Фотография #42

• 35 247
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Анкх-Морпорк
Честита Коледа!
На всички пожелавам много обективи и точен фокус!

От мен една мързелива презбалконска снимка - пилетата сами си идват на снимки:

http://www.flickr.com/photos/27903201@N05/4213056764/

# 541
Весела Коледа, момичета! Хубави светлина и фокус в душата и обективите!

И резултата от предколедното снимане:

# 542
  • Стара Загора
Весели празници!
Мир и любов в семействата...светлина в душите...хубави обекти в обективите.
Моят 24-дневен напън завърши http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/sets/72157622789835125/

# 543
  • в гората
Хайде стигнах до картичките:)

Дядо Коледа на сладка раздумка Joy:

Ангел играе ръченица:

И розов ангел:

http://www.flickr.com/photos/photolinda/

# 544
Весела Коледа и от мен

# 545
Весели Празници!

# 546
Честита Коледа,магьосници Two Hearts

Престрашавам се с една първа снимчица в темата Blush ,весели празници!

# 547
Честито Рождество Христово и от мен с пожелание за мир, надежда и любов!

# 548
Весела Коледа момичета!

Мисля да си купувам нов обектив и исках да питам дали някоя от вас го има и евентуално отзиви.
Ще съм много благодарна за всяко мнение.
Става въпрос за Sigma 10-20/F3,5 EX DC HSM    Тук http://www.sigma-foto.de/cms/front_content.php?client=1&lang … =53&idart=334 е по подробно описан.

# 549
Ей МАццккиии
Много хубава година и от нас !!!
Нашето семейство се сдоби с още един канон.
 Embarassed
освен това е оказа, че аз го подаpявам на любимия за коледа.
Единствения пpоблем е, че пуска мехуpчета  hahaha Mr. Green Joy

мъжът ми сам си го избpа, основен кpитеpий беше да е с pазмеp на телефон и да не е pозов  #2gunfire

сега ме пита: Абе тази функция за какво е?
Обяви ме, че не pазбиpaм от фотоапаpати, аз му казах да пита в магазина за козметика, като си е купил сапунеpка и по този повод той отказа да ме снима.
Така че коледна снимка с детето аз ПАК нямам.  Twisted Evil

Мисля за утешение в понеделник да си купя нещо фотогpафско за коледа.

днес почивах и пpавих един колаж, който снимахме още за Анджи.
Колкото повече го гледам, толкова повече ме кефи. Сигуpно щото с Джак го гледаме аедно  Mr. Green

но понеже коледна каpтичка няма да ви спpетна, ето ги бебетата, които ми дойдоха на гости заедно един ден точно месец пpеди коледа. ЕЛИ Г Благодаpя:

# 550
Весела Коледа, мили момичета!    bouquet

# 551
Привет! Получихте ли си подаръците?  Wink

Аз си направих малко преди Коледа такъв- един Пентакс 50/1,4 втора ръка, нали продадох зуум-а, явно сега ще се оборудвам лека-полека само с твърди. Чакам си и една светкавица януари, явно ще ми е подарък за рожденния ден, който е тогава.  Crazy Laughing

Коледната картичка е тази в подписа ми, естествено за баби и дядовци.  Wink Снощи снимах едни бокета от елхата, колкото да се отчета пред себе си с коледна тематика.
Поръчах снимките за печат чрез Фотолан, вчера трябваше да са готови, ама куриерът "имал проблем" и ще ми ги докарат в Слатинския Фотолан в понеделник.  Tired Много ми е интересно да видя какво качество ще са като цветове, цъкнах опцията оператор да не се меси.  Rolling Eyes

Калина, какъв е този Канон с мехурчета?  Laughing Да взема да подаря на децата един.   Laughing

Много хубав колаж, с буквичките е много свежо - личи са че са истински и много кефи така.
Аз снимах на колегата бебето миналата неделя  Embarassed, ама не съм питала още мога ли да ги показвам снимките. Поизмъчих се малко заради липсата на достатъчно светлина, фокусът бягаше заради отворената бленда, а малката като ме видеше с апарата пред/над нея и почваше с крачетата и ръчетата като хеликоптер  Mr. Green - върви я хвани в кадър и без размазани движения.  Laughing Абе, бая грешки си установих после. Иначе бебочето се справи направо приказно - не мрънна, кокореше се и раздаваше усмивки.

# 552
  • Анкх-Морпорк
бингъл, хубаво е, само малко центриранко, но няма страшно! Давай по-смело!
Хера, коледната серия като цяло изглежда много приятно.
Free Soul, наскоро сканирах едни неща (клиентката си ги отнесла във Фотолан), и там не обърнали внимание, че файловете не са в RGB, а в LAB цветност и бяха станали ужасни. Пък аз за предпечат така ги давам, защото с RGB пнякога клиентите не се оправят с профилите и резултатите са изненадващи. Ходих да видя каква е работата, те въобще не подозирали, че има и други системи освен RGB. Същото нещо, но в RGB, излезе ОК. Та, оператор не само не се меси, ами и въобще не гледа, ми се струва.
Пускам снимки в snimnikitevi.com и си ги вземам от едно фото на Fuji на Петте кьошета, че ми е на път, мисля, че и там ги вадят,  съм доволна като цветност.
Калина, тези бебоци са върха, как се справи с толкова много наведнъж!?
Какво ще рече, че пуска мехурчета? Да не са ви дали бонус някой сапун вътре?  Thinking
Вместо да се радваш, ти кусури намираш  Laughing
Щях да забравя за снимката, ние с рибарчо се срещаме доста често напоследък.
В края на деня беше кацнал съвсем до мен, но пък се падаше контражур и не стана снимката, иначе е голяма тръпка да кацне толкоз наблизо, да се гледате и да не отлита (веднага). Може и да ви омръзнах с тоз фотомодел, ама на мен не ми омръзва да го снимам.

http://www.flickr.com/photos/27903201@N05/4216122098/

# 553
Firebird, някаква любов въртите ми се струва. Възхищавам се как общуваш с птиците Simple Smile

# 554
Честита Коледа и от мен! Желая ви много, много здраве!
Моят Коледен проект също завърши с 22 снимки, но не съм качила последните две.
Калина, наздраве, ако още сте с Джак Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт