Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"

• 17 346
  • 153
  •   1
Отговори
# 15
Дуданка, завидях ти. този от колко години му се точа ......... и все не идва ред

# 16
  • Габрово
 Whistling Whistling Blush

# 17
  • Пловдив
Моят подарък вече пътува  Simple Smile

# 18
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз изпратих моя!   bouquet

# 19
Тази сутрин и аз си пуснах подаръка.Дано да стигне скоро.
Не можах да издържа повече  Hug

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 08:38 от sissak

# 20
  • София
Аз пък да кажа и тук, че съм лоша и още не съм пуснала, даже не съм го и опаковала  Twisted Evil
Иначе съм почти готова, ама си чакам ей така да ви е гадно  Mr. Green Mr. Green  Heart Eyes Blush

# 21
Дуданка много се радвам че ти е харесал! newsm03 много ми беше трудно да избера подарък ,ти имаш толково мнго и различни гоблени!

# 22
Получила съм подаръка, но още не съм го видяла. На работа съм.........уф кога ще свърши този ден.

# 23
  • Поморие
Още някой тези дни ще има подарък и аз днес пуснах моя . Всички май сме много нетърпеливи  Joy

# 24
 Получих един страхотен подарък .
samokovi , благодаря ти безкрайно за красивия гоблен и чудесните пожелания. Ще си го ушия с най-голямо удоволствие. Heart Eyes
похвал :

# 25

Това е моят подарък. Сърдечно благодаря на  Kordelia. Този гоблен е голямо предизвикателсто за моите възможности. Отново благодаря и да знаеш мила Корделия, че ще те ползвам за съветник като го започна Hug

Извинявам се че ползвам чужда снимка, но ми откраднаха фотоапарата и нямам с какво да снимам

# 26
Честит ти подарък.Много е красив този гоблен.

ОТЧЕТ

Списък на участниците:

1. Еминав
2. Kordelia
3. Уиуи    -     получила
4. joana-d
5. pepen
6. didkin
7. krk_kr
8. kita99
9. skorpion
10. тарзанка
11. Ivanichka  
12. galle74
13. did_tag
14. bubitka
15. Тони Николова
16. samokovi
17. Yolinka    -             получила
18. zdravka79
19. Ara_bella
20. Рися
21. Дуданка    -             получила
22. Лили Проданова
23. Sunrice
24. wesi.i.gogo
25. Писето
26. tanit
27. Марго
28. sissak
29. daniela_ch -        получила
30. Дианна
31. Unknown_lady
32. nadezhda96
33. Веси 78
34. KoteVania
35. kiraa -               получила
36. donsita -           получила
37. spinki
38. Дъмпер

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 09:12 от sissak

# 27
  • Атлантис, Галактика Пегас
Уиуи, радвам се че ти хареса.
За помощ сигурно по добре от мен ще ти помогне някоя от момичета където шили този гоблен. Че и аз сефте, освен в детството в Русия, когато шиех на кръст едни възглавници, освен гобленов бод до сега, друго не съм шила. Преди няколко дни уших една графика на кръстче, сега ангелче...  Mr. Green   bouquet

# 28
То на схемата пише че е гобленов бод 1:1. Мен ме притеснява това че няма фон и незнам откъде да започна и ламенцата. никога не съм шила с ламета.

# 29
  • Пловдив
А аз започвам да се притеснявам, в събота изпратих подаръците, вчера всички са си ги получили с изключение на тукашната ми "жертвичка". Дано се обади скоро, че лелята в пощата ще го отнесе.

То на схемата пише че е гобленов бод 1:1. Мен ме притеснява това че няма фон и незнам откъде да започна и ламенцата. никога не съм шила с ламета.
Сгъваш панамата на 2 и намираш центъра - от там започваш. Не разбрах това малкият модел ли е или големият. Малкият се шие на кръстче, през дупчица, защото панамата е 28 каунт. За големия - незнам.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 11:44 от did_tag

Общи условия

Активация на акаунт