Отговори
# 90
Тая фииби много ме дразни #2gunfire На 18 години е,а каза "малка съм за алкохол","може ли вода","малка съм за целувки" #2gunfire Тая кво се прави на светица като майка си #2gunfire а всъщност не е #2gunfire Като я резне Шейн друга песен ще запее Naughty
И много смешно беше Мумията като вика на глупавата си щерка "Шейн е много стар за теб" hahaha hahaha Той на колко години е hahaha
А тя що спа с бащата на Брук #2gunfire #2gunfire Той млад ли беше за нея #2gunfire Ето това се казва курвенски манталитет Naughty

# 91
За преразказвачките......  bouquet  bouquet  bouquet
Ох, днес ми стана много мъчно за Бриджит Cry......горката.....много тежка сътба са и отредили..... Crossing Arms
Тейлър в съда днес беше зашеметяваща Crazy......страшно красива, изискана и с класа Flutter......с грим и без грим,което си е нейно...нейно си е......трябва да си сляп за да не видиш излъчването й...... Rolling Eyes
А Шейн ужасно досаден е тоз плазмодий......като някоя пиявица,лепнал се за Фийби и няма пускане...... Sick

# 92
Тая фииби много ме дразни #2gunfire На 18 години е,а каза "малка съм за алкохол","може ли вода","малка съм за целувки" #2gunfire Тая кво се прави на светица като майка си #2gunfire а всъщност не е #2gunfire Като я резне Шейн друга песен ще запее Naughty
И много смешно беше Мумията като вика на глупавата си щерка "Шейн е много стар за теб" hahaha hahaha Той на колко години е hahaha
А тя що спа с бащата на Брук #2gunfire #2gunfire Той млад ли беше за нея #2gunfire Ето това се казва курвенски манталитет Naughty

Господинът с пищовите, в Щатите се пие след 21 години, ако нямаш нищо против  Crazy
Значи наистина е малка и браво, че си спазва забраните момичето  Naughty
Шейн да не е ножица, че ще я "резне"  Crazy
До сега не са давали сладкото Фийби да се е залюбило с някой ерген, предполага се, че още не е била с мъж, т.е. такъв като Шейн е стар за нея, защото е ясно, че ще иска секс  Naughty
На нея й трябва някое сладко колежанче  Sunglasses

# 93
Оооооооо я стига #2gunfire
Ти къ си представяш 18 годишна богаташка,живуща Mr. Green в Лос Анжелис да е девственица и да не е пила алкохол #2gunfire
Колега,не бъди наивна Crazy

# 94
Ти къ си представяш 18 годишна богаташка,живуща Mr. Green в Лос Анжелис да е девственица и да не е пила алкохол #2gunfire
А ти не ги сравнявай с българските 18-годишни,които още от 13-14 са хукнали по дискотеки и кръчми!    Naughty

# 95
  • В средата на времето
Шейн да не е ножица, че ще я "резне"  Crazy

Joy newsm10

# 96
А ти не ги сравнявай с българските 18-годишни,които още от 13-14 са хукнали по дискотеки и кръчми!    Naughty

И искаш да кажеш,че ония са по-почтени ли newsm78

# 97
Не знам дали са по-почтени.Но знам,че законите при тях се спазват повече,отколкото при нас.
И докато при нас се превръща в практика 13-14-годишни да ходят по дискотеки до среднощ, там е по-скоро изключение.
Особено пък за такива девойки като Фийби,от богато и добро семейство.
Те си живеят в някакъв отделен свят...елитно училище,елитен колеж,университет...просто няма къде да срещне такава отрепка като Шейн.
Не че няма изключения...но те само потвърждават правилото.

# 98
И пак не разбрах,какво като такива като нея са в елитно училище и среда и тн..........мислиш,че всичките са девствени на 18 години ли???????????????????????????????????????Надявам се нямаш това предвид Crazy

# 99
И пак не разбрах,какво като такива като нея са в елитно училище и среда и тн..........мислиш,че всичките са девствени на 18 години ли???????????????????????????????????????Надявам се нямаш това предвид Crazy
Ами нали ти ходи в Щатите...не разбра ли какви са ?    Laughing

# 100
Ами точно че не са такъви Naughty Учудваш ме.Там е върхът на................пляскането Mr. Green

# 101

Не виждам какво общо има дали е богаташка или не с това, че не е спала с мъж  newsm78
Това не зависи от парите, а от възпитанието и нагласата  Naughty
Не виждам кое е толкова странно да не е била с мъж, преди да е навършила 18  Crossing Arms
Предполагам, че скоро ще се разбере със сигурност де, но аз наистина си мисля, че досега не е спала с никой  Thinking

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 17:00 от Nenna

# 102
Аз мисля,че е правила тройка

# 103
Аз мисля,че е правила тройка

Да. С Мики Маус и Бъгс Бъни  hahaha

# 104
Надявам се,че нашата ползотворна дискуския с Ненннка и краси.мира е била полезна на читателите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт