Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 509
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Бети да ти е жива и здрава принцесата!Да расте красива ,умна и винаги засмяна

# 151
Бетииииии, да ти е жива и здрава принцесатааааааа  Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Бети за теб:

# 152
Бети, честита ти рожденничка!
Да ти е жива и здрава!
   bouquet

# 153
  • Чикаго / София
Бети, честита ти рожденничка! Да е здрава, умна и засмяна! newsm59  ura

При нас нищо ново. Още умуваме по подаръците.  Тук е сковал нечовешки студ днес. Навън показва -18С. Брррр почна зимата, няма утърване вече от студ и сняг в следващите 3-4 месеца! Tired

# 154
  • Русе
  Irka, поне при вас умеренно континенталния климат да се държи както му се полага, със сняг през зимата, че при нас е тръгнал сякаш към пролетта или не може да се раздели с есента. Светослав откога прави магии с една стъклена топка със сняг, че да обува ските.

# 155
  .........откога прави магии с една стъклена топка със сняг, че да обува ските.
hahaha

Бети,да ти е живо и здраво мъничето!Весел празник!!!  bouquet Hug

# 156
Бети, честита ти рожденничка!
Да ти е жива и здрава!   newsm59 newsm59 newsm59

# 157
  • София
Честито на всички рожденници да са весели и засмяни  Hug

Моя син през ден си мени желанията за Коледа, сега сме на вълна LEGO и мисля точно  това женаие да му се сбъдне  Peace
сега съм в издирване на Лего къде се продава и има разнообразие, ако знете да помагате.

На 21 ще има тържество в училище за Коледа, и не можело момчетата да са по дънки , защото за девойките имало ролки и кавалерите да са с панталони малко по така да бъдели  Mr. Green та днес му взех по този повод едни спортен панталон  Mr. Green и един готин пуловер и стига с разсипията  Tired

# 158
Kimbolina, Даниел също е на вълна Лего и аз поръчах от тук: http://shop.legobg.com/shipping.php?language=bg
Може и он-лайн, имат магазин в София. Цените им са като по другите магазини, но поне тук разнообразието е огромно.
Моята поръчка ще пристигне утре и ще споделя.

# 159
Да ви почерпя и за моята принцеса

# 160
kimbolina,Lego-то е страхотен избор.Судоволствие купувам такива занимателни игри.Лошо ми става като синковеца поиска някакви глупости като Ben 10 или бакугани.За София не мога да ти помогна къде да откриеш Лего,но съм виждала в Карфур и Кауфланд в Бургас.

# 161
А,още една рожденничка си имаме!Честито и на другата ни принцеса!Много да ви радва,PinCHurCHe! Hug

# 162
  • София
Kimbolina, Даниел също е на вълна Лего и аз поръчах от тук: http://shop.legobg.com/shipping.php?language=bg
Може и он-лайн, имат магазин в София. Цените им са като по другите магазини, но поне тук разнообразието е огромно.
Моята поръчка ще пристигне утре и ще споделя.

Ей, сега от една друга тема ми показаха същия линк и разглеждам. Даже направо ще харесам нещо и ще го поръчам хич няма да ходя до магазина в Младост. Само се чудя какво да бъде , досега не сме взимали нищо на лего.

# 163
  • Сливен
Здравейте!
Търсих друга тема, но случайно попаднах на тази. Иска ми се да се запиша при вас - имам дъщеричка, родена на 03,12,2003г., казва се Мариела.
Тази година на 18,11, се роди втората ни принцеса - Мая, по тази причина всъщност се включих във форума, но ще ми е интересно да обменяме опит и за по-големите деца.
Видях, че обсъждате подаръците - на каката Дядо Коледа трябва да донесе Барби - мускетарка, но направо ми се зави свят от цената й, която според мен определено е неоправдано висока. Вие как постъпвате обикновено в такива случаи?

# 164
Добре дошла,Хриси! HugАз също пиша отскоро,но се чуствам чудесно при мамите на наборчета!

Общи условия

Активация на акаунт