Отговори
# 165
Тук днес:

Брук се надява, че Рич не е обърнал внимание на думите на Тейлър, но той я попарва с: Всъщност напротив, тя е майка на три от децата ми, какво мисли и чувства ме интересува.
Брук стои с отворена уста.
Тейлър казва на Рик, че не може да се омъжи за него, защото още има чувства към Рич.
Пам злобее и се кефи, че Дона страда заради развода като я гледа с бинокъла плачеща.
Ерик приготвя романтична вечеря с лека музика и подава на Стефани чаша с любимото й мартини в знак на извинение как се е държал към нея.
Стефани иска да говори с него за Дона.
Ерик не иска да слуша за Дона и иска да говори за бъдещето си със Стефани.
Стефани му казва, че Дона го обича и че той трябва да знае истината.
Рик е бесен, че Тейлър слуша Брук и че се влияе от думите й, че Тейлър не може да му даде деца един ден.
Рик казва на Тейлър, че Рич само я използва да си почеше егото и че ще й разбие сърцето.
Брук казва на Рич, че се съмнява, че Тейлър нарочно е дала Джак, за да разбие връзката им, Рич не е съгласен и й припомня, че Тейлър го е направила за доброто на Джак.
Рич казва на Брук, че иска да е с нея, но винаги нещо или някой е на пътя им - в случая Ник.
Но той гледа оптимистично в бъдещето, че този път нищо няма да им попречи да са заедно.
Рик иска да предпази Тейлър да не бъде сама, а Тейлър е сигурна, че Брук ще отиде при Ник накрая.
Рик обвинява Рич за всичко и му е бесен.
Стефани казва на Ерик всичко за плана на Пам да ги събере.
Двамата трябва да направят план как да хванат Пам в капан, за да я затворят в болница да се лекува.
Стефани има идея, но се нуждае от помоща на Ерик за това.
Рик звъни на Рич да се видят, Тейлър си сваля годежния пръстен.
Рик запратя ръкави и влиза при Рич надъхан (като за бой), обвинява го че е разбил брака на майка му и баща му, че разбива живота на Тейлър и се заканва да сложи край на глупавите му игрички.
Край на епизода, другата седмица пак Simple Smile

# 166
Marsia,   bouquet

Фийби е пример как от двама умни родители може да се получи дете идиотче  Crazy Толкова ли не можа да измисли под някакъв предлог Ридж да е с нея през цялата вечер и така хем Шейн нямаше да се докопа до нея, хем нямаше да е тя виновната и той щеше да свидетелства. Ама не, тя остава сама, казва му че Ридж го няма, а Хектор спи, демек "Ела вълчо, изяж ме".  Shocked
Вярно, че е само на 18, но такава недосетливост дори на тази възраст не ми се вярва да има  ooooh!
Каквато е къдравeлка я номинирам за  hahaha
Добре, че свободата на майка и няма да  зависи от нея, а от красноречието на Торн  Crossing Arms

Не съм съгласна, че Фийби е дете идиотче  Naughty
Все пак е едва на 18, расла е в добро семейство, което я е предпазвало от такива като Шейн. Тя надали си има представа колко опасен е той, като не се е сблъсквала с такъв като него  Crossing Arms
Интересно какъв ще да е този предлог, че и таткото да присъства  newsm78
Аз пък намирам косата й за хубава, то не остана друга блондинка във филма, която може да се похвали с гъста и здрава коса  hahaha
Да, добре е, че свободата на Тейлър не зависи от 18 годишно неопитно момиче, за което обаче няма за какво някой да й се сърди. Все пак не е изпечена манипулаторка като Стефка

# 167
  • В средата на времето
Фийби не е дете идиотче, тя е наивна до инфантилност Crazy Все пак е живяла отделно от родителите си, нали бяха в пансион, след това в колеж..Трябва да е понаучила туй онуй за живота, не е като да е била 18 години под стрехата на мама и на тате Crazy

# 168
В богаташкия пансион, в който е била, надали е имало типове като Шейн, за да знае какво представляват и какво могат да й направят  Naughty

# 169
  • В средата на времето
В богаташкия пансион, в който е била,

..а в колежа?!..или и там не е имала възвожност да разбере, че на този свят има подли и лоши хора, които търсят само как да се възползват.. Crazy Стига Stop Че за какво и е било да ходи и в колеж, като тя и след него изобщо не е подготвена за живота.. Whistling

# 170

..а в колежа?!..или и там не е имала възвожност да разбере, че на този свят има подли и лоши хора, които търсят само как да се възползват.. Crazy Стига Stop Че за какво и е било да ходи и в колеж, като тя и след него изобщо не е подготвена за живота.. Whistling

Не знам в какъв колеж е била, надали е бил някакъв средностатистически, по-скоро ще да е някой престижен с високи такси  Thinking
И се съмнявам, че в уроците й е имало нещо за реакции в подобни ситуации с такива типове  Whistling
Не виждам нищо лошо или осъдително в това, че е наивна. Запазила е доброто в себе си и се доверява на хората

# 171

Не знам в какъв колеж е била, надали е бил някакъв средностатистически, по-скоро ще да е някой престижен с високи такси  Thinking
И се съмнявам, че в уроците й е имало нещо за реакции в подобни ситуации с такива типове  Whistling
Не виждам нищо лошо или осъдително в това, че е наивна. Запазила е доброто в себе си и се доверява на хората

Тя е на 18 години - отдавна трябва да знае за лошите чичковци и батковци, не е на 10 все пак.
Никой не го учи това в уроците.  Това , че е била в снобски колеж - не е гаранция да няма досег с такива типове. Мисля си, че най-разхайтените типове , дето си мислят, че всичко им е позволено са сред богаташите. Точно тези дето са били удовлетворявани за всяко нещо , тези дето не им е казвано "не".
А колкото до "лошите" хора има ги навсякъде - и при бедните , и при богатите.
По принцип обаче , когато сам се грижиш за себе си , далеч от майчиното крило , ставаш по-отговорен , по-разсъдлив , по-оправен. Или.... прорпадаш.  Laughing

Да си просто наивен е едно на ръка , ама да си наивен до глупост....
Ама то филм нямаше да стане инак.

# 172
Че Бриджит като срещна Дикън каква беше? Не беше наивна и беше много оправна ли  newsm78
Явно не е толкова странно, и не значи, че е идиотче
Това, че Фийби вярва в хората и в това, че са добри, не го намирам за наивност до глупост  Naughty

# 173
  • somewhere near the sea
На мен това с малтретирането на Стефани от баща й ми идва too much. За какво я е малтретирал? Как пък досега не го спомена? И затова ли й остави всичките си пари като на единствено дете? Сега пък и сестра....  hahahaТия явно чуват гласове...

# 174
Че Бриджит като срещна Дикън каква беше? Не беше наивна и беше много оправна ли  newsm78
Това, че Фийби вярва в хората и в това, че са добри, не го намирам за наивност до глупост  Naughty

Аз виждам ситуациите с Бриджит и Фийби  коренно различни.
Фийби не вярва в Шейн, Фийби я е страх. Нейната наивност/ глупост/ е в друга насока.

# 175

Аз виждам ситуациите с Бриджит и Фийби  коренно различни.
Фийби не вярва в Шейн, Фийби я е страх. Нейната наивност/ глупост/ е в друга насока.

Когато Шейн беше на земята, Фийби упрекна Хари и Хекторито, че не е трябвало да го удрят, защото той нищо е нямало да й направи. Беше убедена в това  newsm78
Ситуациите с Бриджит и Фийби е естествено, че са различни, но и Бриджит беше наивна на нейната възраст  т.е. не е толкова странно и невероятно, че в пансион, колеж или каквото и да е там учебно заведение, трябва непременно да се е научила да е подозрителна към хората и да разпознава кои са добри и кои лоши
В каква насока е нейната глупост/наивност?

# 176
Не е наивна защото мисли мъжа в когото е влюбена за добър.
Това всички си го мислим.  Wink
Страхува се от Шейн , не искаше да ходи в неговия апартамент, защото предусети какво иска Шейн , видя свои снимки на стената , опита се да си тръгне от там , обаждайки се на Хари , всичко това ми говори , че тя не вярва , че Шейн е доброто момче.  Peace
И въпреки всичко , смята , че сама може да се оправи с него.  - Ъ! Rolling Eyes
Хем вижда лошото момче , хем не си дава сметка какво може да стане.
Хубаво е да иска да спаси майка си , но когато не желае да изпълни това , което й предлагат в замяна / а е и нормално да не се съгласява / малко мисъл да вложи - няма да навреди.
Или да потърси съвет какво да прави  и помощ.
От кого , ако не от баща си, Стефани, Хектор, Хари и т.н  Peace

# 177
Не е наивна защото мисли мъжа в когото е влюбена за добър.
Това всички си го мислим.  Wink
Страхува се от Шейн , не искаше да ходи в неговия апартамент, защото предусети какво иска Шейн , видя свои снимки на стената , опита се да си тръгне от там , обаждайки се на Хари , всичко това ми говори , че тя не вярва , че Шейн е доброто момче.  Peace
И въпреки всичко , смята , че сама може да се оправи с него.  - Ъ! Rolling Eyes
Хем вижда лошото момче , хем не си дава сметка какво може да стане.
Хубаво е да иска да спаси майка си , но когато не желае да изпълни това , което й предлагат в замяна / а е и нормално да не се съгласява / малко мисъл да вложи - няма да навреди.
Или да потърси съвет какво да прави  и помощ.
От кого , ако не от баща си, Стефани, Хектор, Хари и т.н  Peace

Както казах, тя беше убедена, че той няма да й направи нищо, няколко пъти го повтори на Хектор и Хари и ги упрекна, че са го ударили. Според мен изпитваше някакво неприятно чувство за това, че е настоятелен и че я докосва, но чак страх не ми се вярва да е било  newsm78
Ако толкова я е било страх от него, нямаше да остане да го чака в апартамента му сама  Naughty
А и все пак тя разчиташе на това, че трябва просто да го изтърпи някой-друг час и той на другия ден ще свидетелства.
И явно е вложила мисъл, защото дълбоко се съмнявам, че ако го беше отблъснала той щеше да свидетелства (все пак причината, за да свидетелства, беше тя). Както и стана де, щом беше отблъснат, избяга та се не видя

# 178
Ако трябва да се прави някакво сравнение между Фийби и Бриджет,то за мен Бриджет е по-голямата глупачка.
Взе,че се влюби в първия пройдоха,дето й каза две мили думи.Без изобщо да се вгледа,да се замисли...кой е,откъде е...
Докато Фийби поне има очи и мисъл да види лошото у Шейн.
А може би си мисли ,че ще се справи с него,защото й липсва опит с мъжете и не знае ,че някои са способни на доста гадни работи.

# 179
  • В средата на времето
Ако трябва да се прави някакво сравнение между Фийби и Бриджет,то за мен Бриджет е по-голямата глупачка.

Бриджит винаги ще води класацията за най-голяма белокрила и жълтоклюна птица в този сериал! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт