Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 959
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
много съм доволна от черния молив за очи на Rimmel. Води се Kajal Jet Black. От години само него ползвам  Peace

# 46
А крем дезодоранта им добър ли е? Имат и една серия Балеа МЕД? Rolling Eyes Алверде като по-скъпи от Балеа не са ли добри? Rolling Eyes

За кой крем дезодорант става дума?
На Балеа съм ползвала рол-он против изпотяване и не съм много доволна. Както вече бях казала, за мен Рексоната си е номер  в тази област. На Балеа са хубави дезодорантите. Ухаят свежо.

А за Алверде...те нямат много дезодоранти. Имат само два вида....един с иланг-иланг и един с невен (рол-он) и сега последно дето пуснаха от новата колекция Rose Garden малкото рол-онче с аромат на рози. Аз лично не съм ползвала никой от трите, за да дам мнение. Не ми допадат миризмите.

Алверде за мен е на първо място сред продуктите за лице Simple Smile От тях съм супер доволна и само от тях си купувам. Следващите, които съм си набелязала са дневния крем за лице и околоочния с пасифлора Simple Smile.

# 47
А крем дезодоранта им добър ли е? Имат и една серия Балеа МЕД? Rolling Eyes Алверде като по-скъпи от Балеа не са ли добри? Rolling Eyes

За кой крем дезодорант става дума?

Алверде за мен е на първо място сред продуктите за лице Simple Smile От тях съм супер доволна и само от тях си купувам. Следващите, които съм си набелязала са дневния крем за лице и околоочния с пасифлора Simple Smile.

Крем дезодорантът е този: http://www.balea.de/cgi-bin/balea_deo.pl?id=sensitive&k=&hp=1272436301 петият в тубичката...за него се чудя. Досега 3 пъти съм ползвала крем дезодорант- преди години на Ейвън,после на Личия, а сега на Виши и сякаш крем дезодорантите ми се струват по-трайни...или си въобразявам Rolling Eyes

Иначе и аз се каня следващият ми крем за очи да е на Алверде, гледах ги, но така и не разбрах кой е подходящ за 20-25+? newsm78 Някакви идеи?

# 48
Като заклет фен на чая ползвам дезодоранта на Алверде с градински чай и лайм. Мирише много свежо, точно на каквото си пише, като преобладава ароматът на лайм. По-траен е отколкото очаквах и се чувствам свежа през целия ден, но и не съм от най-потливите.

Ползвам и околоочния рол-он на Алверде с екстракт от перли. За млада кожа е. Лек и хидратиращ.

# 49
letsgo, благодаря за предложенията Peace

# 50
  • София
Да се присъединя и аз към фнките на Alverde. Изключително доволна съм от капсулките им за лице - ползвам ги като нощен крем. Купих си и рол-он-а, но още не съм стигнала до него. Набелязала съм си и доста други нещица, които да си взема като ми свършат съответните продукти.

Ползвах и купсулките за лице на Balea - също са много добри.

Много полезна темичка Peace ще следя за отзиви.

# 51
Damaris, ех....сега как ме запали за този крем-део на Балеа...и взех, че си го  купих. До сега не съм ползвала дезодоранти от този вид, така че сигурно няма да е много обективно. Дезодоранта определено оставя много приятно чувство за свежест Simple Smile и мирише едно хубаво ммм. Колко е траен все още не мога да кажа, преди малко си го сложих. Не оставя и бели петна.  Peace

Освен това и изневерих на спирала на Ессенсе multi action mascara, която досега винаги ползвах и си взех ето тази. Четчицата й е по-голяма от другата. Ще видим Simple Smile

КАкто вече споменах се точих и на околоочния на Алверде с пасифлора. Пише, че е за зряла кожа, но си го взех въпреки всичко...

Интересно ми е да ви чета. Темичката е супер!   bouquet

# 52
Minaaa, пиши по-натам отзиви. Аз днес го гледах в ДМ, но ми се стори, че няма аромат, поне аз не усетих и помислих, че е безмирисен, нали е от серията Сензитив Rolling Eyes... Но щом казваш, че има аромат-супер! Пиши дали си доволна, може и него да взема. Купих си Балеа МЕД, пак е за чувствителна кожа(първата течност, на картинката изглежда малък, но е 75мл),с ph 5.5 е и млечна киселина: http://www.balea.de/cgi-bin/balea_med.pl?id=ph_hautneutral&k … amp;hp=1272457360
От години не бях ползвала део спрей, който да не е под налягане, ще видим този как ще е, има много хубав аромат. Peace Радвам се, че няма алуминии, но пък има алкохол... Rolling Eyes
След няколко дни ще пиша пак за отзиви Peace

# 53
  • София
Аз ползвам на Алверде рол-она с невен, много ми харесва аромата, но не е траен при мен  Confused А не се потя много по принцип: досега съм си карала с Рексона, Нивея и др. и ми е било добре с тях.
Ама и аз се запалих по натуралните продукти, без алуминий и парабени и затова взех Алверде  Peace до обяд издържа, после трябва миене и повторно нанасяне, да да изкарам деня без неприятна миризма. А все пак не са станали жегите още  Whistling  Поне не ми прави бели петна по дрехите няма идеално щастие явно  Rolling Eyes

# 54
Ползвам на Балеа този околоочен крем

Не е лош, мирише приятно, но като свърши ще пробвам някой на Алверде.
На Балеа ползвам душ гелове, скраб за тяло, а от скоро и някакъв душ гел против целулит с вградена четчица в самата опаковка. Ето го:

На Essence имам два лака, доволна съм, съхнат много бързо.
На S-he си взех един черен молив за очи, страшно бързо се размазва, заради него ще си купувам база. Simple Smile

# 55
aventita, кремчето хидратира ли добре? Дали става отгоре да се нанесе коректор или е твърде леко?

# 56
Аз съм доволна от хидратацията, която осигурява, но аз съм го взела с превантивно действие, нямам бръчки около очите още. Иначе попива бързо и мисля, че ще е добре с коректор отгоре.

# 57
Аз също не съм доволна много от лака на Rimmel - черния. Някой по-горе беше се оплакал. И аз си го купих, но наистина първия слой стои направо прозрачно и трябва да се слага поне още два пъти. Иначе сравнително бързо съхне.

На Balea ползвам два продукта - Deo Kristall - от който не мога да разбера какъв е точно ефекта  Rolling Eyes Май не е много ефикасен в сравнение с другите традиционни марки като Рексона, Дав и т.н...И лак за коса - за обем на тънка коса. Добре фиксира, но пък пръска така силно, че направо ми мокри косата...

Явно не уцелих продукти  Crossing Arms

# 58
# 59
Такааа... новият ми крем-део на Балеа беше подложен днес на сериозен тест...бях целия ден навън при 28 градуса. Съответно имаше и голямо потене хехе
В началото при нанасянето, както вече казах, чувстото за чистота е много приятно. Дезодорантът мирише много нежно. За съжаление след няколко часа вече нищо не се усещаше и все едно нищо не си бях слагала. Но...за 0,95 цента толкова. Simple Smile ЩЕ го изхабя това е ясно, но втори път няма да си купя от него.

Второто което е....спирала за очи, с която изневерих на моята, също ме разочарова. Става дума за допълнението на Multi Action Mascara, тази която е в зелено False Lashes. Трябваше да слагам много слоеве, докато си проличи че имам въобще спирала. Ама така е...който изневерява  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт