Концерти 2010!!!

• 79 596
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Евентуално някой да знае възможно ли е с комбо-билет за sonisphere да влязат двама човека - единия първия ден, а другия - втория ден?

не разчитай на това! първия ден ще слагат гривни по всяка вероятност... не са глупави Simple Smile
  А ще ми кажеш ли тях какво ги грее кой ще ходи единия ден и кой втория? Нали има билет за два дена - всеки ден ще влиза по ЕДИН човек с този билет. Аз проблем в това не виждам.

# 721
  • sofia
Да има случайно някой във фен-зоната в ляво за АЦ/ДЦ?
Аз съм самичка и ми се иска да съм с някого  Blush

Mr. GreenСАМА,за сега.
Планувам да ходя рани4ко #CrazyЩе тръгвам пеша от з.Универдиада  Peace

ОПс,не фен зоната,а FRONT STAGE LEFT,което мисля е разли4но newsm78

# 722
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
В продължение на предния пост - колко раничко е разумно да се отиде (при опция "на работа съм", която предполага хем излизане рано-рано от работа, хем подскок до в къщи за преобличане в подходящо неделово  Crazy облекло)?

# 723
Различно е, Лавендър, в зоната пред мен си  Grinning
Нищо!
Наслаждавай се Simple Smile)

# 724
С огрмно прискърбие ще трябва да се разделя с билетите за ACDC, нито аз нито мъж ми ще можем да идем дори и поотделно  Confused

Ако на някого представляват интерес 2 билета front of stage left да драсне едно лично (направо ми се реве като ги гледам тия билети, с такъв мерак ги купих...)

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 21:47 от eta

# 725
  • Ænima/Albuquerque
Ета,много много жалко!  Tired

# 726
  • sofia
Различно е, Лавендър, в зоната пред мен си  Grinning
Нищо!
Наслаждавай се Simple Smile)

Peace

Нямам търпение Mr. Green

# 727
Ета, ако падне цената им до около 60-70 лева, аз съм насреща Simple Smile
Баси, няма такъв банкрут, хорааааааааааааааааааа  #2gunfire

# 728
Не че се пиша фенка, но нещо много неприятно ме човърка отвътре, че ще пропусна концерта на AC/DC  Crazy  Tired

# 729
исках да попитам, дали за Сонисфиър ще обявят някви сетлисти, предвид това, че ще са много групи  Thinking

AC/DC аз го пропускам, но на всички, които в петък са на стадиона, енджой Peace

# 730
Налага се да бъда на ливадата на АЦДЦ, седящите билети свършили. Леко ми е притеснено да водя детето в този случай, вие какво ще кажете?

# 731
Търся си билет за АС/DC  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 732
  • Ænima/Albuquerque
Не че се пиша фенка, но нещо много неприятно ме човърка отвътре, че ще пропусна концерта на AC/DC  Crazy  Tired

Предвид,че концерта е вдругиден,а още нямаш билет,с основание те чопли нещото.   Laughing

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 11:58 от Sarcasm™

# 733
Аз никога не съм имала намерение да ходя  Peace Но нещо ми подсказва, че ще съжалявам  Tired (не знам дали е защото това е любимата група на любимия  Mr. Green)

# 734
  • Габрово
Налага се да бъда на ливадата на АЦДЦ, седящите билети свършили. Леко ми е притеснено да водя детето в този случай, вие какво ще кажете?

На колко години е малкият фен? Ако няма да се пъхате в най-голямата навалица, а сте по-назад, където се диша по-лесно и детето е 13-14 годишно, става и на тревата.  

Общи условия

Активация на акаунт