Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко пари трябва да носите за допълнителни екскурзии, храна и подаръци в Тайланд и Пукет?
Кои еднодневни екскурзии си струва да посетите в Тайланд и Пукет?
Кои са препоръчителните хотели в Тайланд, включително Пукет и Банкок?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко пари трябва да носите за допълнителни екскурзии, храна и подаръци в Тайланд и Пукет?
-
Кои еднодневни екскурзии си струва да посетите в Тайланд и Пукет?
Предлагат се еднодневни екскурзии до национални паркове, острови и забележителности в Тайланд и Пукет. Посетете националния морски парк, островите Пи Пи, Пхан Нга, Симиланските острови, Wat Chaong, Храма на зората и Къщата на Джим Томпсън. Насладете се на гмуркане, разглеждане на забележителности и традиционни танци по време на тези пътувания.
-
Кои са препоръчителните хотели в Тайланд, включително Пукет и Банкок?
За да посетите Тайланд и Пукет, изберете хотели на тихи места, далеч от летището и близо до красиви плажове като Ката, Карон, Сурин. В Банкок препоръчителните хотели включват Bangkoк Loft Inn с удобно местоположение и летищен трансфер при определени условия. Туи Българсия може да предложи по-добри цени от обичайните хотелски резервационни сайтове.
-
Какви са впечатленията от посещението на Тайланд и Пукет?
-
Какви са цените на екскурзиите в Тайланд?
и още хиляди глезотии. вечер ходихме до Патонг на барове, масажи и разходка.
.мисля, че видяхме почто всичко, макар че пак бих се върнала, но по-скоро на Пукет или Ко Самуи/ за него също прочетох доста добри неща/....

С детето на Аютая не знам какво ще правите, това е старата столица на Тайланд и там се обикаля доста мин.1 ден за да разгледаш. В Куала Лумпур поне хотела е хубав, с най-богатата и разнообразна закуска, която някога сме имали. Точно да Скай Трейна е и е удобно да се разхождаш насам натам, и до кулите Петронас е на пешеходно разстояние. Ние доста вървиме, де
Спомням си, че имаше и един МОЛ на последния етаж на който беше, като детски кът, ама какъв - с едни влакчета, които хвърчаха по тавана, изобщо атрактивно ми се видя, ами ние бяхме сами.
) до там, в рамките на 3-4мин се стигаше, струва ми се. Все едно на този плаж не съм ходила, освен веднъж да го видя. Плажуването ставаше на еднодневните екскурзии по околните островчета. То там е и красотата, Патонг си е градски тип плаж. Иначе е близо до улицата с дискотеките, но си е на една разходка разстояние. Наоколо има много магазини и ресторанти, пазар. Всъщност наоколо е много оживено, но хотела е сгушен в един край и е много тих и откъснат. Съвсем близо е до Рок Сити - ако сте фенове. Страхотни групи забиват всяка вечер