога ще долетят от Дженоа сити...сега обаче пак слухове за връщането на Шийла кръжат, ама не в ДиК, за съжаление...

# 137

Аз съм го заплюла първа,защото гледам сериала преди теб   smile3534

Доколкото знам няма да го връщат в сериала, както и Амбър, но не им направиха такова изпращане като на Дарла  Crazy

Аз го гледам откакто ходех права под масата   smile3516
Мисля да напиша протестно писмо до сценаристите пък  smile3523
Сега с кой ще си плакна очите? Един Пич имаше и той вече остаря и улегна, няма такава жар в него  newsm27
Лана, как се казваше другият сериал и къде може да се гледа?

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:52 от Nenna

# 138
  • София
Казва се The Young and the Restless (преди време даваха разни серии по Нова, но за кратко).Евeнтуално в интернет да намериш серии, но YouTube затегнаха режима. Създателите на сериала са същите, само е малко по-стар от ДиК и от много години е на първо място в рейтингите в Щатите. Оттам в Дик идват Шийла, Лорън Фенмор и имаше едни епизодични прояви на Виктор Нюман  http://www.youtube.com/watch?v=l5GbbHqRHh4 (и може би на още един, но не съм сигурна). В скоро време оттам ще дойде друга героиня, а после и още една, но и двете за сравнително кратко, като същите героини. Та там сега са Амбър и Дикън (не само като актьори, но и като същите образи). Сегашната Дона, Кейти, която ще се появи и Бил Младши също са играли там, но в други образи.

ККЛ, Дарлин Конли и Ева Лонгория са играли в него. Може и още някой от ДиК, но сега не се сещам...

# 139
Лана, благодаря   bouquet
Ще се поразровя за този сериал, че много интересно звучи. А и идеята да гледам пак моите любимци Амбър и Дикън много ми харесва
Дали има форум за него в бг-мама, и това ще проверя  newsm12

# 140
  • София
Моля! Simple Smile
Но едва ли има нещо за него тук...даваха много малко серии може би преди година-две и това беше...не повече от месец. Но иначе в мрежата форуми колкото искаш Simple Smile

# 141
Зад гърба на хората най-лесно се говори. Посещавал съм веднъж голям концерт на Глория - преди месец в НДК. Не виждам нищо ненормално, при положение, че съм израстнал с песните й. Тук тълкуването обаче е "кръстосва цяла бг за разни цигани и турци". Не дължа обяснение на никой, а ходене от Пловдив до София не го намирам за кръстосване на цялата страна. Не натрапвам на никой тук някакви неща различни от темата - именно ДиК. Някой явно има проблем.

# 142
Леле, какви страсти са се вихрили тук  Grinning
Аз няма да участвам в борбата за Бил-младши - изобщо не е мой тип.
Брадати и мустакати - не  Naughty
И Дикън нещо  smile3506 .. не Simple Smile
Всъщност като се замисля нито един от мъжете в сериала не ми е грабвал окото  newsm78

Брукзащита, това с дамите в бяло и червено ми напомни на мартеничките  Laughing

# 143
  • somewhere near the sea
Червеното днес е по-рано, за да не го обезмисли синьото, което също предстои днес Grinning Grinning
Ридж говори със Стефи по телефона  phoneuu и казва, че по-добре че не е дошла, защото това е щяло да я съсипе. Всички коментират, че Шейн е изглеждал като луд, трябвало е да приключи, но са стигнали да кръстосания разпит от Сторм. Ридж предупреждава Фийби да стои по-далеч от Шейн. Той е подозрителен към интереса му към Фийби. Но тя мисли, че той ще се разсърди, че го избягват. smile3514
В това време Шейн говори със Сторм, но е доста разсеян към препоръките му, накрая му казва да побърза, защото е зает, има планове за вечерта. smile3507 Симулира умора и прозявка, казва набързо, че знае какво е видял и какво да каже. Сторм го съветва да се приведе в ред, да се среши и измие. Шейн е разсеян,  налага се Сторм да му щракне с пръсти, за да привелече вниманието му. Накрая казва на адвоката да не му губи времето. Хилейки се, той излиза с думите:” Нека шоуто да започне.”  smile3508
Торн посещава Тейлър и се опитва да я развесели, да я настрои позитивно. Той е убеден, че след като изслуша Шейн, съдията ще поиска от прокурора да се откаже от обвинението. Тя споделя, че е притеснена от интереса на Шейн към дъщеря й.
Хектор предупреждава Фийби, че трябва да каже на Ридж за интереса на Шейн към нея. Разтревожен е, когато Хари му казва, че Фийби е обещала да отиде у Шейн тази вечер. Междувременно той й напомня, че е обещала това да бъде тяхната вечер. Тя му казва, че баща й няма да я пусне да излезе. Но той разбира, че тя е сама в къщи и иска да отиде там. Тя му определя среща до басейна. После успокоява Хари и Хектор, че само ще си поговорят. Хари отново я предупреждава, че този човек е опасен. Фийби повтаря неуверено, че той няма да я нарани.
Шейн шофира и е доста емоционално настроен. Припомня си как за кратко време  се превърна от бездомник в значим човек. А тази нощ ще бъде най-важната в живота му.
Торн казва, че на връщане ще спре да види как е Фийби, но Тейлър предполага, че Ридж е там и всичко ще е наред.
Хари моли Фийби да му каже дали изпитва нещо към този човек. Дори иска да се скрие в храстите при басейна. Фийби казва, че може да се справи, освен това има мобилен телефон. В този момент идва Шейн, носи цветя и прави комплимент на Фийби, че е зашеметяваща. Отново повтаря, че това ще бъде тяхната вечер. След това се присмива на Фийби, че му предлага вода. Трябва да пият шампанско в тази вечер. newsm24 Фийби отказва, напомня му, че е непълнолетна, освен това е уморена. Той пита дали баща й е тук. Отговаря му, че е отишъл да посети майка й, а Хектор спи. smile3524 Шейн започва да я целува. Не иска тя да е нервна, обвинява я, че се държи напрегнато, казва й, че я обича, тези думи не ги е казвал на друго момиче. Това би трябвало да означава нещо за нея. Тя казва, че означава много, но той е недоверчив. Мисли, че тя го използва и след като даде показания, ще го изрита. Хари излиза от храстите и го удря с думите: „Копеле”.
Тейлър и Торн се държат за ръце.Тя казва, че не може да му се отплати за добротата му. Обещава, че ще се отплати за всяка унция свобода и никога няма да застраши живота на хората, които обича отново.  
Шейн става, устата му кърви. Той се обръща към Фийби-това е трябвало да бъде тяхната нощ, тя му е обещала, а е скрила гаджето си в храстите. Хари е бесен, казва му, че е болен, иска да се възползва от властта си, че е свидетел, за да я принуди да прави секс с него. Дава ли си сметка колко отвратително е това.  Двамата отново се сбиват. Фийби се опитва да помогне на Хари, същевременно се опитва да омиротвори Шейн.
Хектор идва с бухалка, защото е чул викове. Замахва с нея, кръв облива лицето му. Той вика името на  Фийби. Тя не му отговаря, втурва се да види как е Хари, който е паднал на земята.
Александра пита Торн кога ще види Тейлър. По-късно той се оплаква на майка си, че се налага да лъже дъщеря си за това къде е Тейлър. Чуди се как ще й обясни ако се случи Тейлър да остане в затвора, която  през това време си говори с надзирателката. Споделя, че сега съдбата й е в ръцете на Шейн Макграт. Казва, че счите, че е направила голяма грешка, че го е поканила да живее у тях, той е започнал да задиря дъщеря й. Тя се чувства с вързани ръце в затвора.
Извикват полицая Бейкър, но Шейн го няма. Фийби казва, че ще ги заведе в апартамента, който той обитава. Отиват там, но не го намират. Фийби е почти разплакана, моли Бейкър да го намери, защото животът  на майка й зависи от него.
Стефани и Торн говорят за чувствата на Али, която е прехвърлила чувствата си от майка си към нея. И как някога ще й каже, че Тейлър е прегазила майка й. Стефани казва на сина си, че каквото и да реши, ще го подкрепи.
Тъй като не намират Шейн, Фийби е почти разплакана, че заседателите няма да чакат утре да бъде намерен Шейн, така че трябва да го намерят веднага.Всъщност той се крие наблизо до кофите за боклук.Обажда се анонимно на Бейкъри му казва, че Шейн е в близкия магазин. Фийби остава да чака полицая вътре. Sick
Скоро разбира, че той всъщност е там, втренчен в нея.  #CrazyКазва й, че знае, че тя се страхува, че няма да свидетелства. Тя се извинява, че е била недоверчива. Но той продължава, че е имал намерение да бъде добър, да направи нещо хубаво за нея, всъщност всичко, което е искал е била тя. Но сега се кани да си отиде. Naughty Фийби го моли да не го прави. Казва й, че не това му трябва-искал е тя да го остави да я обича. Hug Излиза с трясък, тя го моли да спре.

# 144
Добро утро!   bouquet
И аз се присъединявам към мнението на Щастлива.
Този Бил-младши не ми харесва, на същия принцип съм - брадати и мустакати - цъ!
И Дикън не го харесвам.
В момента няма кой да ми хареса от мъжете в сериала.
Преди харесвах младия Рич и предишния / първи / Торн.

Относно разпуснатостта в Щатите - на мнение съм , че и там е същото като у нас.
Поне от филмите съм с такова впечатление и нямам предвид малките провинциални градчета , дето всеки се познава с всеки. То и при нас имам чувството , че в малките градове и селата , моралът е на по-добро ниво.

За серията:
Спомням си преди време как имаше няколко човека , които писаха , че никой от семейството на Брук не е дошъл за сватбата й / майка й , баща й , Рик , сестрите й и брат й / понеже за нея това не е нищо ново , та не виждали смисъл или нещо от този род.
Сега когато Тейлър е в затвора , в съдебната зала не видях баща й , не видях Томас , не видях другата близначка - Стефи. Не е ли важно да са при нея? Нормално е да са при нея.
Аз обаче не си правя генерални изводи от това , като тези по-горните. Нито виждам причините в Тейлър.
Естествено , че няма да дойдат , още сценаристите не са ги "вкарали" в сериала.   Laughing
Бяха всички , които са " в сериала".
Както и на сватбата на Брук.  Peace

Лека от мен .   bouquet

П.П. Марси ,   bouquet

# 145
Добро утро!    kaffeetrmker_2

Аз ли съм най -ранобудна?    Laughing

Що ми се стори ,че видях Томас в съда вчера?     newsm78

А на Стефи й казаха да не идва...

# 146
  • В средата на времето

Аз съм най-доволна от това развитие на нещата Mr. Green  Wink

Добро утро и от мен  bouquet

# 147

Знаем , знаем....  Laughing Hug

# 148
  • София

Добро утро и от мен  bouquet

Е...супер - ние с теб лесно ще се спогодим  Heart Eyes

Добро утро, макар и толкова мрачно!

# 149
Казва се The Young and the Restless (преди време даваха разни серии по Нова, но за кратко).Евeнтуално в интернет да намериш серии, но YouTube затегнаха режима. Създателите на сериала са същите, само е малко по-стар от ДиК и от много години е на първо място в рейтингите в Щатите. Оттам в Дик идват Шийла, Лорън Фенмор и имаше едни епизодични прояви на Виктор Нюман  http://www.youtube.com/watch?v=l5GbbHqRHh4 (и може би на още един, но не съм сигурна). В скоро време оттам ще дойде друга героиня, а после и още една, но и двете за сравнително кратко, като същите героини. Та там сега са Амбър и Дикън (не само като актьори, но и като същите образи). Сегашната Дона, Кейти, която ще се появи и Бил Младши също са играли там, но в други образи.

ККЛ, Дарлин Конли и Ева Лонгория са играли в него. Може и още някой от ДиК, но сега не се сещам...

Хахха аз нали съм фенка на сапунките,следя го него редовно по сибиес-а Кейти дето играе в Д&к там играеше Виктория Нюмън,но след това беше заменена от друга актриса. А Донна беше една Меган тя игра малко. А Бил играеше Брад каррълтън той се удави в езеро миналата година,а пък после и дъщеря му Колийн се удави по същия начин(съдба)  Пък Амбър играе от близо 3 години 1во се жени за един Кейн,после за баща му  Joy сега е със синът на Филиз Нюмън,преди Дикън я изнудваше да спи с него или ще вкара мъжът й в затвора.................... Абе общо взето и там е манджа с грозде  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт