Тайланд

• 141 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
При полети до Тайланд най-добре съм летяла с Турците, сравнението ми е между Катарските, Емирейтс и Аерофлот  Mr. Green

Не че имам кой знае какви забележки за Емирейтс, просто имах много по-големи очаквания, които нито самолета, нито обслужването покри.

# 256
При полети до Тайланд най-добре съм летяла с Турците, сравнението ми е между Катарските, Емирейтс и Аерофлот  Mr. Green

Не че имам кой знае какви забележки за Емирейтс, просто имах много по-големи очаквания, които нито самолета, нито обслужването покри.

Абсолютно подкрепям! Само с Аерофлот не сравнявам, защото нямам и намерение да опитвам.
На Емирейтс единствено наземния сервиз на техина си терминал в Дубай е прекрасен. Като самолет, храна, удобство на седалките - доста зле.

# 257
Тайлант , никога повече , миналата година бях там и изобщо не ми допадна , а напротив.

# 258
Тайлант , никога повече , миналата година бях там и изобщо не ми допадна , а напротив.

чудесно, само научи къде точно си била - ТайланД

# 259
Ok , Тайланд , била съм на много места , но по ужасно място не съм виждала . Bangkok , смрад , не се излиза от хотела , веднага ми ставаше лошо от миризмите на бунище. Ko Samui , нито плажа им е плаж , нито някакви забележителности , обикаляш острова и нищо интересно . Phuket , също като Слънчев бряг само , че с много травестити.

# 260
Ok , Тайланд , била съм на много места , но по ужасно място не съм виждала . Bangkok , смрад , не се излиза от хотела , веднага ми ставаше лошо от миризмите на бунище. Ko Samui , нито плажа им е плаж , нито някакви забележителности , обикаляш острова и нищо интересно . Phuket , също като Слънчев бряг само , че с много травестити.

дамм, аз лично нямам какво да търся в Банкок, нито в Пукет ( то е ясно, че е като Слънчев бряг още преди да отидеш - инфо много в нета) . От Ко Самуи нямам лични впечатления, но Андаманово море с приказните зелени островчета няма кой да ме убеди, че е лошо, както и курортната част около Краби.
Въпрос на късмет къде отиваш и какво очакваш. Ето снимки, които говорят сами за себе си:

DSC_3480 by alexia ( Asinka), on Flickr

DSC_3479 by alexia ( Asinka), on Flickr

DSC_3444 by alexia ( Asinka), on Flickr

DSC_3504 by alexia ( Asinka), on Flickr

DSC_3634 by alexia ( Asinka), on Flickr

# 261
Да , по снимкитети изглежда много хубаво , явно аз съм попаднала на кофти места , но заради тези преживявания не бих се върнала пак там . Лично на мен много ми допадат Мексико , Доминикана , Аруба и изобщо всичко около Карибите .  Grinning

# 262
Ko Samui , нито плажа им е плаж , нито някакви забележителности , обикаляш острова и нищо интересно .

Да бе! То там защото е само 1 плаж..))

Ти каква забележителсност очакваш на малък остров? На Малдивите да не би да има забележителности?
Освен това на Самуи и ма ферми за слонове, крокодили и маймуни, та не е като да е без хич..

# 263
Много  ми хареса почивката в Тайланд , живот и здраве  пак   бихме искали да отидем. Екзотика , красота,  плажа Карон на който  бяхме също беше хубав.Никога няма  да забравя   докато се гмурках  красотата под  водата или как храних   рибките на райета с банан. Разходката с кану  и   красивата лагуна ,плажа  Пи Пи   бял  като пудра захар  а водата  тюркоазено синя.
С удоволствие  бих  отишла отново там .. Flutter
Много мили и  любезни  бяха  хората в комплекса , перфектно обслужване , и дискотеките в Пукет  ми харесаха  Mr. Green
Банкок  е идеален за  шопинг терапия , има чудесни 13   етажни молове , след разходката по  храмовете , и там има какво да се види.
Като ви  чета  се  връщам в спомените си ....

# 264
На мен Тайланд ми беше първата екзотична дестинация и с удоволствие бих се върнала там за по дълго време. Peace

# 265
Ko Samui , нито плажа им е плаж , нито някакви забележителности , обикаляш острова и нищо интересно .

Да бе! То там защото е само 1 плаж..))

Ти каква забележителсност очакваш на малък остров? На Малдивите да не би да има забележителности?
Освен това на Самуи и ма ферми за слонове, крокодили и маймуни, та не е като да е без хич..

Да, но на много места има ферма за слонове, крокодили , тигри и т.н.Отиди до Африка и е същото .И е много жестоко когато животните се тероризират и бият както там .Аз ходих да гореспоменатата ферма и толко съжалявам , че си дадох парите . Слоновете бяха измършавяли , а и в момента когато се качвахме да се повозим ,дятката който караше слона така го шибна с един чук за да тръгне , че чак на мен ми се привидяха звездички. Тигърчето което можеш да нахрани с биберон е още по -трагично , като го взех в ръце видях върху главата му дупка,  #CrazyТа толкова хубаво ми беше преживявянето , че нощи след това сънувах кошмари.
Ако все пак ви харесва жестокоста върху животни , може да отидете и да се нагледате.

# 266
Насилие не видях никъде - разходката върху слон беше чудесна, и никой не е бил слона през това време. Най-забавно ми беше, когато ни показаха как маймуните работят вместо хората - събираха косовите орехи от палмите..))
Колкото до наблюдаването на животните в естествена среда - ходила съм (нееднократно) в Африка. Специално при маймуните - няма никава разлика..))
Виж, явно си попаднала на кофти агенция и условия, жалко за което - защото наистина се случва много рядко.
Но  ми сравняваш условия и сервиз между Тайланд (Азия) и Доминикана (Карибите) е малко смешно..))
По принцип е редно да се пообразоваш малко относно местата, които ще посетиш - за да няма разочарования..)

# 267
На Пукет се возих на слон аз, но наистина имаха по челата наранявания, които бяха оцветени в лилаво - предположих, че с калиев перманганат обработени та затова. И чуковете видях, добре че поне не станах свидетел на удър с чука по главата. Лени също е писала тук за впечатленията си и е споменавала удъра с чука по главата на слона - не е излориан случай, за съжаление. На мен също ми стана кофти, както и за малкото слонче, което било още бебе, но бе принудено да ни прави шоу изпълнявайки гимнастически номера и да дърпа върволица хора.

# 268
С две думи ми казахте да не се пробвам по Коледа да се возим с детето на слон - нямам нужда от тези изживявания с животинките:(
Не успяхме през февруари, но определено няма да съжалявам за пропуска тогава Tired

# 269
Ами не знам. Пак ми се качва на слон - уникално е! Но, спомних си, че здравата се бях набрала на тази слонска ферма. Само слабия ми английски ме спря да направя скандал на дресьорите/гледачите (не ги знам какви се падат). Докато траеше шоуто с малкото слонче само си съчинявах изречения на английски, подготвях си мислите и възмущението си и понеже нямаше да успея да се изкажа така, че да ме разберат ясно и непоколебимо не отидох да се разправям. Наистина бях забравила за това и някак не ми вгорчи прекарването в Тайланд, може би защото всеки час беше наситен с безкрай емоции. Интересно е, че бях с други българи - още 4 човека освен мен и никой не се впечатли и не сподели терзанията ми. Затова допускам, че аз съм драматизирала, но аз наистина се трогвам повече от несправедливости спрямо животни, отколкото спямо хора.

Общи условия

Активация на акаунт