Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
-
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
-
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
-
Какви са разликите във възпитанието между бабите и майките?
-
Какви са мненията за отглеждането на деца от бабите и дядовците и ролята им в грижите за децата?

И при нас положението е абсолютно същото! Не сме излизали само двамата от както се роди детето,бих могла да го оставя на свекървата,но не го правя защото тя не може да го гледа адекватно, а и детето не е свикнало с нея, защото тя просто не идва да го вижда и дефакто то не я познава. Ето сега на мъжа ми фирмата има банкет след няколко дена, но аз няма да ходя защото няма на кой да оставя детето.На мъжа ми снаха му ще ходи защото тя си оставя детето на свеки( за разлика от мен),но за сметка на това че с мъжа й не се лишават от социален живот, детето им е много психически обременено вседствие "възпитанието" на баба си.Така че и ние сме отложили излизанията докато детето поотрасне и започне да разбира повече, за да го оствя на приятелка с детенце с което да си играят, та да може с мъжа ми да отидеме поне на кафе за час-два.Друг вариянт нямам.