Rimmel, Essence, Balea, Alverde

• 138 941
  • 734
  •   1
Отговори
# 705

Не знам дали е обсъждано,но някой има ли впечатления от гел-очната линия на Алверде?Трайна ли е?

# 706
Момичета, нови продукти от Есънс през март!!! Simple Smile Лакове, червила, и нова серия грижа за кожата Simple Smile
http://maquilab.blogspot.com/2011/02/march-brings-us-some-new-products-from.html

# 707
Момичета, нови продукти от Есънс през март!!! Simple Smile Лакове, червила, и нова серия грижа за кожата Simple Smile
http://maquilab.blogspot.com/2011/02/march-brings-us-some-new-products-from.html
Oу тези продукти от кога ги чакам и търся, а те най-накрая ще излизат и за съжаление скоро си купих продукти за лице на алверде, но поне съм доволна.

# 708
купих си това - фон дьо тен мус на Алверде

много ми харесва, матира, придава свеж вид и е дълготраен, най-ми хареса това, че ми пасна на цвета на кожата, защото има само 2 нюанса (или поне аз така видях)
ползвам и този крем

не е лош, но повече ми харесва този

дневния и нощния крем - взех си от малките разфасовки да ги пробвам....кожата ми каза ДА  Wink

# 709
Момичета,можете ли да ми препоръчате крем за около очи на споменатите марки,който да не дразни очите?

Благодаря предварително  bouquet

# 710
Момичета,можете ли да ми препоръчате крем за около очи на споменатите марки,който да не дразни очите?

Ами бих ти препоръчала който и да е крем на Алверде в съответствие с твоятя кожа - използвала съм рол-она и този с лайка, и двата са изключително нежни.

# 711
Здравейте, може ли някой да ми каже дали в dm има стари колекции на essence, да речем от юни-юли 2010 до сега, както и в кой от магазините на dm в София има най-голямо разнообразие на продукти есенс.

# 712

Ами бих ти препоръчала който и да е крем на Алверде в съответствие с твоятя кожа - използвала съм рол-она и този с лайка, и двата са изключително нежни.

Благодаря ти,ще погледна продуктите на Алверде Hug

# 713
Днес си взех този рол-он за дехидратиран околоочен контур Хареса ми на първо четене охлаждащият ефект на металното топче, пък по-натам ще видим Wink

# 714
  • София
Babybuba, ще чакам отзиви, защото му се чудя.
Сега съм с кремчето на Белеа за тъмни кръгове и торбички и определено мога да кажа че подпухналст няма, за тъмните кръгове не мога да съм категорична.

Някой беше помолил да дам отзиви за това
Ползвам го от 2 седмици някъде като измиващ гел и като ексфолиант, за маска още не съм го пробвала.
Не пресушава кожата, измива добре, но не ми харесва аромата, много е силен, а ексфолиращите частици са няколко идеи по-груби от това, което смятам че е подходящо за мен. С една дума става, но няма да повторя.

# 715
~Étoile~, благодаря за отговора Hug Ще пиша след едноседмична употреба на рол-она, измиващият крем на Балеа с плодови киселини и аз го ползвах, но много ми изтъргваха кожата тези ексфолиращи частици в него и затова много рядко го ползвам сега- еквивалент на Neutrogena.

# 716
Babybuba, ще чакам отзиви, защото му се чудя.
Сега съм с кремчето на Белеа за тъмни кръгове и торбички и определено мога да кажа че подпухналст няма, за тъмните кръгове не мога да съм категорична.

Някой беше помолил да дам отзиви за това
Ползвам го от 2 седмици някъде като измиващ гел и като ексфолиант, за маска още не съм го пробвала.
Не пресушава кожата, измива добре, но не ми харесва аромата, много е силен, а ексфолиращите частици са няколко идеи по-груби от това, което смятам че е подходящо за мен. С една дума става, но няма да повторя.
Такааам, незнам какво се случи, но се подух под очите и ми се зачерви кожата.Сега правя тест за чувствителност на вътрешната част на ръката (след дъжд качулка) Малко повече от необходимото е ароматизиран, но това е индивидуално предпочитание.Не мога да дам обективно мнение, защото го спрях Hug

# 717
След колко време използване ти се появи това подуване? И слагала ли си грим около очите, който досега не си слагала върху крема? Може да е от комбинацията с някой продукт, а не от самия крем.

# 718
И аз си взех тази ролка: http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2011/01/balea_augen_r … n_arwen_teas1.jpg
Въпроса ми е след ролката може ли да слагам крем за очи?

# 719
Похвалвам крема за тяло на Алверде с макадамия и масло от шеа-прави кожата страхотно мека,мирише приятно и няма парабени!Ще повторя! Peace

Общи условия

Активация на акаунт