Отговори
# 645
Тая бабичка аджеба закога е тръгнала да се жени.

Crazy smile3544

Вчера писах "Ако знаете тук как пече"....
Сега ще напиша "Ако знаете тук какъв сняг вали!!!" Heart Eyes Heart Eyes

# 646
  • В средата на времето
Сега ще напиша "Ако знаете тук какъв сняг вали!!!" Heart Eyes Heart Eyes

Честит ви първи сняг Grinning Тук е само студ Tired

# 647
За онези,които тънат в дезинформация Wink Сериите от БНТ се качват във http://vbox7.com/play:cdf79e2c
Нека да спестим "безценния" труд на нашата "невероятна" "марси",която всеки ден е готова да се жертва за нас ooooh!

# 648
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. При нас също вали сняг и дори се задържа Laughing

И аз искам Марсия да продължи с преразказа. Моля Praynig  bouquet

# 649
Когато чета през телефона, клиповете от VBOX не ме топлят, ама хич... Crossing Arms

Марсиа да си продължава с червеното.  bouquet

# 650
Добро утро. При нас също вали сняг и дори се задържа Laughing

И аз искам Марсия да продължи с преразказа. Моля Praynig  bouquet
Ако не си успяла да гледаш серията,не би ли предпочела да гледаш клипче от БНТ в интернет Crazy

/честит първи Плевенски сняг.Кога беше първия сняг всъщност.Днес ли Crazy/

# 651
Добро снежно утро  Hug

Ако жените са дребосъци като мен, 1.70 си е направо манекенка  Mr. Green
Душа, ще ме светнеш ли каква е връзката между това, че мъжО на ХТ е френскоговорящ и употребата на сексапилните й устни  Crazy
Ако не е френскоговорящ, няма да ги използУва, тъй ли  Crazy
Пък ако е френскоговорящ, ще ги пусне в употреба  newsm78
Двете момичета са на ХТ, а това по-църното е на зализания жених  Flutter
Разказите на Марсия мен лично много ме радват, особено когато не съм успяла да гледам, пък тези човечета дето ги слага много весело ми действат от сутринта  Peace

# 652
 Ненна,  благодаря ти!Прекарах страхотно!Е,сега ме цепи тиквата,ама след още едно кафе се надявам да я спра да не се пръсне...     Mr. Green
Който има сняг,да му се радва!И аз искам,ама...тук нема    Sick

Фена,изобщо нямах предвид усещанията на жените или мъжете преди или след 40 години.
Както винаги,нищо не си разбрал.
Брук ,на 20-30-40-50 години сменя мъжете като носни кърпички,жени се за тях по два-три пъти ,развежда се ,пак се жени,една сюрия деца от знайни и незнайни татковци роди /казвам го заради тестовете/, и още не се е спряла!
Тейлър,и тя почти на 50 години,досега с два брака /ако не се лъжа/, има три деца от мъжа ,когото истински  е обичала досега!И няколко авантюри,когато не е била омъжена,ама тях кой ги няма...ти да не си девственик...

За бъдещите мъже на Тейлър не говоря,защото както винаги пропускаш обстоятелствата ,при които се случва,а това е по-важното...като видя връзките й с въпросните мъже,ще пиша и за тях...

Та ,коя е по-разгонена  до момента?      

Марси,и аз чета,не спирай,ако не те затрудняваме много...!    Hug   

# 653
Марси мила не се потдавай на провукации.....пиши ако можеш разбира се.....с удоволствие чета дори и да съм гледала серията..... Hug  bouquet

# 654
Честит втори сняг на софиянци, а на останалите честит първи сняг  Wink

Признавам, че икономическата дискусия за седмицата я пропуснах  Embarassed
И съм изпълнена с възмущение към всички, които смятат, че след 40 една жена не може да прави секс по два пъти за една сутрин и да се п..... като за световно  Twisted Evil  

Четох и червено, и синьо, и бяло (то като коледна елха светна темата  Joy) и според мен Брук и Тейлър са от един дол дренки... или баби  hahaha

А Фийби продължава да е номинирана от мен за оФца, дори опасно се доближава до Бриджитката. Ела Вълчо яж ме, не ме яж, яж ме...  Двете и майки май на нищо не са я научили, а и баба терминатор си има  newsm78  

# 655
...Ела Вълчо яж ме, не ме яж, яж ме...  Двете и майки май на нищо не са я научили...  newsm78  

Ааа, поведението а ла "Ще ми се, ама не искам" от де мислиш, че го е прихванала?    pletka Crazy Joy

# 656

Мъжа на джуклата някакъв мюсюлманин ли е newsm50 smile3547

Това какво значение има Thinking.......и с каква цел го написа newsm78.....би ли обяснил ако..... можеш разбира се Rolling Eyes......или отново това са от твоите  думи без всякакъв смисъл написани единствено и само за да дразнят други потребители...... Crossing Arms

# 657
...Ела Вълчо яж ме, не ме яж, яж ме...  Двете и майки май на нищо не са я научили...  newsm78  

Ааа, поведението а ла "Ще ми се, ама не искам" от де мислиш, че го е прихванала?    pletka Crazy Joy

От Брук разбира се  Mr. Green

# 658
Да не забравяме коя от "майките" на Фийби със смутена физиономия си  пили ноктите посред нощите, защото благоверният ́и се завърна неочаквано.  pletka Mr. Green

# 659
Забравих да напиша, че има и баща...  Joy  Храбрият стар шивач, който е разделен на три - девет десети на маминка и една десета за Брук и Тейлър, да си я поделят както могат  Whistling  За дъщерите какво остава?  Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт