Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 57 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Онзи ден чух по тв за тази нова пациентска организация. Някой има ли идея за какво се борят и какви са им целите на тези? И дали могат да се ползват за целите на петицията?

Също така, сигурна съм, че знаете, но да си кажа (пък и голяма тема, признавам, не съм я чела цялата) - има група на заблудените във фейсбук: Ваксината за рак на маточната шийка да бъде поета от Здравна каса. Има повече от 23 000 почитатели.  ooooh!
От къде на къде някой ще иска да ми взема парите, за да си слага ваксина и да се самоубива? Ми да си я плаща! Аз не искам моите данъци да се употребяват за това! Уф, разгневих се да му се не види!

# 661
Да, темата във фейса и на мен ми попадна и доста от моите познати се присъединиха и ми пратиха и на мен да се присъединя, въпреки че в профила ми има линк към петицията  Sick Дано нищо не постигнат с това. Да вземем и ние там да пуснем тема щом така сляпо всички подписват каквото им падне  Laughing

# 662
Да вземем и ние там да пуснем тема щом така сляпо всички подписват каквото им падне  Laughing
Не е никак лоша идеята. Заедно с информация за вредите....

# 663
Също така, сигурна съм, че знаете, но да си кажа (пък и голяма тема, признавам, не съм я чела цялата) - има група на заблудените във фейсбук: Ваксината за рак на маточната шийка да бъде поета от Здравна каса. Има повече от 23 000 почитатели.  ooooh!
От къде на къде някой ще иска да ми взема парите, за да си слага ваксина и да се самоубива? Ми да си я плаща! Аз не искам моите данъци да се употребяват за това! Уф, разгневих се да му се не види!

И аз я видях тази тема и яко ми кипна - тогава за пръв и единствен път написах нещо в профила си и дръпнах едно кратко, но надявам се точно слово по темата..... Аман от глупостта хорска!!!
Ако някой създаде Анти-папилома-ваксината профил, много хора ще се разпишат и там!!!

# 664
Също така, сигурна съм, че знаете, но да си кажа (пък и голяма тема, признавам, не съм я чела цялата) - има група на заблудените във фейсбук: Ваксината за рак на маточната шийка да бъде поета от Здравна каса. Има повече от 23 000 почитатели.  ooooh!

Доня Туфиня, само времето показва кои са заблудените, колко струва дадена кауза, а и в тази връзка - колко стойностен е определен човек.
Вярвам, че ще се съгласите с мен.

И аз я видях тази тема и яко ми кипна - тогава за пръв и единствен път написах нещо в профила си и дръпнах едно кратко, но надявам се точно слово по темата..... Аман от глупостта хорска!!!
Ако някой създаде Анти-папилома-ваксината профил, много хора ще се разпишат и там!!!

Може би трябва да Ви припомня, че подписалите дори само петицията за отмяната на задължителния характер на ваксините са по-малко от 1200, а колко хора смятате, че ще се съберете в Анти-определена-ваксина-фейсбук-група? Почти 24 000 души като във фейсбук-групата Ваксината за рак на маточната шийка да бъде поета от Здравна каса? Съмнявам се...
Може би е време да се замислите трезво за стойността на каузите си и за арогантността си да класифицирате другите като заблудени и глупави.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:27 от Persona

# 665
  • в матрицата
Уффф Persi,  ти пак се появи " навреме" за да ни покажеш, че твоята теория е Вярната.......аман , не разбираш ли, че ние тук няма как да повярваме, за това сме тук, защото не вярваме!!! айде разбери го, моля те....

# 666
Може би и тук е редно да се каже, че васни срещу рак няма, още по-малко срещу рак на маточната шийка!!
Има ваксина срещу три щама на папилома вирус, за които се счита, че са най-честа причина за рак на маточнота шийка.

Най-малкото е заблуда на потребителите ваксината срещу тези три щама на конкретен вирус, да се нарича с гръмкото название "ваксина срещу рак на маточната шийка"!!! Хм, дали да не сезирам Комисията за защита на потребителите...

При все, че в САЩ и Великобритания вече се водят дела за компесанции заради умрели и увредени млади момичета следствие поставянето на тази ваксина....

# 667
Мег, това е отдавна използван трик - както и няма ваксина срещу менингит, но хората вярват, че пентаксим им осигурява тази защита  ooooh!
А подписалите петицията са малко, най-вече защото човек започва да мисли за вредата и търси информация, когато детето му пострада. Ако неговото е добре - другите не са важни. Жалко е, но е точно така.

# 668
Здравейте и от мен. )

Едно голямо БРАВО на Мяу, че е успяла да откаже ваксините още в болницата. )

teddy_ , някой ваксини след 2г възраст не се поставят, като коклюшната, Пентаксим също вече не се поставя след 2г, а се слага евентуално само тетраксим. Мисля че имаше още нещо, тъй като последният път като ходихме при личната тя ми обясни, кои ваксини евентуално ако искам да сложим, ако ще пускам детето на ясла.
Свястна и разбрана жена излезе. )

Янечек, така е.....ама то едно време се смяташе и че ако се изкъпеш и излезеш зимата ще пипнеш менингит...) Същата работа и с ваксината....
В стремежа си да предпазим децата си, вкарваме какви ли не отрови в организма им...но така си мислим, че ги пазим. За мен това не е опазване и мислене за детето ти...щом дори не сядаш да си направиш труда да се информираш. Няма предпазване без информация.

# 669
искам да ви попитам имате ли мнения относно ваксината Превнар , извинявам се но нямам време да ви изчета Simple Smile Hug какви отрицателни последствия би могла да има Simple Smile

# 670
искам да ви попитам имате ли мнения относно ваксината Превнар , извинявам се но нямам време да ви изчета Simple Smile Hug какви отрицателни последствия би могла да има Simple Smile

Ама той Превенара така или иначе вече е безсмислен http://www.askdrsears.com/thevaccinebook/2008/10/should-parents- … to-give-their.asp

# 671
Персона,колко хора са мислили земята за плоска?
Напьлно разбираемо е поведението ти.Не си единствена.
Важното е,когато всичко излезе на бял свят да настьпи справдливост за всички.Включително и за теб Peace

# 672
Исках да изпратя ЛС на Кристиан, но понеже си е изчерпал лимита, ще споделя с всички.

Аз дочаках "чудото"  Simple Smile с раждането на третото ми дете.

ето: http://media.snimka.bg/5514/017282986-big.jpg

Какви ли не комбинации мислих и премислях, за да не му слагат ваксини в родилното отделение.
Но явно Андрей се роди с късмет, защото те сами ме попитаха "желаете ли ваксини".
Първо си помислих, че сънувам, изпаднала съм в някакъв следродов делириум, идеше ми да се ощипя. Но не, истина беше. Естествено отказах  Simple Smile Леко се опитаха да ме пресират, но в никакъв случай не е това, което очаквах!  Peace

# 673
Исках да изпратя ЛС на Кристиан, но понеже си е изчерпал лимита, ще споделя с всички.

Аз дочаках "чудото"  Simple Smile с раждането на третото ми дете.

Какви ли не комбинации мислих и премислях, за да не му слагат ваксини в родилното отделение.
Но явно Андрей се роди с късмет, защото те сами ме попитаха "желаете ли ваксини".
Първо си помислих, че сънувам, изпаднала съм в някакъв следродов делириум, идеше ми да се ощипя. Но не, истина беше. Естествено отказах  Simple Smile Леко се опитаха да ме пресират, но в никакъв случай не е това, което очаквах!  Peace
Peace Тогава само заради това следващото ми раждане ще бъде в тази болница.

# 674

Аз дочаках "чудото"  Simple Smile с раждането на третото ми дете.

Първо си помислих, че сънувам, изпаднала съм в някакъв следродов делириум, идеше ми да се ощипя. Но не, истина беше. Естествено отказах  Simple Smile Леко се опитаха да ме пресират, но в никакъв случай не е това, което очаквах!  Peace

Ето, че eta е постигнала заветната си цел. Светът вече трябва да е едно по-справедливо място за пишещите в тази тема.  Wink

Важното е,когато всичко излезе на бял свят да настьпи справдливост за всички.Включително и за теб Peace

Christian, с оглед на възгледите Ви и характеристиките на интернет-личността Ви, си представям колко ли би бил грозен хипотетичният свят, в който властва Вашата справедливост.

Справедливост за всички е трудно постижима идея, най-малкото защото хората, чиито сърца са сковани от страх, предразсъдъци, параноя, маниакалани идеи за всеобщото зло и недоверие към хората и света, и в най-справедливото общество ще се чувстват онеправдани. Примери няма да давам. Просто поогледайте избрани постове в настоящите теми.

Simple Smile Поздрав за всички с вечната ...And Justice for All!

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 12:27 от Persona

Общи условия

Активация на акаунт