Отговори
# 180
Ако трябва да се прави някакво сравнение между Фийби и Бриджет,то за мен Бриджет е по-голямата глупачка.

Бриджит винаги ще води класацията за най-голяма белокрила и жълтоклюна птица в този сериал! Crazy

Joy Joy Joy

# 181
  • София
Абе тез близначки не бяха ли в Лондон...ако там не са научили нещо за живота - няма къде другаде  Crazy

Както и да е - постъпва глупаво, но на мен ми е симпатична, също както и Бриджит. А и никой от възрастните не постъпва правилно...не смятам, че Ридж и Тейлър трябваше да допускат по какъвто и да е начин близостта на Шейн, независимо какво стои отсреща.

# 182
Уф, тоя Шейн много ми е отвратителен.Лошо гледа, все едно ще я изнасили Фийбито всеки момент.

# 183
  • София
Ауууу, знам че е далечно, но в новите серии Брук и Ридж имат ново обзавеждане на спалнята....най-сетне, харесва ми когато правят промени в интериора Simple Smile

# 184
  • Разпиляна във въображението
То пък възрастните в този филм все едно постъпват винаги добре. И те са едни заблудени овце, че не е истина.

# 185
Добро утро!  bouquet

Мириел, абсолютно права си!  bouquet

Току що Фийби каза "Шейн, не съм пълнолетна, от шампанското ми се доспива"  Crazy
Значи е пила все пак. Wink

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 06:03 от Logan

# 186
Дубрутрууууууу Crazy
Гледам както обикновено сички спят тука Joy
Я един поздрав
http://vbox7.com/play:27f63af4
Уж текстовете във фолка били пошли пък Анджи как се изцепи Crazy

# 187
Добро утро  Hug
Днес съм ранобудна, да почерпя с кафе   food010

Току що Фийби каза "Шейн, не съм пълнолетна, от шампанското ми се доспива"  Crazy
Значи е пила все пак. Wink

Логан, тя е пила детско шампанско  Joy Joy Joy

Фена, къв е тоз дзвер рано сутрин, имай милост де  Crazy
Я веднага друг поздрав  Crazy

# 188
  • somewhere near the sea
Това момиче Фийби кога ли се е сресвала за последно?

# 189
Надали преди да си сложи поредния парцал на главата.  Joy

# 190
  • София
Свидетелят излъга  Sad

Но пък после постъпи правилно! Браво!

Торн е много опрощаващ...егати човека!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:34 от Lana

# 191
Как му трепереха ръцете... Shocked Страхотен артист! Grinning

Лана, Торн излъга за това, че е бил в къщата, когато Дарла тръгна към Фийби, нали? Май беше отишъл да води Али при Сали. newsm78

Фийби е сресана и без парцал. Mr. Green Mr. Green

Ама че хитър този Лоуган..."Щом няма престъпление- няма възпрепятстване"...

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:46 от Logan

# 192
  • София
Лана, Торн излъга за това, че е бил в къщата, когато Дарла тръгна към Фийби, нали? Май беше отишъл да води Али при Сали. newsm78
Така ли е казал? Това съм го изпуснала...ами да, ако така е казал, е лъжа. Дарла беше сама...

Е не мога да ги разбера...Тейлър я оправдаха за очевидна вина, макар и неумишлено извършено...а Стефани дори семсйтвото и не я подкрепя за очеизваден инцидент!

# 193
Така ли е казал? Това съм го изпуснала...ами да, ако така е казал, е лъжа. Дарла беше сама...

Да, каза "Дарла бързаше и хвана първата дреха, която ́и попадна" като обяснение защо Д. е била облечена в черно. Rolling Eyes

# 194
  • somewhere near the sea
В съда разбират, че Шейн е изчезнал.   tiptoeФийби все още иска да свидетелства, но всички знаят, че няма да е надежден свидетел.
Ридж идва и благодари на Хектор за намесата снощи. Хектор казва,че все още Фийби не вярва, че Шейн е искал да я нарани. Но сега пък Тейлър може да получи максимална присъда. Ридж обещава, че ще има сериозен разговор с дъщеря си.
Сторм казва на съдията, че не може да намери свидетеля, моли го за отлагане.
В съда Фелиша е учудена, че Бриджит я няма, това не е характерно за тяхното семейство. Той й казва, че Бриджит е изгубила бебето."Съжалявам"-казва Фелиша-"Може да не вярваш, но е така".
За да печели време Сторм извиква на разпит Тейлър. Тя отново разказва случката като казва колко дълбоко съжалява. Казва, че се е мразела всеки път, когато са говорили с  Торн. Сторм я пита дали помни как е била облечена Дарла по време на удара. Казва, че после е видяла, че е била в черно яке с качулка. Имало е мъгла в онази нощ.Тейлър казва да не прави това-нека не вини Дарла, защото тя е виновна, виновно е проклетото вино. Тук прокурорката поздравява д-р Хейс за откровеността и казва, че няма повече въпроси.
Торн моли да му позволят да говори от името на съпругата му. След като му разрешават, Сторм го пита как е изглеждала Тейлър през онази вечер. Той казва, че е виждал много пияници, но в никакъв случай тя не е изглеждала да е пияна. Спомня си, когато я завари в стаята на Дарла и тя се е обвинявала за станалото. Много пъти още тя се е опитвала да каже истината, но те не са искали да я чуят. За него Тейлър е най-честният човек, който някога е срещал. Дори жена му е казвала по някоя малка лъжа понякога. Сторм го прекъсва:”И все пак д-р Хейс отказва да признае, че случилото се е инцидент” „Да”-казва Торн – „и аз я обичам за това.”  Когато животът на един красив човек като жена му е отнет, първото нещо, което може да се направи е да бъде обвинен някой за това” Той го е направил, сега законът го прави... Задачата на журито е да разбере доколко е грешка на Тейлър и доколко – на Дарла, че не е била внимателна. Но Дарла не би искала Тейлър да отиде в затвора. Тя би й простила..., дори е щяла да каже, че няма нищо за прощаване, защото е било инцидент. И аз ще й простя..."Моля ви, освободете я"- моли той журито и съда.
Торн идва при Тейлър и казва,че журито е постигнало съгласие. Тя му казва, че не я интересува какво са казали дванадесет непознати, след онова, което каза за нея той вчера. Как може да бъде толкова добър, как може да се грижи за нея? Идва Сторм и Торн го пита дали това, че са готови с присъдата е добър знак? Той казва, че ако не е, те ще обжалват. Дано през това време намерят Шейн. Тейлър е песимист-тя чувства, че ще отиде в затвора.
Ник отвежда Джаки в къщата на Мароне. Тя продължава да има главоболие, но иска да се върне на работа(гледай ти).Синът й я моли да има търпение. Той няма да може да управлява „Форестър Криейшънс” без нея. Тя му казва , че Дона ще му помага, докато  тя се оправи.
Съдът се събира. Журита казва, че са готови  решението и съобщават, че не намират ответника за виновен. Съдията им благодари и ги разпуска. Прокурорката и Сторм влизат в пререкание. Съдията се намесва, прекратява караницата им и отсъжда 100 часа общественополезен труд, както и задължението Тейлър да остане в програмата за освобождаване от зависимости. След това я освобождава.
Джаки казва, че не се нуждае от медицинска сестра. ooooh! Накрая синът й я убеждава, че трябва някой да й помага. Той  пита Дона дали е говорила с Брук. Разказва й, че е дал шанс за избор-или Стефани в затвора или Форестър да им бъде продаден.(ей, страхотен избор) newsm81
Всички са събрани да честват освобождаването на Тейлър.  baloniБлагодарят на Сторм. newsm20 Всички са съгласни, че това нямаше да се случи, ако не е било великодушието на Торн. Братята се шегуват помежду си, Ридж казва, че няма да го напада с гаечен ключ, но има едно условия, никога да не се обръща към Тейлър с „Докторе”(„ not to call her Doc”). Според Торн това обръщение е тъпо. Ерик пита Тейлър как се чувства. Тя отбелязва, че ако търси смисъл в нещата, които са се случили, просто няма да може да отговори. Иска да благодари на брилянтния си адвокат, защото ако е имало някога безнадежден случай, то това е била тя.
По-късно, когато всички се тръгват на вратата пак се звъни, Тейлър отваря и това е Александра, която се втурва в прегръдките й. Али отива да прекара нощта у Сали.
Дона започва да се чуди дали е справедливо да се отнема компанията. Тя е искала Стефани да отиде в затвора, но сега..."Може би ще погледнеш към дивана и ще си спомниш какво преживя мама"- напомня й той.
Торн донася багаж на Тейлър и предполага, че тя е щастлива, че ще спи в леглото си тая нощ.  Heart Eyes  action032След това й казва, че са по средата на разговора си в Биг беър. Той я моли да му стане жена.  Тейлър казва:”Да”. Целуват се и бавно падат дрехи и задръжки...

Общи условия

Активация на акаунт