Отговори
# 630
щастлива , то и сега и занапред ще е така.
Когато Брук скача от легло в легло,то това е ,защото търси любов.И е допустимо.
Когато Тейлър ЩЕ го прави /ако е така!/, то това се нарича курвалък - цитирам Фена!И е недопустимо!

# 631
Така е, Краси.
По-ясен знак за пристрастност (и пристрастеност) от това - здраве му кажи  Peace
Изчезвам по работа и ще погледна темата по-късно.

# 632
  • Разпиляна във въображението
Може и да се обърне

Когато Брук скача от едно легло в друго е курвалък
Когато Тейлър ЩЕ го прави то е защото ще търси любов Whistling

# 633
Ще имаш възможност сама да видиш,че тя е същата курва като майка си Crazy
2007 ще е много силна креватна година за тях,макар че разбира се фийби трудно би могла да надмине майка си по креватни еквилибристики hahaha

Ама ти за сладкото Фийби ли говориш  Crazy
Пък аз реших, че ще е някоя нова амбициозна блонди от долината, че сегашната вече поувяхна и не е много лицеприятно да продължава да си размята телесата в разни розови нощнички и да се прави на пишман съблазнителка  Crazy

# 634
мдааааааааа,краси.мира,абсолютен курвалък си е "някоя бабичка да се плющи като за световно" с различни мъже Naughty НАЛИ Thinking Ти как мислиш-кое е по-жалко-една жена да се "плющи" с различни мъже до към 40 или тепърва след 40 да започне да си ляга с най-различни,познати и непознати,че и пияна да се мъкне,че и психиатърка,ти къ я мислиш таз работа hahaha hahaha Кое е по-грозното?Конкретен отговор чакам/макЪр да знам,че не даваш такъви/

# 635
Не виждам каква разлика има дали една жена прави секс преди или след 40 години!
Някакъв закон ли има,определящ секса след 40 години като курвенски?
И ако една тийнейджърка всяка седмица сменя гаджето ,това прави ли я курва?

Аз отивам на Коледен купон!
Спора-в понеделник.
Желая на всички ви спокоен уикенд...и дано навали малко сняг.Липсва ми вече!

# 636
Не виждам каква разлика има дали една жена прави секс преди или след 40 години!
Някакъв закон ли има,определящ секса след 40 години като курвенски?
И ако една тийнейджърка всяка седмица сменя гаджето ,това прави ли я курва?
Отново се опитваш
 /макар и неуспешно/да изместиш темата.А викаше,че на мен не ми се получавало ooooh!
1-Не знам дали за една жена има разлика секса преди и след 40.Предполагам,че има разлика Joy Ама ние не говорим тука за разликата и усещанията на жената,когато се "плющи"преди и след 40 годишна възраст Naughty
Не говорим също така/както много добре си разбрала,но винаги се правиш,че не си,щот не ти изнася/за секса на жената с един мъж-наприемр със съпруга й........Това очевидно,че е нормално жената като е омъжена за него,да се плющят и след 40 Joy
Тука говорим за нещо съвсем конкретно и ти много добре го знаеш!
А то е,че любимата ти курва на 40+ години започва тепърва да спи с най-различни мъже,познати и непознати/докато е пияна/+ това спи с Ник,Торн,Рич,бащата на Брук,сина й и тн.......Та затова говорим.Не ми бягай от темата,знам че по правило така си се научила.......
Та като имаме предвид,че и двете са спали с няколко едни и същи мъже,моя въпрос беше "Кое е по-грозното,по-срамното-жената да го прави докато е млада или след 40 тепърва да започва да го прави"Същия въпрос зададох и към твоята "сродна" душа-мис Копирна машина,която пък видя от тебе,че ми викаш,че аджеба все съм се бил изказвал неподготвен и че "90% от събитията не са ми ясни" и тя почна да си върти такив аподобни изказвания по мой адрес,а всъщност вие двете се изказвате винаги неподготвени.Мис Копирна машина си беше внушила ,че Брук е бабата,която се плющи като за световно,аз доста дълго й отговорих,но и тя/отново по твоя пример/се е научила да подминава там,където и да иска-няма кво да каже и се измъква/отново по твой пример/с думи от сорта,че аз не съм подготвен или че съм фанал криф диагонал #2gunfire
Та на въпроса ти дали някакъв закона определя секса след 40 като КУРвенски-обясних какво имам предвид!Но за 69 път питам-кое все пак аджеба в твоите очи е по-КУРвенско-жената да го прави/това което ти обясних,моля не ме караи после за 169 път да повтарям какво точно съм имал предвид/след 40 или преди 40??????????!!!!!!!!!!!!!Ще имаш ли доблестта поне 1 път да отговориш конкретно,без да бягаш от отговор със дежурни фрази или пък с безумни цитати,които са на твърде избирателен принцип с цел да изместим темата...........Не се научи,ей!
И по последния ти въпрос-ако една тинейджърка сменя гаджето всяка седмица дали е КУРва........ами за мен е КУРва.......за някои пък може да не е.........Но аз конкретно в случая не коментирам малолетните КУРви,а съвсем друго нещо/което няма да пиша за енти път/

# 637
# 638
OMG...

Т`ва за младоженеца Crazy

# 639
Краси, весело изкарване на купона  happy bd
Фенски, ти аджаба ще спреш ли да говориш за сладкото Фийби, че е КУРва  fight
За 69ти път ти казвам, че Фийбито сладко още не е било с мъж  Crazy
Това, че ти имаш разни лоши помисли към нея, не значи, че тя по принцип е участвала в таквиз сценки  Mr. Green
Лана, значи е вярно за сватбата  Peace
Тоз жених нещо църен ми изглежда, май е латино мачо  Crazy
ХТ разбира се има един от най-красивите и нежни профили, които съм виждала  Flutter

# 640
  • София
Да, вярно е, ХТ потвърди, пък и снимките Simple Smile, а имайки предвид името на жениха, май наистина е латино.

ХТ разбира се има един от най-красивите и нежни профили, които съм виждала  Flutter

Ако се абстрахираш от джуките  Twisted Evil Joy Joy...това е за да не излизаме от форма, че идва уикенд  Wink

# 641
  • В средата на времето
Въх, снимкте са Crazy..не ти Хънтър, не ти ..Гершон или Герсън се чете името на тоз человек.. Crazy Rolling Eyes

# 642
След тази бабиерска серия ми се ще да видя нещо младо и свежо.

E, баш туй, не минава ни за младо  Laughing , еле па свежо  Shocked (мани си пристрастията и я погледни пак ... ще се разочароваш  Mr. Green

Катринчето е висока 1.70. Има перфкетни мерки.....Все пак знаем,че Катринчето е и манекенка и фотомодел Crazy
Въх, не думай  Laughing
С тази височина едва ли е била манекенка (според стандартите е ниска  Mr. Green ), а как само е застанала ... Явно е била треторазрядна манИкенка  hahaha  Crazy

Не ме кефи мъжО на ХТ нещо ...  Sick

# 643
Джиндж, тя си го е избирала, значи на нея й харесва   bouquet
Много свежо изглежда на снимките Тейлър  Grinning
Нена, 69-ката може и да си представя някакви тройки с Брук и Фийби, знае ли човек какво му е в обърканата мисъл?  Crazy

И едно поздравче от мен Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=VTR569uwj4U&feature=player_embedded#

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 23:18 от щастлива

# 644
Доколкото знам за жените май е добре 170,за да са манекенки.
Не е ли така?Кажете вие.
Мъжа на джуклата някакъв мюсюлманин ли е newsm50 smile3547
Може да е от френсковорорящите араби в Африка Thinking
Поне ще може джуклата да тури в употреба устния си френски ooooh!
Тия джуки все за нещо ще влязат в употреба ooooh!
А трите момичета на джуклата ли са.
Тая бабичка аджеба закога е тръгнала да се жени.

Общи условия

Активация на акаунт