Отговори
# 45
По-оборотната Бруки newsm78 Не мисля така.
Едно пиленце ми каза,че в новите серии гадната джукла си търси мъже в интернет,понеже естествено всички са я отсвирили hahaha Какво падение

Ти затова ли не гледаш бъдещите серии, защото си имаш пиле-информатор?  Grinning

# 46
Разбира се.

# 47
  • Разпиляна във въображението
Браво Бруки, браво. За пореден път показа, че не е злопаметна. Браво. И беше красива.

# 48
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Е, иска да спаси мама...да и върне жеста  Twisted Evil
Че му осигури компания Макароне...

Не мога да повярвам,че ще похваля Брукасита.    Shocked  Ама не може да й се отрече,много е точна и премерена в думите и действията си.    Peace
А Ничо :"Обичам те и бих направил всичко за теб,ама не и това!"   - защото обичам маминка повече...    Joy Joy
Какви са тия женчовци в Щатите ,бе...един не може да живее без мама да му диша във врата...

И Ерик ме изкефи тотално днес... "Всеки иска да ме управлява!"   и си взе конячето да се успокои!   Laughing
И Стефани беше много точна...как й каза всичко на Джакиту...не знам за вас,ама за мен точно Джакиту си е баш луда за връзване!
А и мен ако някоя ме награби така,както Джакито награби Стефка,не само ще я отблъсна,ами и по-лоши работи ще й се случат...Още ,когато беше отишла в къщата на Тейлър да се разправя, бих я хванала за проскубаната косица и два шута в гъза!

Краси, newsm10 постът на деня!На Брук от мен 6+... Оценявам по достойнство... thumbsup Дори и косицата и харесах ....Боже,Божееее...Тейлър-тиим!!! smile3501Доказахме че сме обективни,широко скроени и добронамерени ....Дано го оценят... Peace

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 00:42 от susy

# 49
...Тейлър-тиим!!! smile3501Доказахме че сме обективни,широко скроени и добронамерени ....Дано го оценят... Peace
Никога не сте били и няма да бъдете Naughty

# 50
Фен,много грубо Cry Cry Cry Cry

# 51

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 06:03 от Forrester69

# 52
Мисля,че днес бях обективна....Пък ти що не разбра newsm78

# 53
Защото в случая Брук защитава твоята любимка и вие рекохте да я похвалите Crossing Arms
Аз пък в този случай не съм съгласен с нея Naughty Дъртата я мачка цял живот,а тя сега я защитава,което ми граничи с простотия Crossing Arms

# 54
Добро утро!  bouquet

Какво ще стане все пак с опита на Джаки, Ник и Дона да вземат ФК?  Thinking  Може и в бяло.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 08:07 от Logan

# 55
Добро утро. Мис Логън, мисля че Лана беше писала преди време.

То и Бруковия отбор призна, че Тейлър постъпва добре когато каза на Торн истината Crossing Arms

# 56
Мис Логън, мисля че Лана беше писала преди време.

Благодаря, явно ми е убягнало.   bouquet

# 57
  • София

Ще стане като на филм...измислено!

# 58
На 2+2  или на 3+3 са били  в конкретния случай? Joy

# 59

Ще стане като на филм...измислено!

Като това, Стефани да е едноличен собственик на Форестър Joy

Общи условия

Активация на акаунт