Тайланд

• 141 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ох, като я видя тази тема сърцето ми подскача:)

Ние направихме резервации през август. Shocked ( за февруари '11)
но положението с парите не е розово и може да ни отмине тази година...

За детето само един съвет имам - внимавай много какво яде, в никакъв случай да не пие вода от чешмата и да внимаваш къде ходи ( пипа и т.н).

# 76
Ами ще внимавам за детето, обаче то гаранция няма Rolling Eyes Лошото, че никой не иска да я гледа 2 седмици, пък и ние май не бихме издържали на такова разстояние, да не знаем как е тя тук, затова след дълго мислене, решихме да я вземем с нас.

Относно резервацията, вчера се обаждах по телефона тук в БГ агенцията (он травел) и ми потвърдиха, че места има. Другата седмица ще можем в началото да резервираме и платим, дано до тогава да не свършат местата в самия хотел, който сме избрали  newsm17
Аз, а пък за мъжът ми е даже невъзможно, да планира след 2 седмици къде ще е, камо ли след 6 месеца, иначе сигурно е доста по-изгодно. Единственото време, дето може да се чупи от работа за 2 седмици са покрай Коледа и НГ. Даже затова сме избрали това с ранно тръгване 22.12, а не като на другите фирми 27.12.
Ще Ви инфорирам, като резервираме, дано нещо не пропадне до тогава.
Благодаря Ви момичета за съветите, добре дошли от заклети пътешественики като Вас  Heart Eyes  Hug

# 77
Благодаря ти   bouquet
 докато резервираме в близките 10 дни ако има още места, сигурно на него ще се спрем, а и аз към него се бях насочила, предимно заради цената (ще плащаме и за малката).
Радвам се че отзивите са добри  Heart Eyes, страхувах се да не се окаже някоя дупка  Rolling Eyes

Сега се сетих още нещо, тъй като полета е от Истанбул, съм решила да отидем 2 дни по-рано, да разгледаме поне някои от основните забележителности (не съм ходила никога там, така, че дори само синята джамия да вида и Света София, пак ще е кяр Mr. Green).
Та в този ред на мисли, прегледах малко темата за истанбул, и видях, че някой от майките тук са писали и там, та питането ми е за някое сносно хотелче в центъра да ми кажете и за тем, да не се набърквам само за това в другата тема Embarassed
Ние съще летяхме от Истанбул за Тайланд. Отидохме 2 дни по-рано в Истанбул и не съжалявам. Изкарахме повече от страхотно Laughing Бяхме резервирали нощувки в White House Hotel- много приятно и чисто хотелче на 5 мин пеша от Св. София и синята джамия. Препоръчвам го.  Peace

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:26 от stela78

# 78
С коя авиокомпания летяхте ( редовна или чартър) ?

# 79
С коя авиокомпания летяхте ( редовна или чартър) ?
Ако към мен е въпроса с Катарските  Peace

# 80
да се похваля вчера резервирахме  newsm44
Дано всичко е наред, че ми се струва доста рисково да не знаеш как ще се развият събитията след 2 месеца. Надявам се всичко да о.к  newsm17 fingerscrossed

# 81
Спокойно , и  ние  резервирахме два три месеца предварително  Grinning Много ни хареса  в Тайланд , и  съответно на мен пак ми се ходи Flutter
Но първо искам да посетя някои  други  екзотични  държави  Heart Eyes

# 82
За разпалване апетита у заминаващите - Maya Bay, Thailand - Райско Кътче   И да поправя, че това далеч не е само Мая бей, а и двата острова Пи- Пи, с всичките им заливи и плажове.

# 83
За разпалване апетита у заминаващите - Maya Bay, Thailand - Райско Кътче   И да поправя, че това далеч не е само Мая бей, а и двата острова Пи- Пи, с всичките им заливи и плажове.
Била съм там много е красиво , храних рибките  под водата с банан , много  е красиво... Heart Eyes
На яхтата  тайландеца не спря да повтаря  как Леонардо   е бил там ,  и за  филма The Beach   Mr. Green

# 84
изключително красива дестинация

# 85
Защо не си организирате екскурзията сами? Ще ви излезе много по-евтино. Ние така бяхме направили. Също полета ни беше от Истанбул , с Gulf летяхме, през Бахрейн. Останахме много доволни от тях.

# 86
Защо не си организирате екскурзията сами? Ще ви излезе много по-евтино. Ние така бяхме направили. Също полета ни беше от Истанбул , с Gulf летяхме, през Бахрейн. Останахме много доволни от тях.
Мислех, си го, обаче мъжът ми го е малко шубе  Rolling Eyes, толкова далече, за 1 път с малко дете по празниците да ходим неорганизирано, може би следващият път живот и здраве.

# 87
  • София
Благородно завиждам на всички, които ще пътуват.

Миналата НГ бяхме там, невероятно красиво място, с удоволствие пак бих посетила

# 88
Обадиха ми се от агенцията да ми кажат, че са сменили хотела в Куала лумпур. беше Crown plaza, a сега сме щели да бъдем в Шератон. Ако някой е бил там да каже преебати ли сме  Rolling Eyes

# 89
дали сте какво?
Спокойно, не става въпрос за ямболския ученически лагер в Равда, а за Шератон. Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт