Отговори
# 555
  • София
Привет момичета!

Влизам само да попитам за срещата довечера има ли промяна, 18,30ч дон домат на славейков????

Аз останах с впечатление, че говорим за този, зад ЦУМ...  newsm78

# 556
  • София

гърдите не мога да си спомня първият път от кой месец се обработваха,но зна,че освен метода с вълненото парче плат,могат да се мажат и с кремчета,които после се ползват при разранени зърна.Казвайте сега някой ползва ли вече?

Онази нощ като не можах да спя четох в едно списание,че прекалено дългата употреба на магнезий води до преносване на плода  newsm78 Дали има нещо вярно?

За гърдите- миналия път започнах в 8 месец подготовка и с двете техники. Мазах с Гармастан. Май е още рано за подготовка, нали има риск от контракции. А за мазане- аз отсега мажа и зърната с крема против стрии или с млякото за тяло, за да са еластични, иначе изсъхват много и после ще се нацепят.

За магнезия- мисля, че се спира в началото на 9 месец, иначе наистина пречи на контракциите и раждането се забавя.

# 557
А какво мислите за тази количка.Някой има ли наблюдения за нея,
че нещо няма много подробно описание.Например не пише дали
детето може да се вози в двете посоки или само напред.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2847

Аз също съм и хвърлила око на тази количка, но няма опция да се променя посоката на детето(може да гледа само напред).Миналата седмица я гледах в един магазин и мн ми хареса.В момента до края на декември даже има намаление...и много се чудя.Ето сайта на магазинаhttp://www.babyplanetbg.com/index.php?m=320&lang=1&categ … p;prodid=10000477
Иначе в сайта на Inglesina има нов модел Zippy Free, на който дръжката може да се обръща, но май още няма доставка за България....а и кой знае каква ще бъде цената Thinking

# 558
А какво мислите за тази количка.Някой има ли наблюдения за нея,
че нещо няма много подробно описание.Например не пише дали
детето може да се вози в двете посоки или само напред.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2847
Нямам повече информация, но на мен ми допада доста. От същата марка имаме столче за кола и сме доволни.  Peace
Иначе и на мен ми се ще първите месеци бебето да е обърнато към мен да си го гледам, че с първото не можех да откъсна очи от него.  Heart Eyes Crazy

# 559
Момичета приятно изкарване на срещата и да направите много снимки, че ние които няма да присъстваме, да се почувстваме все едно сме били с вас!

# 560
  • София
Аз разбрах за Дон Домат - на Славянска и Шести септември, там където беше и първата среща нали ?

# 561
  • София
Срещата е днес 16.12.2009г. от 18.30 часа в Дон Домат на "Славянска " и "6-ти септември"
в залата за непушачи

ето и Ивееета е е писала така

# 562
Така де, там където е било първия път, там ще е и сега.  Simple Smile на Славянска и 6-ти септември

# 563
  • София
tini-mini, много ти благодаря за информацията за курсовете на сдружение "Естествено".
Програмата на курсовете за мен е доста интригуваща, а темите занимават активно съзнанието ми от известно време насам. Така, че ще гледам да се включа поне в единия.
Ако някоя мама вече е посещавала техни курсове, моля да сподели впечатления.

# 564
Здравейте милички, днес не се бях включвала още, ама гледам че доста сте напреднали с темата за количките  #Crazy направо свят да ти се завие от предложения, но и аз като мамите с първа бременност ще сам много благодарна да науча нещо повече по въпроса..лично от жената на брат ми съм чувала че тия с 3 колела били по удобни, незнам доколко е вярно това...Нещо, което доста ме учуди са цените на стоките предлагани в БГ, струват ми се безбожни чесно казано..Аз 8 години бях в чужбина и наскоро се случи така, по стечение на обстоятелтвата че се прибрах, ама бебешките рботи са наистина много скъпи за нашият стандарт, но може и да е мое грешно впечетление...Според вас за първо бебе, горе долу, купуваики наи - необходимите неща колко  ще се похарчим?
 Whistling Whistling
Лека вечер и тези, които ще ходят на срещата приятно изкарване...  bowuu

# 565
Здравейте, мамчета,

Първо да пожелая позитивна и хубава среща на мамчетата, които имете възможност да отидете. Аз също бих искала да дойда, но ще пътуваме за България следващата сряда. Confused

По отношение за избора на количка.... много се заглеждам и много модели ми харесват, но не съм се спряла още на никой конкретно. Мисля да не пазарувам нищо докато не влезна в 9-тия месец. Пoсле ще обречем един ден на бебешки покупки и ще купим всичко необходимо. Не че аз не искам сега, но таткото е суеверен и .... не дава no .

За имената, за които Ви попитах вчера.... благодаря на всички че отговорихте. Ясно е че Бианка печели в класацията. Уф, като решим кое ще е , ще Ви уведомя. Както каза nefer - името трябва да се върже с фамилното, ама нали нашата фамилия си е странна - "Зеорт"(не е българска)... та какво се вързва ... и аз не знам. Flushed

# 566
  • Варна
Страхил наистина е доста мъжко име и интересно и не всеки втори е с това име newsm10
Но се чудя поне като е мъничък бебока, как ще му казвате на галено
На половинката родителите го наричат Сашо, което изобщо не ми се връзва със Страхил, но и Страхо е доста грубо за малко детенце  newsm78 Но толкова съм влюбена в това име, че ще измисля начин.
anni2002, nefer и cveta80, благодаря за мненията. И нашите приятели казват, че е по-добре, но ние явно от много мислене се объркахме нещо.

# 567
Пууууу, че съм смотана! Не можах да отида на срещата и сега ме е яд. smile3511

# 568
Здравейте пак мами, сега стоя и се чудя какви странни пъпки по лицето и по гърба са взели да ми излизат, дори не са акне, уж червени, уж имат връхче пък като ги стиснеш само течност излиза...дали е от бременността????

# 569
Привет мам4ета Hug
Много сте сътворили тия дни и понеже нямам време да ви изчета,минавам да се разпиша, Аз имам гости- брат ми и несмогвам - готвене,почивка, чистене,почивка,разходка,почивка, много се измарям и незнам как ще я караме.
То и за това бързаме да поръчаме мебелите за спалнята-сега се чудя какви кошари да изберем - някой ако ползва да сподели мнение, а за количката направо незнам newsm12
Margy не се ядосвай, и аз не успях - другия път.
Това време имам чуство,че лети - кога стана 16.12 не разбрах, а уж съм си в къщи.
лека вечер от нас preggo  ylinfant  ylinfant  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт