ЮЛИ 2007

• 25 926
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • USA
НР, още нямаме стратегия много. Той знае някои букви на български случайно Simple Smile. Още по-сложно е, че на двата езика името му започва с различни букви, които съществуват и в двата езика. Може би ще го учим след като понаучи английските. В Родители в чужбина има доста материали по темата, но още не съм се организирала да ги прочета. Та, засега сме без стратегия, мо ме замисли. Ти как смяташ да подходиш?
Това което имате е сигурно същото и казва напр. Di says D, Di says D. Every letter has a sound, the Di says D. За тези песнички говоря. Те са от едно филмче "Letter factory" пак на Leap  Frog, което беше голям хит вкъщи и все още си го обич.
Винаги съм си мислела, че Дядо Кольо е много по-правилно от Дядо Коледа, като се има предвид, че се казва Свети Никола въпросният човек (а и "коледа" е в ж.р. като се замислиш). Много ти е умно детето.  Simple Smile Не ми харесва измисленото Дядо Коледа, може би защото влезе в България след като аз излязох  Mr. Green.

# 376
  • София
АУУУУ
Първа ли ще съм,децата още са в чувалите за сън,аз обаче съм отпочинала бодра и в кондиция.
Искре работи диска и гледат  Hug
Матрака е страхотен,много добре съм спала но поне още седмица и тогава мога да кажа дали ми е удобен.

# 377
Добро утро!
И аз станах преди децата!Колкото повече излизам толкова по-трудно ми става в къщи.Просто нямам търпение пак да ме няма.Не ми се занимава с деца и домакинство.Досега се лакирах,гласих,а ме чака мивка да оправям.Има снимки малко от срещата,но компютъра снощи се прецака и едва го включихме.Уиндолса е за преинсталация,много сме го натоварили.Явно за седмица галерийката ми с Роб е нарастнала главоломно и компютъра издаде багажа,дойде му свръхроб.  Embarassed
Беше ми приятно на срещата!Другият път предлагам да е на ново място,че да има повече тръпка.Искам и з аповече време,тия два-три часа са ми крайно малко.  Sad
Чакаме уикенд,тъпня.Дано довечера успея да се измъкна за една среща.Мъжът ми снощи се е вихрил и си е уредил няколко рандевута.И на него му е тясно и скучно.Явно сме на такъв етап,което е нормално.

# 378
  • Варна
Добро утро!
Зимата при нас започна.Днес се събуждаме и всичко е покрито със сняг, придружено по варненски с голяма виелица.В тоя студ нищо друго не ни остава освен да се забавляваме домашно.Чакаме снимки за отчет  Hug 

# 379
  • sf
ДУ
Аз снощи като се прибрах никой не спеше. Вико беше побъркал баща си и кака си с бесове.
Докато не легна с него не миряса, та заспа към 12. Сутринта обаче още след 7 започна с въртенето. Еййййй,няма спане.

Яна, как са компа и мивката?

# 380
  • София
Много беше крив Радослав,дано като се наспи да е в добро настроение  Praynig
Мъж ми решил да веме за децата по една малка елха и една голяма  #Crazy ще си ги бия в главата.

# 381
  • София
И Кая ме чакаше,заспа към 1.  С леля й са направили снощи бисквитена торта, изяде от сутринта три парчета. Сега иска LZ и ме убеждава, че се казвало ходИх, а не хОдих  Sick Вече си мисля, че в яслата някой така говори.

На мен ми хареса срещата, последните си тръгнахме към 23:30 ч. май. Мисля, че може наистина да измислим друго място, защото в Бялото никога не можем да се чуваме всички, като си говорим и се оформят няколко разговора. Не че се сещам за тихо място, ама някой по-наясно с нощния/вечерния живот може да каже.

Също си говорихме с Ками в таксито, че може ако правим детско Коледно парти, да го направим след празниците, когато ще ни е по-спокойно и на нас,а и в клубовете ще е по-малко натоварено.

# 382
  • София
Галена забрави да те питам сега с какъв матрак сте?
Боряна купи ли си хороскопите на Джуна?

# 383
Ако е за чуване е най удобно в заведение тип Дивака или Хепи, защото все пак е нужна и голяма маса.

Ники също говори на шопски, и аз се дразня, но не е като да не знам кой слага така ударенията Confused
И в София заваля сняг, топи се по улиците, но все пак си вали ( вече е спряло всъщност, сега погледнах). Снежните човеци се отлагат  Laughing

Омиткахме днес града, ходихме и на благотворителния базар. Донесли са ни и костюмите за довечера- ще пусна снимки да се посмеете утре  Blush

# 384
  • Бургас
Мъж ми решил да веме за децата по една малка елха и една голяма  #Crazy ще си ги бия в главата.
Пусни едната у нас, че мойто мъж иска естествена елха и в момента сме само на гола украса. А как хубаво само вали снегът, мммм  и червеното винце е в чашата .... Crazy Вече се напих, ама то какво да правя с две лапета, вдигнаха ми кръвното, нито да се учи, нито да се почива...  Rolling Eyes Сдухано ми е като съм сама с двамата  ooooh!

Добре сте си изкарали, значи, браво на вас.
Янче, май ти е време да почнеш някаква работа  Wink Липсва ти тръпката да се прибереш в къщи, да се чудиш кое по-напред да захванеш, да не ти се мърда от вкъщи, защото не ти остава време да си помързелуваш на воля... (обаче уточнявам говорим за работа която доставя удоволствие) Hug

Оффф Кривайло обърна къщата, дано не я разруши, докато баща му се прибере от работа...

# 385
  • София

Давид е класиран за ДЗ...
Пък мен ме е страх...
И ще изгоря поничките...

# 386
  • sf
Кати, нещо много се вживяваш. От какво толкова те е страх?
Като не ти стиска, отписваш го и освобождаваш мястото.

Ние с Вико тая вечер ще сме си сами. Мъжо и Роки ще ходят на РД, а ние с малкия ще си купонясваме вкъщи.

# 387
  • София
Ами, Кати, честито! Ще свикнете.

Иве, пак сме си на същия, просто му почистихме калъфа.

# 388
  • Варна
Кати, хем сърби, хем боли твойта работа  LaughingНали това искаше?Няма нищо страшно в детските, там не хапят  Wink На Давид ще му хареса 100%.
Мойте ги сложих да спят преди час и половина и бебефона не е спрял да свети- голяма игра пада оттатък. Имам чувство, че се бият с възглавници. След малко трябва да вляза да вкарам в ред. ooooh!

# 389
  • София,
Привет Wink
ЗА снегът уж идва, пък никакъв го няма, вали нещо но уви при нас не е сняг, а само мокри и се топи веднага Sad
ВЕроника спи, таткото гледа мач, а баткото се прави че пише домашни, ама и той нещо се загледал в мача.
Аз днес съм го ударила на шев и кройки - досега подгъвах новите униформени панталони на таткото, и ризи леле мале като се сетя че ще трябва постоянно да ги гладя, а тъкмо се бях отказала вече почти от гладенето  Joy
А сега пък трябва да правя проект на баткото и да търся в нета картинки за КОледни немски ястия Sick, намерих само за сладки неща, но никъде не открих снимка на печена пълнена гъска Mr. Green.
А и готвя фрикасе Blush, само че по моя си начин Mr. Green много лесен - отдавна се каня да споделя и моята рецепта, за тези дето се интересуват де Wink. Аз разбивам четири или пет яйца с кофичка кисело мляко и слагам вътре около 5 с. лъжици брашно, разбърквам хубаво, после доливам към него бульона дето е вряло месото бавно като бъркам и слагам на котлона и започвам да бъркам, бъркам докато се сгъсти и заври, може да се долее с още топла водичка според желаната гъстота и после прибавям и месото. ПО желание вътре може и натрошено сирене да се сложи Blush
Шушоната разбирам те напълно и аз като теб с двете деца, помагаш за домашните на едното, занимаваш се с другото пък моите неща са на заден план -  Sick тази седмица имам да предавам два реферата, единият трябва и да го защитавам, имам и нещо като предварителен изпит Sick а още не съм седнала да чета и да пиша ooooh!, за моите неща все няма време и все в последния момент. Crossing Arms
Иве сега като станат хуните, връчваш им по една малка елха и нечупливи играчки и ги оставяш да си творят - докато ти през това време си украсяваш другата Blush
Кати ами честито Ви, пък ако толкова те е страх - освобождаваш мястото, но невиждам откакво те е страх, единствено от вирусите, но то това е неизбежно, а и ги има навсякъде, ooooh!
Вики приятен Ви купон с КИко, добре да се налудувате  Hug
Айде да търся прословутата гъска и да почвам да изрязвам, систематизирам и лепя на картона. ПОсле ще снимам какво сме сътворили и ще докладвам и за оценката Mr. Green
Хриси Весело изкарване и на вас довечера и ще чакаме снимки Peace

Общи условия

Активация на акаунт