Отговори
# 540
  • Sofia
Аз също се заглеждах по тази количка, но трябва на живо да се види.. Аз имам доста неща от чиполино и не съм имала оплаквания, въпреки че не са маркови. В пакостник в цената влиза и столчето за кола, затова е толкова голяма разликата, но все пак в штъркел пак е по-евтина де. Става за новородено, тук има повече снимки http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.63/gallery/

# 541
  • Sofia
За количките - когато имате възможност - отидете и я вижте на живо - пробвайте да я покарате малко на място в магазина. Също нещо, което не е за пренебрегване - дали може да се регулива височината на дръжката - понякога за по-високи мами това може да е проблем - да не им е удобна и да ходят прегърбени заради това.  Също за мен беше много удобно, че на сина ми имаше "борд" - това е предната напречна пръчка. Хващаше се за него и си сядаше. Peace

# 542
  • Бургас
Ние ще ползваме количката от каката. Тогава я взехме в синьо и червено, така че какъвто и да е пола на бебето ще става. Марката е МАГ ИНГЛАНД и досега в темата не е обсъждана, но така или иначе съм чувала много положителни и отрицателни отзиви за нея. Аз останах изключително доволна. Широка, удобна, с чупеща дръжка, която се и обръща изключително стабилна, мисля, че е около 8,5 кг. За нашите разбити улици и тротоари си е чудесна. И не на последно място, ше бъде удобна и на каката да я бута.

Също като arksi_ препоръчвам да пробвате количката на място. Бутане, сгъване, на тежина как е и изобщо дали ви пасва размера и вида "на живот" така да се каже.

tini-mini тайничко ти завидях за курса  за естественото раждане. Ние тук май скоро няма да можем да се уредим с такава екстра, а този момент изключително много ме вълнува.

# 543
  • Sofia
Още един съвет от мен, защото братовчетка ми си изпати с една голяма ТСМ ( май повечето триколки са като нея дълги). Премерете си размера на асансъора и размера на количката дали влиза в него...

# 544
  • София
Привет и от мен! Grinning

За количките- и аз се бях спряла на Чико Дуо със столче, но наистина дръжката не се върти. Пак ще се мисли. . .Само съм убедена, че няма да е комбинирана.

аrksi много ми допадна вашата количка. Можеш ли да кажеш цена? Май дръжката или коша не се въртят? Или аз нещо не разбрах?

За мъжките имена- и изобщо за имената е важно /поне за мен/ как звучат и се връзват с бащиното и фамилното име. Цялото име е важно да ви звучи добре, не само първото. Чувала съм такива невероятни комбинации, така не си подхождат, сега имаме възможност да ги измислим добре. За момчета е още по-важно, че образуват после бащино име.

Galia 5, на мен ми звучи по добре СтрахилОВ! Peace

Приятно изкарване на срещата довечера! И искаме снимки! Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 14:04 от nefer

# 545
Да  се включа и аз по темата с количките.Ще ползваме количката от баткото.

http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.75/

това е само с разликата че моята е с 4 еденични гуми(като са по големи от тези),няма въртящи се двойни.На племеника беше с въртящи и изобщо не можах да го карам това чудо.Дръжката се мести и може да става лице с детето и обратно.Има голям багажник,който си е доста необходим като сме на разходка.А цената й преди 4 години беше само към 100 лв.Сгъва се много лесно и прилича точно на куфар.Мисля че тежи по малко от 10 кг.Докато малкия и той не стана към 10 ми беше лесно да го вдигам заедно с нея.Даже както спеше с количката го прибирах да спи,ние сме на 1ви етаж.Като гледам тези които показвате на какви космически цени са направо лошо ми става.Толкова пари и да имах не бих дала на количка.При положение че някои деца едва изкарват до 1 година в тях и после може и да не се ползва повече.А употребена цената пада повече от двойно.Това си е лично мое мнение и не искам никой да се засяга от него.

На мама Ради да кажа че и аз съм за Бианка.

Лек и ползотворен ден.На тези които са на срещата весело изкарване.

# 546
  • София
еее няма как да ви изчета докато човек се обърне и сте изписали 7-8 страници  Mr. Green
за количките и ние щем ползваме тази от бъдещата кака
поздрави

# 547
  • Sofia
nefer, количката беше към 300 лв преди 3 години приблизително - мисля цената не се е променила, но има много повече разцетки, а и мисля новия модел е още по-лек (за нас това беше едно от водещите неща - живеем на 3ти етаж, без асансьор). Не се обръща нито дръжката, нито "коша". Но за мен не е проблем това Simple Smile . Има пълно легнало положение и става за новородено.

Едно приятелче на сина ми беше с количка като на divogan - също добър избор според мен!  Peace

# 548
  • В сърцето на един мъж
Страхил наистина е доста мъжко име и интересно и не всеки втори е с това име newsm10
Но се чудя поне като е мъничък бебока, как ще му казвате на галено
За количката - да мисля да ходя да я видя на живо. Иначе перфектата на чиполино  ми харесва доста и за тези пари, ние правихме сметка към 1000 лв само за количка

# 549
  • София
Mерси за инфото arksi! Абе и аз принципно мисля, че няма проблем бебето накъде ще гледа първоначално. Спомням си дребната още на 3 месеца вече предпочиташе да гледа всичко наоколо вместо мен, ама се замислих. Иначе цената е идеална просто. Peace

# 550
Здравейте Simple Smile
Аз се спрях на Pliko P3 в сиви нюанси,но не като тези от сайта.На мен количката ще ми излезе мнооого по-ефтино отколкото тук,а и нямам намерение после да купувам лятна.Тази е супер лека и маневрена.Като си направя сметка ако избера да си купя две Chipolino - комбинирана и лятна после,ще ми дойде на същата цена с риска нещо да се повреди и да си имам главоболия.
Понеже черпя опит и от първото си дете,от което не остана нито една количка сега предпочетох този вариант.
 Иначе тук по центъра 90% от майките са с новите модели на Chipolino  и предполагам са доволни.Като дизайн и функционалност наистина са добър продукт.В крайна сметка всеки сам за себе си преценява,в което няма нищо лошо Simple Smile

сега една друга тема  Peace
гърдите не мога да си спомня първият път от кой месец се обработваха,но зна,че освен метода с вълненото парче плат,могат да се мажат и с кремчета,които после се ползват при разранени зърна.Казвайте сега някой ползва ли вече?

Онази нощ като не можах да спя четох в едно списание,че прекалено дългата употреба на магнезий води до преносване на плода  newsm78 Дали има нещо вярно?

Galia 5, на мен ми звучи по добре СтрахилОВ! Peace
и на мен  Peace А за галеното име не мисля,че е нещо задължително особено при такива сериозни имена  Peace

# 551
здравейте,мили4ки  Hug  да се запиша за днес  Hug  
  Galia 5 ,   Страхилов ми зву4и по-добре  Peace
при нас днес вали сняг  Whistling  много се изненадах  Hug  не трупа,но покривите на къщите и колите са побелели   Hug

# 552
Привет момичета!

Влизам само да попитам за срещата довечера има ли промяна, 18,30ч дон домат на славейков????

# 553
  • Варна
А какво мислите за тази количка.Някой има ли наблюдения за нея,
че нещо няма много подробно описание.Например не пише дали
детето може да се вози в двете посоки или само напред.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2847

# 554
  • последна надежда
Срещата е днес 16.12.2009г. от 18.30 часа в Дон Домат на "Славянска " и "6-ти септември"
в залата за непушачи

Общи условия

Активация на акаунт