Почитатели на Майкъл Джексън 18 - THE LOST CHILDREN

• 32 617
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Kati_p  и  Ani_220778, благодаря ви момичета за милите думи и отношение   bouquet
За вас  Heart Eyes

Това е сайт с разни неща за Майкъл, има и тениска чиято щампа променя цвета си според топлината на тялото:
http://www.mjjshop.com/shop/

# 466

Я да ви видя спите ли, милички  Heart Eyes

# 467
        Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

# 468

Корицата на Ebony за м. септември 2009 г.  Heart Eyes Tired

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 00:41 от Сладкишка

# 469
     Two Hearts     Two Hearts 

# 470
# 471
          Обожавам тези ръце Heart Eyes        лека нощ

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 02:07 от ani_220778

# 472
Добро утро, как сте днес?  newsm78 Simple Smile

# 473
Добро утро и от мен!
http://www.40acres.com/
От това ми спря въздуха  Sad Заредете страницата и вижте по-долу клипа, който мисля,че ще е официален за This is it  Cry

# 474
Аbi ,не знам дали това ще е официалния,защото от дни наред по VH1 гледам клипа с кадрите от филма.Дори в класация за албуми,той беше на 2-ро място.Не мисля,че биха го пуснали по музикалните канали,ако щеше да има друга версия.Но все пак не се наемам да бъда категорична.Лично аз предпочитам този,който е от репитициите на "This Is It".

# 475
  • Под тепетата
Добро утро, как сте днес?  newsm78 Simple Smile

Добро утро...мамита Wink Добре,поработваме кат предуикендно и се наслаждавам на снимките Heart Eyes
Ооооох,Майкъл,Джанет,Катрин,децата нечовешко е-мъката и тежестта която отвреме на време чувствам в сърцето ми,за всички тях ми е мъчно.Но все пак ви има вас и макар и доооооста рядко се изявявам и тук и там като знам че ви има и ми е по леко  bouquet Hug

# 476
# 477
Добро утро и от мен!
Аз най-после изчетох всичко пропуснато  Crazy ,но пък ми беше много приятно.Не испуснах нищо-отворила съм всеки линк,видях всяка снимка и попих всяка ваша дума.Искам да благодаря на момичетата,които превеждат(имена няма да казвам,за да не изтърва някой),на тези,които правят клипчета,както и на всички,които постват снимки   bouquet без никой от вас темата нямаше да е същата.
Аз в последно време съм в някаква дупка  Tired -сънувах Майкъл ...одавна,или не чак толкова(има няма около месец-два).Обаче съня ми беше .... Confused в смисъл,е той си беше същия,разговаряхме,но накрая,когато му казах,че ще бъда винаги до него,каквото и да става,така ме погледна,че се събудих  Close,погледа ме преследва и до днес...пронизващ,търсещ,питащ и предваярително като ,че ли знаещ,че няма да си удържа не обещанието.Оф,звуча ви май объркано,но и аз така се чувствам...Иска ми се да избягам от това усещане,от чувството за вина... Tired той като ,че ли мислеше,че го залъгвам и ,че просто ей така си ги приказвам,а аз си го мислих от цялото си сърце... TiredТа в тая връзка
Инициативата,която сте подели е много красива,бройте ме и мен-с вас съм с каквото мога  Hug
Сега си пия кафето слушам това http://www.youtube.com/watch?v=EM6D15kurpA  ,така,че поздрав за вас.А тези очи...разкъсват ме

П.с.малкия ми изтри хисторито на браузера и сега колко неща са ми изгубени...,няма да ви казвам-та събирам линкове  Wink

# 478
Аbi ,не знам дали това ще е официалния,защото от дни наред по VH1 гледам клипа с кадрите от филма.Дори в класация за албуми,той беше на 2-ро място.Не мисля,че биха го пуснали по музикалните канали,ако щеше да има друга версия.Но все пак не се наемам да бъда категорична.Лично аз предпочитам този,който е от репитициите на "This Is It".

Може и да си права. Странно е,че този клип не съм го засичала по друга музикална телевизия, освен по VH1. Аз харесвам и двата клипа, но това не е критерий...все пак аз харесвам всичко от и за него.Сякаш новия все пак ми допада повече. Сигурно, защото събира повече емоци минавайки през годините на Майкъл.

# 479
А аз точно затова харесвам другия.Този клип ми е като трибют.Не искам да ме връщат там,от където неистово се опивам да избягам.Навява тъга и непрекъснато напомня за края.Иначе клипа наистина е много хубав.А финала му разтърсващ Cry
geradost ,съня ти е много силен,но недей,мила! Нали знаеш,че Майкъл никога няма да си отиде от нас независимо дали ни вярва или не?
Дано те разсея с последния си клип Wink

http://www.vbox7.com/play:74cc79d7

Общи условия

Активация на акаунт