Отговори
# 195
  • somewhere near the sea
Така е преведено. Торн казва :"she was wearing black..... Това време обикновено се превежда на български с минало неопределено време:" Тя е взела черно яке, защото...."..

# 196
  • Разпиляна във въображението
Това беше толкова тъпо оправдаване на Тейлър, че съм се смяла. То бива, бива, ама .... (искам някаква изумена икона от тези на Марсия Crossing Arms)

# 197
Значи Ничо и дома на Масимо си е присвоил...егати наглеца!    fight

Ама и Торн...мъж един път!Все повече го харесвам!Един такъв благороден,толерантен ,мил ,загрижен, чак до наивност.Харесвам такива мъже,макар че не са много за този вълчи свят...

# 198
Торн не винаги е бил такъв. Беше злобен и отмъстителен, че и крадец.

# 199
Ее,чак злобен и отмъстителен...Хайде като е добър ,никога и да не си търси правата...

# 200
  • София
Така е преведено. Торн казва :"she was wearing black..... Това време обикновено се превежда на български с минало неопределено време:" Тя е взела черно яке, защото...."..

Всъщност цялото изречение е "...she was wearing black, because that was the first thing that she saw when she ran out of the house that night...", което някак си внушава, че Торн е бил там...но това са подробности.
Сега като погледнах транскрипта имаше още една подробност.  Когато го попитаха дали Т е била пияна, отговорът беше нещо като "всички бяхме пили преди това" (не цитирам тоно). Докато оригинално е: "всички сме виждали пияни преди" - абе нещо преводачите, да ме прощават, ама хич не си дават зор...не е професионално, хич  Confused

Мдааа...имаше такъв момент, ососбено с крадеца...но пък е имал и силни моменти!

# 201
Ее,чак злобен и отмъстителен...Хайде като е добър ,никога и да не си търси правата...

Не казвам да не си търси правата, но той тогава искаше да закупи компанията и да отстрани семейството, окраде им колекцията и като цяло беше доста озлобен. След това си продаде акциите от компанията, но ето че отново мама се погрижи да има.

# 202

Сега като погледнах транскрипта имаше още една подробност.  Когато го попитаха дали Т е била пияна, отговорът беше нещо като "всички бяхме пили преди това"

Е тя Тейлър не беше на рождения ден, нали? В каква връзка да го казва ? newsm78
Наистина много непрофесионално. Без "да ме прощават". ooooh!

# 203
Значи Ничо и дома на Масимо си е присвоил...егати наглеца!    fight

Ама и Торн...мъж един път!Все повече го харесвам!Един такъв благороден,толерантен ,мил ,загрижен, чак до наивност.Харесвам такива мъже,макар че не са много за този вълчи свят...

Масимо къде изчезна,че и дома му свободен?  newsm78 Джаки нали имаше апартамент? Такива  изумителни сценарии измислят,че да се чудим защо гледаме филма и се опитваме да вържем началото,средата и края  ooooh!

# 204
  • somewhere near the sea
Масимо го смениха само от председателството на борда..Нали Мароне беше негова компания, пък сега се оказа, че къщата била на компанията, значи била на Ник. Какво стана със собствеността на Моторисимо, къде отидоха прословутите му връзки?
Има една игра"Довърши приказката".Един казва едно изречение, друг-друго, без да има тема.  на това взе да ми прилича сериалът. Толкова неточности, нелогични обрати, че ...."Проста да палудейш" казваше една позната рускиня

# 205
Ами те ,сценаристите ,едва ли са предполагали ,че ще има толкова луди като нас, да подлагат всичко на съмнение и да правят такива дълбокомислени анализи на всяко нещо!    Mr. Green

А и като е почнал филма,нямаше интернет,където да се бистри от толкова хора...
Гледа си домакинята серията днес и отива да готви...
Утре пак.Кой ще ти помни преди 10 години какво са давали?

# 206
Ами те ,сценаристите ,едва ли са предполагали ,че ще има толкова луди като нас, да подлагат всичко на съмнение и да правят такива дълбокомислени анализи на всяко нещо!    Mr. Green

А и като е почнал филма,нямаше интернет,където да се бистри от толкова хора...
Гледа си домакинята серията днес и отива да готви...
Утре пак.Кой ще ти помни преди 10 години какво са давали?

Аз, аз ... Peace

# 207
  • somewhere near the sea
И ся кво? Съдът реши, че е инцидент. Обаче той какво разбира newsm78 И семейството е глупаво-взе, че се зарадва на освобождаването Sick

# 208
Това че оправдаха Тейлър, иди дойди, как да не се трогне журито от трогателната история на вдовеца защитаващ убийцата на жена си  Cry  Разбираемо е. Но това, че не я осъдиха за възпрепиятстване не ми се връзва. Трябваше поне един месец ефективна присъда да и дадат и понеже е лежала в предварителния арест да и се приспаданат. Така пак ще е на разположение за нуждите на сценаристите, но щеше да изглежда по правдоподобно  Crossing Arms

А съвсем нереално ми се вижда това, че Торн все пак иска да е с Тейлър.  #Crazy Дори  и да си всеопощаващ и добър като ангел, пак не можеш да обичаш някой, който е съпричастен към смъртта на жена ти  Naughty  Все ще остане някакво неприятно чувство, коет още се прокрадва, когато прегърнеш и целунеш другия...  Tired

И последно ще коментирам заплахата на Ник в тази връзка - съдът оправда инцидент, при който има смърт, а Стефка и фамилия се плашат от евентуален процес за инцидент, при който няма смъртен случай и няма мотив Shocked И това при положение, че са богати и могат да си наемат най-добри адвокати, а единствения свидетел е доказано пристрастен и мотивиран да лъже и това лесно може да се докаже.

Този епизод ме оставя в голяма почуда  newsm78 Сефте...  Joy

# 209
Хайде освободиха Тейлър и започваме да гледаме супер големите простоии на Попай,келнерката и мис Ботокс......ужас.....ще ми е доста досадно и ще има да се ядосвам на хорската завист и злоба...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт