СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класира&

• 71 127
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Да, потвърждавам - не е отключен  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 1 246
Няма нищо, естествено  Sad
Ако имаше, щях да се учудя. Чудна българска действителност   Twisted Evil
Хората, отговарящи за сайта си спят сладко-сладко...кво им пука. Лека нощ и от мен! Ще спирам с писанията, които бих искала да прочетат от мое име, за да преброя до 100, не, по-добре до 10 000. #2gunfire

# 1 247
  • Върху лъчите на Слънцето.
Тази вечер ми е криво и тъжно. Приятелка ми сподели, че нейната племенница тръгва от понеделник на детска градина, благодарение на позната /дори не роднина/ учителка в ДГ. Как става това, като момиченцето е към 40-то място в списъка не зная. Зная обаче името на детето и детската градина, но не мога да предам доверието на приятелката си Sad
В тая държава какво ли не е възможно...
а, не е възможно да има справедливост и законност...

# 1 248
  • София
Тази вечер ми е криво и тъжно. Приятелка ми сподели, че нейната племенница тръгва от понеделник на детска градина, благодарение на позната /дори не роднина/ учителка в ДГ. Как става това, като момиченцето е към 40-то място в списъка не зная. Зная обаче името на детето и детската градина, но не мога да предам доверието на приятелката си Sad
Нека сложим ръка на сърцето и си признаем дали не бихме се възползвали и ние от такава възможност  Simple Smile

И аз се кокоря на компютъра до никое време, но пак не разбрах какво значение има часа на записване? Защо на моята приятелка щерката/декември 2008г/, да има по голям шанс от моята/март 2009г/? Нали номерата се дават на случаен принцип? Просто търся логично или смислено обяснение  newsm78

# 1 249
  • София
Е аз не знам някъде официално да е обявено, че точно от 0.00 часа ще са отключени профилите, не знам защо така решихте.
Дали ще кандидатствате тази нощ или в последния момент преди първото класиране - няма никакво значение, на всички ви ще се даде една и съща дата, т.е. равен шанс.

И аз се кокоря на компютъра до никое време, но пак не разбрах какво значение има часа на записване? Защо на моята приятелка щерката/декември 2008г/, да има по голям шанс от моята/март 2009г/? Нали номерата се дават на случаен принцип? Просто търся логично или смислено обяснение  newsm78

Защото местата за набор 2008 е логично да бъдат повече от местата за набор 2009. За най-малките деца винаги местата са били най-малко, затова приятелката ти има по-голям шанс /относително е все пак/.
Часа няма никакво значение в случая - ще ви дадат еднаква дата на всички, без час.

# 1 250
  • София
Защо не мога да добавя кандидатури за ЦДГ,след като детето ми навършва 3 години тази година? newsm78

# 1 251
Защо не мога да добавя кандидатури за ЦДГ,след като детето ми навършва 3 години тази година? newsm78

Ами още не е започнала кампанията за 2010-2011 - според всички инструкции - тогава би трябвало да ти се появят.
Сега би трябвало да виждаш само ОДЗта, т.е. за яслена група 2 възраст.

# 1 252
  • София
И аз така си помислих,но да питам! Laughing

# 1 253

Ами още не е започнала кампанията за 2010-2011 - според всички инструкции - тогава би трябвало да ти се появят.
Сега би трябвало да виждаш само ОДЗта, т.е. за яслена група 2 възраст.

Да де само дето и те не се виждат още!
А уж още снощи щяха да се виждат - поредната смешка и ние си седим като поредните излъгъни камилчета Crossing Arms

# 1 254
  • На края на вселената!
Не се настройвайте, че днес ще направите кандидатурите за 2010. Още вчера копирах новината от сайта на ИСОДГ:

"Календарът с всички важни събитие през настоящата 2010 г. ще бъде актуализиран в началото на месец Февруари след сбирка на работната група към Дирекция „Образование” на СО."
Явно още не е ясно кога ще започне кампанията за 2010, няма как да отворят профилите преди това. Търпение. Ще имате достатъчно време за кандидатстване, следене, разместване и прочие. Не е от значение датата на която ще кандидатствате за дадена  градина, стига да е преди първото класиране. Ако е след него, шансовете намаляват  Peace

# 1 255
  • София

И всичко това става под влажните и топли погледи на учителите, директорите, леличките и прочие персонал на въпросната детска градина. По-точно с тяхното СЪучастие.

А, да, иначе те, учителите, били високо морални и си имат един критерий, който  дава право на децата им да влизат с предимство. До тук с аргумента как 3-те точки щели да прекратят нерегламентираното влизане с връзки.

Човек, имащ информация за извършено престъпление, но укриващ я, в морален план е съучастник на въпросното престъпление.
Същото се отнася и за простъпките.
Не знам как не изпитваш срам да говориш за морала на директорите, леличките и прочее, пред чиито влажен поглед става това, след като става пред твоя влажен поглед и ти не си мърдаш пръста, за да промениш това.

Не знам за какво доверие на приятел говориш. Ако твой приятел обере нечий дом, изнасили нечия дъщеря - или син - ти пак ли ще си траеш? Понеже не бива да злоупотребиш с доверието на приятеля?

Не си ли се замислила какъв морал ти приписват тези... хм, "приятели", щом с леко сърце споделят за извършени нарушения - и не се чувстват застрашени?

И в последна сметка - това за какво ни го пишеш? Надяваш се ние да вземем да разследваме сега ти коя си, че кои са ти приятелите, за да може ние да свършим някак твоята работа?

И преди някому да е хрумнала мисълта да подхване темата - тъкмо аз имам право да говоря това.
Понеже тъкмо аз живея според морала си - и тук също съм го доказвала, в конкретната тема - е, поне онези, които пишат отдавна и не са били изгонени от "морални защитници" го помнят.  Crossing Arms

# 1 256
  • София
Напротив. Трябва да искат акт за раждане на единия родител-този ,чийто родител работи в ДЗ   (когато става дума за баба-дядо).
 Описаната от кикимора конспирация може да се осъществи само в градината,в която работи въпросната леля (или учителка)-т.е. и детето да кандидатства там. Но пък една директорка да е толкова задължена на жена от персонала си,че да уреди детето ,като си затвори очите...
 Много странна история.
 Всъщност, вариантът е пари-пари и за директор и учител.

Да.
Нарича се корупция.
А хора като кикимора се наричат съучастници.

# 1 257
  • София
Нека сложим ръка на сърцето и си признаем дали не бихме се възползвали и ние от такава възможност  Simple Smile

Не просто не бих - НЕ СЪМ. Не просто не съм - разруших един начин, който се използваше, за "странични финтове". Лично. Персонално.
Нещо повече - беше такъв, от който можех лесно да се възползвам лично.
Човек или има принципи, или няма. "Имам принципи, ама само понякога" не върви.

# 1 258
  • София
Стига бе хора, защо така нападнахте момичето? Аз също знам за два такива случая. На моя братовчедка детето беше вредено в детска градина в Младост 4 чрез плик с парички. За другия случай няма да споменавам. Не ми е приятно разбира се, но не съм аз тази, която да ходи и да се прави на разследваща тези случаи. Пък даже и не знам в кои градини ходят тези деца.
Питам аз - къде и на кого трябва да се сигнализира за подобни деяния? Ще съм благодарна да ми отговорите, просто трябва да знам.

# 1 259
Писах на ИСОДГ, да видим какво ще ми отговорат.

Общи условия

Активация на акаунт