Брак?Кога???

• 5 941
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
Бях готова като направихме 2-3 години заедно, минах през един период като станаха 2 години (Въртяха ми се мисли: ама взе да става сериозно, дали е подходящия, а?? hahaha hahaha). Той обаче - малко по-късно. Бяхме заедно 5 години, когато се преместихме да живеем заедно и след 1 година съвместен живот, се оженихме. Heart Eyes

# 16
Ако не бях забременяла едва ли скоро щяхме да се оженим....или поне не в близките 1-2години. )
Може би това "помогна" да сключим брак.
Не съжалявам...бяхме заедно от 3години.

# 17
Колко време след запознанството ви с вашия избраник бяхте готови да сключите брак с него?

ще усетиш сама.....за всеки различно Flutter Hug вслушай се в себе си в такъв момент....6-тото чувство при жените е силно развито Laughing Mr. Green Peace
уж newsm78

# 18
Колко време след запознанството ви с вашия избраник бяхте готови да сключите брак с него? - Писла съм много пъти - запознахме се на 18.10., на 31.12. ми предложи брак (реших, че се майтапи); на 12.04. ми предложи втори път (приех); на 12.05. се сгодихме; на 24.08. се оженихме;
Мислите ли,че това има значение? - Зависи от хората, от възрастта им, от отношенията им, от много неща...
Мислите ли,че дълготрайността на връзката преди брака е определяща за качеството на самия брак? - Не. Пак зависи от самите хора.
Какво мислите за двойките които са се взели прекалено бързо ? - Много от познатите ми с дълги връзки, се разделиха преди или след да сключат брак. Много от познатите ми с "бърз" брак имат стабилни семейства. Но, моите познати се бракуват и на доста по-голяма възраст (минимум 26-27 г.).
Изобщо има ли някаква зависимост / и каква е тя / или всичко е късмет ? - Не виждам връзка.

# 19
Хм  newsm78
 с  моето мъжленце ходихме 3 години преди да се оженим,още като се запознахме той ми предложи да се сгодим още нямаше месец,
а аз Shocked
 Laughing,викам си тоя се бъзика с мен ииии съответно Whistling
,да но мина време и той си казва на всички,това ще ми е жената ,предложил съм и годеж и такаа ,чакаше отговор ,почака си де, Laughing,
така след като заживяхме заедно му казах че това е наполовин Да  Laughing
 и  след като вече имахме доста зад гърба си 3 години по късно на третата годишнина от както бяхме гаджета ,той ми предложи да се оженим,каза че не вижда какво сме чакали,той ме обичал и т.н,постара се , а аз нали все ме е страх ,ама след толкоз  време да го вида как ще е ,та 3 години мисля, че бяха досдтатъчни, Laughing Joy
А сега по сериозно по темата,мисля ,че когато дойде ТОЙ човека точният се усеща.,пък и до късмет е.

# 20
  • София
Ние бяхме 2 години гаджета, живяхме заедно още 5години, след което се бракувахме. Сключвайки брак, аз бях на 30, а той на 33.
Смятам, че е хубаво двама души да поживеят заедно, да си уеднаквят мненията по битовите въпроси, тъй като те доста товарят една връзка. За мен, това е задължително да се случи преди появата на детето. 

# 21
Интересно ми е.Моето мнение е,че всичко е по-скоро късмет.
Познавам такива двойки,които са се оженили буквално за дни и са адски щастливи след доста години брак вече...

Е, ние сме от тях  Simple Smile. След двуседмично познанство съобщихме на всички, че ще се женим.И го направихме. Пролетта ще навършим 14 г. откакто сме заедно. И сме щастливи, да. С всяка изминала година все повече и повече.

# 22
Брак? Кога? Ми никога. Не искам да се омъжвам. Живееме си заедно и така ни е добре. За мене брака е голяма отживелица.

# 23
Три години бяхме гаджета и малко като на шега решихме да се оженим. Изненадахме всички около нас. Преди това не бяхме живели заедно.  Тази година завъртяхме 10 г. брачен живот.  Simple Smile Ей, така, като на шега.  Laughing

# 24
Бяхме гаджета цели 3 месеца преди да решим да се бракуваме. Времето от решението до фактическото сключване на брака отне още 2 месеца. Значи общо 5.  Mr. Green
Не сме живели нито ден заедно, но пък се познавахме от няколко години преди да се загаджим.
Подкрепям тезата, че всичко е до късмет, защото това решение обикновено се взима интуитивно и импулсивно, когато си силно влюбен и опиянен от силните чувства. От това число изключвам дългите връзки, приключили с брак-там обикновено има време за отрезвяване и рационално обмисляне на въпроса.

# 25
Брак? Кога? Ми никога. Не искам да се омъжвам. Живееме си заедно и така ни е добре. За мене брака е голяма отживелица.

Що???

# 26
 Grinning Mirama,това ме накара да се усмихна.

Само се моля това да не се превърне в поредния спор за/против  Stop

# 27
запознах се с съпруга ми,вече бившия, за две седмици познанство и се оженихме!след 9 год,брак се разведохме! бравчед ми и вече бившата му съпруга ,преди да подпишат,ходиха 7 год,подписаха и след 16 год. пак се разведоха! newsm50! майка ми  и баща ми след 40 год брак се разведоха!

# 28

Не, просто ми стана интересно защо е отживелица според авторката на поста. ))) Та за това попитах. )

# 29

Не, просто ми стана интересно защо е отживелица според авторката на поста. ))) Та за това попитах. )
  LaughingЗа да стане спор де

Общи условия

Активация на акаунт