Отговори
# 600
Тази история с бабата е много въздухарска. Имайки предвид, че Стефани и за напред не се променя, а си остава същата тарторка и манипулаторка. Щеше да е по-правдоподобно, ако жената беше по-стара и е на легло. Като тъщата на Рене от "Ало, ало". Joy
Която не може да става от леглото и казва "Предавам се.Ще акам" hahaha

След тази бабиерска серия ми се ще да видя нещо младо и свежо.Като за мен Crazy

# 601
Младо? newsm78
Да не ти е набор?

# 602

Joy Joy Joy

Даже не подлежи на коментар...
А фотографа да си изхвърли фотоапарата и да си смени професията!

# 603

Joy Joy Joy

Даже не подлежи на коментар...
А фотографа да си изхвърли фотоапарата и да си смени професията!

Тука малко на лилипут ми изглежда ККЛ  Mr. Green Фотографът меко казано се  ос...л  Mr. Green

# 604
Да, много кофти ъгъл за краката.
Ето бялото от мен днес:

Брук отново мята цялата вина върху Тейлър.
Рик обвинява Рич за нещастния случай пред баща си.
Стефани пита Рич дали Тейлър не иска да се омъжи за Рик, защото иска Рич обратно, Рич потвърждава и Стефани ухилена казва: Алилуя!
Брук продължава да беснее пред Тейлър и й напомня за Дарла.
Кейти казва на Джак, че се чувства като негова майка и Ник подслушва от вратата.
Рик обвинява Рич, че само използва Тейлър и я подвежда.
Стефани лекичко и отдалече обработва Рич за Тейлър  Laughing
Тейлър обяснява на Брук, че тя също има вина за инцидента, заради начина по който е отгледан да я успокоява всеки път като плаче, затова не е чудно, че е привлечен от по-зрели жени и че докато е преследвала собствените си планове, е забравила да обръща внимание на сина си.
(много ми харесва как Тейлър й отговаря и й казва някои истини в очите, докато Брук мълчи с насълзени очи)
Тейлър завършва със: Значи е война? Тогава си взимам моята територия обратно, взимам си съпруга.
Поствам цялата тирада на Тейлър от сайта, който Лана даде:

Taylor: The way Rick grew up. You ditched his father Eric to pursue Ridge. That's right, yes. And at the time, Ridge was married to me. And you have the nerve to stand here and then tell me that I'm the one who's obsessed? How many times did your son have to dry your tears away and hear you crying all night? He grew up taking care of you, defending you. Is it any wonder that he's drawn to women who are older than him, like Ashley and me? Because you were never there for him. He didn't know what it was like to have a mother. All those times you were so busy chasing after your destiny, you had no idea how much you were neglecting your own son. Huh. So if you think I'm the only reason that Rick resents Ridge, you're out of your damn mind.

Taylor: What's wrong? Did you think I was going to stand here and take your garbage? No, no. You know, I'm not going to be the one on the defensive anymore, Brooke. You are. And I'm done playing fair with you. So this is war? Guess what? I'm taking back my territory. I'm taking back what is mine. I'm taking back my husband.

Рик казва на Ерик, че Рич е дал надежди на Тейлър.
Брук казва на Тейлър да стои далеч от тях с Рич, защото те ще се оженят.
Тейлър казва: Като се ожените ще уважа брака ви така, както ти уважи нашия  Joy
Рик се заканва на Ерик да раздели Рич и майка му.
Рич признава пред Стефани, че още обича Тейлър.
Тейлър отново казва на Брук, че си взима Рич обратно.
Край на епизода.

Е, в тази серия Тейлър ми напълни душата колко добре изглеждаше и как говореше на Брук, самоуверено и убедително.
Каза си й всичко на Брук, докато Б стоеше нервно и слушаше.
Всъщност Тейлър каза и още нещо много вярно, че когато човек стигне дъното и няма вече нищо за губене, има свободата да прави това, което иска и че тя внася стабилност в живота на Рич, а не Брук, която ту го захвърля, ту го взима обратно, после пак го захвърля и пак го взима обратно.

# 605
Защо да не подлежи на коментар.
Изглежда доста по-вълнуващо от доста мои наборки Naughty
На мен пък ми се види съвсем нормално Crazy
С тази фигура /която малко "младежки" имат/и това излъчване/което още по-малко го имат/направо ме грабва Crazy
Винаги ми се е струвало,когато се обсъжда дали някой има или нема излъчване Crazy
Все съм си казвал''хайде сега какво ще да е пък това излъчване Crazy Човек или изглежда добре или не.Излъчването иде оттам" Crazy Пък всъщност Катрин&Брук са типичен пример за жена с излъчване,топло излъчване,което се напипва дори през снимка Crazy Crazy
И което при нея няма общо със самата й външност,а с душевността й,която изпъква редом с външността й Crazy
Стана почти поетично Crazy

# 606
Forrester69 , добре я напипваш ти...    Joy Joy   

# 607
хехеее, направо ми се вдигна самочувствието, щом Фена нарича ККЛ  "нещо младо и свежо"  Joy Joy Joy
Значи имам още някоя-друга годинка преди да стана за изхвърляне  Crazy Mr. Green
Иначе за фигурата съм съгласна, че на тази възраст, а и след 3 деца .... не е никак зле (ама гърдите ще ме извиняваш, но са пипнати и то не само от мъжа й  Crazy)
Някой знае ли тя колко санта е всъщност  Thinking

# 608
хаха все такива ги измисляш Mr. Green  bouquet
Катринчето е висока 1.70. Има перфкетни мерки.На брукатаката й остава само да злорадства и да си внушава,че Бруки е лилипутка Laughing Все пак знаем,че Катринчето е и манекенка и фотомодел Crazy
а джуклата вече си е баш лилиПУТКА Crazy

# 609
  • София

Ето бялото от мен днес:

....

Бяло: Хахахахаха, тя и Брук доста добре я поставя на мястото ́и, но Тейлър каквато си е лицемерка и вечно "непогрешима" дори не вижда гредата в окото си. А наглостта ́и да нарича Ридж свой съпруг е безподобна - та той и би шута преди толкова години и оттогава не я е поглеждал, освен като майка на децата му...всичките ́и опити да го заинтригува, скачайки от легло в легло бяха неуспешни...Много ми е интересно, щом за интересът на Рик към по-възрастни жени е виновна Брук, кой/коя е причината Тейлър да си пада по-мъже, които познава от раждането им, без да споменавам всичките възможни братски и други роднински отношения, и особено мъже имащи нещо общо с Брук - бивши съпрузи, бащи , синове. За мен тя е обсебена от Брук - винаги е искала това което има Брук, и ако може да я нарани- още по-добре!

И на мен тази снимка не ми харесва, много глупав ъгъл за снимане, но всъщност на мен цялата поредица от това събитие не ми харесва...но иначе ККЛ си е супер Simple Smile...простоима къде, къде по-добри снимки Simple Smile

# 610
хаха все такива ги измисляш Mr. Green  bouquet
Катринчето е висока 1.70. Има перфкетни мерки.На брукатаката й остава само да злорадства и да си внушава,че Бруки е лилипутка Laughing Все пак знаем,че Катринчето е и манекенка и фотомодел Crazy

В случая говоря за фотографа и уменията му  ooooh! То под такъв ъгъл и Любо Ганев може да изглежда лилипут  hahaha

# 611
  • София
В случая говоря за фотографа и уменията му  ooooh! То под такъв ъгъл и Любо Ганев може да изглежда лилипут  hahaha

Joy Joy Joy

# 612

Трябва да си занесеш компютъра на поправка, включват се главни букви без да искаш  Crazy

# 613

Трябва да си занесеш компютъра на поправка, включват се главни букви без да искаш  Crazy
Извинявай,без да искам  bouquet

# 614
Лана, Тейлър се държа на ниво и каза доста неудобни неща на Брук.
Брук се опита да я жегне на тема Дарла, но Тейлър отговори подобаващо, така че този опит остана да виси във въздуха.
Наистина ми беше приятно да видя как Тейлър й наби канчето на Брук  Sunglasses
Не че злорадствам, но беше крайно време някой да й каже на Брук някои неща.
Които тя не отрече, разбира се.
А Рич неведнъж е казвал, че още обича Тейлър, че и се целуваха наскоро, така че не прибързвай с изводите за чувствата му Wink
А какво значи това - "и особено мъже имащи нещо общо с Брук - бивши съпрузи, бащи , синове."
Че Тейлър е имала връзка с таткото на Брук?
Това не го помня наистина  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт