Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 166
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Честито мила ЦЕЦИ!!!Да са Ви живи и здрави момчетата,много послушни и много да Ви радват!Най-сърдечни пожелания за скорошно възстановяване от мен и от нашия татко! smile3525 smile3525 newsm74

Момичета,благодаря Ви за подкрепата и изказаните съболезнования!Вече се чувставам по-добре,таткото си е вече тук при нас и съм доста по-спокойна!
 japanese ,стискам ви палци,ще видиш че всичко ще е наред!Аз такива усещания слава Богу нямам и немога да изразя мнение по въпроса!
На всички слънчев уйкенд и бързо да се справяте с неразположенията!Скоро пак ще пиша,че днес имам доста задачи! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 16:28 от elisalou

# 511
ЧЕСТИТО ЦЕЦИ Hug.ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ЮНАЦИ smile3525

# 512
Цецинка, честито миличка! Да са ти живи и здрави синчетата! Много се радвам за теб.

Момичета, малко са ми подути краката и се притесних, че едната ми пета даже се е зачервила и ме боли доста. Ще ходя на лекар в понеделник да видим как е урината, но миналата седмица беше ок. Какво мислите? Иначе добре се чувствам.

Извинете, че не пиша често, но сега маминка е тук и и обръщам внимание.

Даниелка, ти как си? Ако имах повече Магнерот щях да ти изпратя. Имам едно хапче само останало. То помага за втвърдяването на корема и нош-па също. Аз имах в по-предните месеци, а сега не толкова.

Елисалоу, радвам се че си по-спокойна. Дръж ни в течение.  Hug Hug

Чакаме с нетърпение нашите бебки, но още никакви признаци за раждане.

Много поздрави и прегръдки от мен.  Hug

# 513
Ренка, айде още десетина дни поне, а? За къде си се разбързала за раждане?

# 514
Честито на мама Цецинка! Добре дошли на Божидар и Лъчезар! smile3525 smile3525

Renata2002 , на доста бъдещи мами се подуват краката, особено в последните седмици. Просто от тежестта на матката са притиснати кръвоносните съдове към крайниците, на мен дори единият крак се подуваше доста видимо повече от другия... Няколко дни след като родих и като си погледнах краката изведнъж ми се сториха невероятно стройни  Crazy

И аз като Вера съветвам да ги къткаш на топло още малко девойките  Wink Последните седмици са най-досадни (тъй да се каже), но пък си заслужава  Simple Smile

# 515
Мерси Ренатка.Аз имам магнерод но  от 2 седмици съм го спряла,защото незнам дали няма да окаже реакция от инсулина.Днес корема пак мие като камък.искам  да изкарам поне до 35 седмица

# 516
  • София
Цецинка, честито! Много се радвам за теб!
daniela197878, питай дали не можеш да го пиеш - виж тази статия, пише че намалява нивото на инсулина
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-54-24/36-2008-07-27- … -13-14-44-17.html.
И моите крака са като "диреци", както се изрази една приятелка. Пръстените на ръцете си ги свалих още в 20 г.с.

# 517
Момичета, приемате ли нови попълнения?
Това за мен е първа бременност след 7 годишен стерилитет. Сега чакаме с нетърпение нашите три момиченца /според феталната морфология/ и сме много щастливи с бъдещия татко.
Открих ви късно, но тепърва ще се връщам назад, за да ви чета.
Между другото има нещо, което не знам дали е повод за притеснение или не. Става въпрос за шийката на матката. На 10.02 бяхме на ФМ и от прегледа стана ясно, че шийката е затворена, но пък има скъсяване и тогава беше 3 см. Това ме притеснява страшно много, макар лекарите да ми казват, че е нормално, имайки предвид, че бебетата са три. Какво ще кажете вие по този въпрос?

Спокойни дни на всички ви!

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 13:58 от Хриси79

# 518
Хриси, моята шийка беше 2,3 см в 20та седмица. Не се притеснявай излишно, нали те следят. Ако има грижа ще ти кажат.

А моите крака бяха чудовищни. Следяха ме , на кардиолог ходих....в крайна сметка 2дни след раждането подуването изчезна и имах пилешки глезени Simple Smile

# 519
      Хриси79 ,добре дошла мила! newsm51От сърце ти желая безпроблемна,лека и спокойна бременност до края!Честити Ви принцеси! newsm74
За съжаление аз не мога да помогна с инфо относно  шийката,но щом те наблюдават и казват че е наред не тревожи толкова много!Гледай да си спокойна! Hug bouquet Hug

# 520
Цецинка, честито! Много се радвам за теб!
daniela197878, питай дали не можеш да го пиеш - виж тази статия, пише че намалява нивото на инсулина
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-54-24/36-2008-07-27- … -13-14-44-17.html.
И моите крака са като "диреци", както се изрази една приятелка. Пръстените на ръцете си ги свалих още в 20 г.с.

мерси за сатията бора 66.за съжаление тук не са и чували за това лекарства и няма кого да попитам ,по  принцип неизползват лекарства за бременни,освен  желязо и витамини

# 521
  • София
  Хриси79 добре дошла  Hug. Пожелавам ти три здрави и големи бебчета накрая. Важно е че те следят и след като не откриват нищо тревожно не е нужно допълнително да се притесняваш. Просто почивай повече, без да се преуморяваш, въпреки че леки разходки ако няма причина да не ги правиш са полезни. Тук неколкократно сме обсъждали и важността на доброто хранене и наддаването особено при дву или триплодна бременност. В блога ми съм превела част от една статия, по-късно ще допреведа още интересни неща - Тук  от тук и още от линка от където съм превеждала. За три бебенца графика за желателното наддаване. Надявам се да съм ти била от полза  Simple Smile

# 522
Благодаря ви за информацията, момичета.
Aila, много полезно инфо си дала, мерси за което.

Аз принципно гледам повече да лежа. Май с  разходките ще съм до тук, защото много бързо се изморявам и страшно започват да ме болят краката.
Дано всичко е наред и бебчетата си стоят на топличко колко може повече време.

Благодаря ви още веднъж.

# 523
Хриси79 , добре дошла!   bouquet
С лежане знам, че се стопират нещата с шийката, даже може и да се увеличи. Аз нямах такъв проблем, но Жабче беше с известно скъсяване и с лежане станаха нещата. Ама наистина лежане, което е различно от стоенето в къщи и домакинстването.

# 524
  • София
Хриси, добре дошла! Ние с теб пишем в един друг форум. Иначе за шийката момичетата са ти казали - лежане.

Общи условия

Активация на акаунт