Отговори
# 690
Тая кви ги върши са Crazy На дърти години сменя постоянно мъже и продължава да се жени ooooh! О,Ужас!Курва! ooooh!

Хер Форестър от Плевен  Crazy
Ще спрете ли да си преФърляте негативните емоции от Тейлър на ХТ  Crazy
Нали не го вземате навътре форума  Whistling
Ma biche, Laughing Laughing Chere demoiselle,
Ем нали според вас/според краси.мира по-конкретно Laughing/една жена като се жени на дърти години,значи е курва Crazy
Пък ти сОпри се с тва "хер" Crazy Знаеш,че имам аверсия към този кучешки лай,наречен немски ooooh! Пък и поне го напиши на немски Crazy
Винаги съм се дразнел да видъ нещо нa чужд език,но написано на кирилица ooooh!
Това е забележка и към някои други,които имат тоз вреден навик Crazy
Mademoiselle  bouquet

# 691
Така съжалявам,че не мога да се включа,понеже нито гледам,нито имам от къде да пиша,ама пък не ми пречи да ви чета от телефона от време на време Mr. Green

Hug  bouquet

# 692
Така съжалявам,че не мога да се включа,понеже нито гледам,нито имам от къде да пиша,ама пък не ми пречи да ви чета от телефона от време на време Mr. Green
А сметката ми расте ли,расте...
Ама краста,какво да се прави,нали съм осведомена поне малко!
Айде,поздрави и целувки на всички ви newsm51
Фен,не видях автографа от Дона Outta Joint Mr. Green

оооооо,дребен Mr. Green Появяват се призраци от далечното минало Mr. Green
Къде бягаш по фалангите Crazy
Само не разбрах какво ви е сполетяло,та вече нямате нито телевизор,нито компютър ooooh!
Едно време,като бяхме млади,доста често пишехте Laughing
Ох,май освен компютрите и телевизорите са на доизживяване Mr. Green
Всички ще се взираме в джиесемите.Оттам ще гледаме,четеме,там ще се къпем,ядем........ Laughing

# 693
  • България

оооооо,дребен Mr. Green Появяват се призраци от далечното минало Mr. Green
Къде бягаш по фалангите Crazy
Само не разбрах какво ви е сполетяло,та вече нямате нито телевизор,нито компютър ooooh!
Едно време,като бяхме млади,доста често пишехте Laughing
Ох,май освен компютрите и телевизорите са на доизживяване Mr. Green
Всички ще се взираме в джиесемите.Оттам ще гледаме,четеме,там ще се къпем,ядем........ Laughing
Еее,чак пък да нямам телевизор Joy
Просто не гледам сериала,а относно призраците-ами какво да ти кажа...аз съм,като лошия късмет-винаги се връщам Mr. Green
Само Тейлър,оле smile3534
Но дано да не си толкова нападателен,като преди време,Фенче Praynig

# 694
Но дано да не си толкова нападателен,като преди време,Фенче Praynig[/i]
така лееко съм позачуден Wink Аз съм най-миролюбивият човек,който съм срещал за 23 години Wink

# 695
Joy Какви са тези овчи работи, вълци разни се разхождат...а седемте козлета къде са, а Червената шапчица...добре че поне за Храбрият Шивач сте се сетили  Crossing Arms

А двете дъщери на ХТ поне малко да бяха наследили от красотата на майка си

Е, те пластичните "подобрения" не се предават още генетично...и слава богу  Praynig...

Да де, точно преди пластичните "подобрения" ХТ изглеждаше перфектно  Peace

# 696
  • София
Joy Какви са тези овчи работи, вълци разни се разхождат...а седемте козлета къде са, а Червената шапчица...добре че поне за Храбрият Шивач сте се сетили  Crossing Arms

А двете дъщери на ХТ поне малко да бяха наследили от красотата на майка си

Е, те пластичните "подобрения" не се предават още генетично...и слава богу  Praynig...

Да де, точно преди пластичните "подобрения" ХТ изглеждаше перфектно  Peace

Въпросът е преди кои...защото тя си има и от най-преди (ей така можем да ги разделим на три етапа: истинската ХТ - ХТ през 90-те - ХТ през новия век), още в началото като се появи вече беше пипната (най-малкото носа!)...на мен едната и щерка (по-голямата) ми прилича на истинската ХТ.

Е, те пластичните "подобрения" не се предават още генетично...и слава богу  Praynig...

Eeee нали точно вие твърдяхте, че ХТ преди хирургическата намеса е била красавица,а след нея вече не я харесвате,а това определено се предава генетично......нещо се поубърках честно казано Rolling Eyes....Друг е въпроса че дъщерите й явно са наследили само от тати гените....... и нищо от ХТ. #Cussing out

Беше красавица преди последните корекции, от преди уволнението, но тя и тогава е доста различна от най-ранния си вид, така че не е ясно кои точно са нейните гени.  Twisted Evil

# 697
Тая кви ги върши са Crazy На дърти години сменя постоянно мъже и продължава да се жени ooooh! О,Ужас!Курва! ooooh!

Хер Форестър от Плевен  Crazy
Ще спрете ли да си преФърляте негативните емоции от Тейлър на ХТ  Crazy
Нали не го вземате навътре форума  Whistling

Той не прави разлика между виртуален образ и реален човек.
За него това е едно и също, така както сериал и истински живот са едно и също, нал' тъй, "фене"?
И виртуален живот/форум и истински живот е едно и също, нал' тъй?  Mr. Green
ПристрастЕн до полуда  hahaha

Лека вечер   bouquet

# 698
Ами ако е нещо в насока, дали малтретирането е в основата на държанието на Стефка и желанието й да контролира всичко  Thinking

Ненна, харесва ми  Peace  Аз все още се колебая дали е така, но ако се приеме това да е анкетата, ще го реша докато стане време за гласуване  newsm78 Wink Laughing

Проектозаглавието на Мис Лоугън също ми харесва, както винаги е чудесна   bouquet

# 699
  • В средата на времето
Аз все още се колебая дали е така, но ако се приеме това да е анкетата, ще го реша докато стане време за гласуване  newsm78 Wink Laughing

Aко Стефито беше мъж, бих приела, че преживяванията и в детска възраст са я е направили такава Thinking..Това с малтретирането е вкарано в образа с гръм и трясък и за това според мен не може да намерим никаква логическа връзка между това, което е преживяла като дете, и това което е сега Peace

# 700

Ma biche, Laughing Laughing Chere demoiselle,
Ем нали според вас/според краси.мира по-конкретно Laughing/една жена като се жени на дърти години,значи е курва Crazy
Пък ти сОпри се с тва "хер" Crazy Знаеш,че имам аверсия към този кучешки лай,наречен немски ooooh! Пък и поне го напиши на немски Crazy
Винаги съм се дразнел да видъ нещо нa чужд език,но написано на кирилица ooooh!
Това е забележка и към някои други,които имат тоз вреден навик Crazy
Mademoiselle  bouquet

При таквиз джиджани обръщения как да не спра да Ви викам "хер"  Flutter
Ще трябва да поровя как се пише "мосю" на френски, че тоз френски правопис ще ме докара до нервна криза  Crazy
Защо са им толкоз букви като половината не ги изговарят  Crazy
Ще ме извинявате, ама немският си е много благозвучен, амаха  Crossing Arms
Мисля специално зарад Вас да изровя някой немски шлагер, да се насладите на мелодичната немска реч  Heart Eyes

П.П. Сега виждам, че вече над аварата Ви пише: Тейлър е изпечена К....
Това от изпечена курабийка ли идва  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 00:40 от Nenna

# 701
Ем нали според вас/според краси.мира по-конкретно Laughing/една жена като се жени на дърти години,значи е курва
Това къде точно го прочете?
Или просто си го изфантазира ,за по-лесно,че то четенето изисква усилие на мисълта...а тя определено при теб липсва!    Joy
И знаеш ли какво се питам....ти всъщност на колко години си?
Нещо не мога да си представя 23-годишен мъж да не мисли изобщо и да пише само простотии... това по-скоро е приоритет на 13-14 годишните...
Нещо яко послъгваш...    Mr. Green
Когато липсваш тук ,дали не си на училище?    newsm78

# 702

П.П. Сега виждам, че вече над аварата Ви пише: Тейлър е изпечена К....
Това от изпечена курабийка ли идва  Mr. Green
Не бе,това е... изпечена Красавица!    Peace
Ама Фена го е срам да си признае,че всъщност я харесва...    Laughing   

# 703
Ем нали според вас/според краси.мира по-конкретно Laughing/една жена като се жени на дърти години,значи е курва
Това къде точно го прочете?
Или просто си го изфантазира ,за по-лесно,че то четенето изисква усилие на мисълта...а тя определено при теб липсва!    Joy
И знаеш ли какво се питам....ти всъщност на колко години си?
Нещо не мога да си представя 23-годишен мъж да не мисли изобщо и да пише само простотии... това по-скоро е приоритет на 13-14 годишните...
Нещо яко послъгваш...    Mr. Green
Когато липсваш тук ,дали не си на училище?    newsm78

За 13-14 годишен е много напред с материала за духовата музика  Mr. Green А и днес младежите не стават в 4-5 сабалян като баба ми  Mr. Green По-скоро поведението му е пубертетско, а годините са му реални, освен ако не е някой изпечен лъжец на 70-80 години, който става сутрин рано да храни кокошките  Mr. Green

# 704
Здравейте, здравейте  Hug
Гледам пак Фена коментираме  Joy
Трябва да му признаем обаче, че след неговите емоционални постове, иска или не иска, все за него говорим  Crazy
Ееех, младост, и аз едно време като бях млада и бях на 23 имах толкова енергия  Laughing
Фен душа, започвам да изпитвам черна завист към годинките ти, тъй ша знайш (и за да не се разсърдиш:   bouquet)
Хубава неделя на цялата тайфа   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт