Тайланд

• 141 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
ЗДРАВЕЙТЕ,
и ние се завърнахме преди 10-тина дни.
изкарахне супер, първо бяхме 10дни на Пукет на Сурин бийч, на около 10-тина км от Патонг.стархотно място, спокойно, зеленина, мързел-местиха ни чадъра на плажа, за да не изгорим Heart Eyes и още хиляди глезотии. вечер ходихме до Патонг на барове, масажи и разходка.
4 дни бяхме и в Банкок в Милениум Хилтън. хареса ми много града, но видях и няколко плъха, което ме отказа от нощни разходки Crazy.мисля, че видяхме почто всичко, макар че пак бих се върнала, но по-скоро на Пукет или Ко Самуи/ за него също прочетох доста добри неща/....

# 61
Няколко?  Twisted Evil  В един момент започнах да подскачам в ужас, че някой ще ми мине през краката или ще го настъпя без да искам. Това в 12.30 вечерта, пред хотела.

# 62
Няколко?  Twisted Evil  В един момент започнах да подскачам в ужас, че някой ще ми мине през краката или ще го настъпя без да искам. Това в 12.30 вечерта, пред хотела.
Е, значи аз съм била добре-само два...., но едва не получих инфарт Crazy Crazy Crazy. изпитвам панически ужас.....
но през деня всичко беше наред....

# 63
За тези , които ще бъдат на Пукет , екскурзии освен до Пи Пи , Пхан Нга , бих препоръчала и Симиланските острови , ако не се лъжа 9 на брой , на някои не се разрешава слизане . Много приличат на Сейшелите , заради типа скали и белия ситен пясък . Големи костенурки и делфините са част от атракцията , разрешаваха да се гмуркаш и да ги храниш. Има и опция за пренощуване на единият от островите , казват че залеза е приказен .
и ние ходихме там, доста се пътува, но си струва Peace Peace Peace

# 64
Определено Симиланите си струват Peace, а нощуването е на палатки. Там няма хотели, поне нямаше когато ние ходихме. Мястото е супер за дайвинг и шнорхелинг Peace.
За залеза не знам, защото ние не бяхме с нощувка. Бих отишла пак, но за 2-3 дни. А може би е най добре на дайв сафари за 4-5 дни. Пътува се наистина много и не си заслужава толкова път до там само за едно бързо обикаляне по островчетата на които водят гидовете.

# 65
и ние не сме спали на Симилан, но ми хареса, макар че в Куба си гледах същата гледа от бунгалото 14 дни Heart Eyes

# 66
Искам да се запиша и повдигна темата. Живот и здраве мислим да ходим за коледа и нова година.  
Хвърлила съм поглед на оферти Банкок и Пукет примерно нещо подобно
http://bultourism.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7 … 1%82-8-24435.html

или като тази например Пукет и Куала Лумпур

http://www.ontravel.bg/i.php/ofer/view.html?oid=59043
Приемам всякакви препоръки за дестинация и хотел.  bouquet
И стискам палци да не се прецака нещо и най-накрая и аз да видя тез приказни кътчета. Praynig

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:14 от ronisum

# 67
Не съм била в Куала Лумпур и не мога да сравнявам с Банкок, но според мен този вариант се предлага, ако си бил на едното място, сега да видиш някое друго. Предполагам и двата града си струват. Ако ще ходиш в Тайланд за първи път, може би по- добре избери с Банкок, за да видиш повече от страната и да я усетиш повече.

# 68
За първи път ще ми е. Ще ходим с 3 годишно дете, така че ми е притеснено Rolling Eyes.
Ако някой има добри отзиви за туристическа агенция и също конкретни хотели в Пукет също приемам предложения.
Много хубава и полезна темичка  Grinning

# 69
Варианта с КЛ май е по-добър, а като гледам в него има вкл и 1ден в БК - не разбрах с/у допълн. заплащане ли е newsm78 С детето на Аютая не знам какво ще правите, това е старата столица на Тайланд и там се обикаля доста мин.1 ден за да разгледаш. В Куала Лумпур поне хотела е хубав, с най-богатата и разнообразна закуска, която някога сме имали. Точно да Скай Трейна е и е удобно да се разхождаш насам натам, и до кулите Петронас е на пешеходно разстояние. Ние доста вървиме, де Wink Спомням си, че имаше и един МОЛ на последния етаж на който беше, като детски кът, ама какъв - с едни влакчета, които хвърчаха по тавана, изобщо атрактивно ми се видя, ами ние бяхме сами.
Гледам, че до Истанбул с автобус се ходи Confused

# 70
Май ще се спрем на варианта Пукет + Куала Лумпур.
Та имам въпрос относно избора на хотел
http://www.ontravel.bg/i.php/ofer/view.html?oid=59043
Това са опциите, предлагани от туристическата агенция.
Ако някой има някакви впечатления, за тези ще съм благодарна, а също и ако някой е доволен от някой хотел в Патонг, който е близо и до плажа и до унази пазарно-ресторантна улица на пешеходно разстояние, че й забравих името  newsm78 да ми препоръча. Ако ми препоръчате някой конкретен хотел да разгледам и да се пазаря с агенцията  Wink ще съм благодарна (на разумна цена разбира се)

# 71
Да, аз съм била в Deevana Patong - много е хубав. За плажа не е съвсем на брега, има 2 пресечки (май  Thinking ) до там, в рамките на 3-4мин се стигаше, струва ми се. Все едно на този плаж не съм ходила, освен веднъж да го видя. Плажуването ставаше на еднодневните екскурзии по околните островчета. То там е и красотата, Патонг си е градски тип плаж. Иначе е близо до улицата с дискотеките, но си е на една разходка разстояние. Наоколо има много магазини и ресторанти, пазар. Всъщност наоколо е много оживено, но хотела е сгушен в един край и е много тих и откъснат. Съвсем близо е до Рок Сити - ако сте фенове. Страхотни групи забиват всяка вечер  Wink С две думи, ако пак се засиля на там някой ден, пак в този хотел ще ида, задължително!  Simple Smile

# 72
Благодаря ти   bouquet
 докато резервираме в близките 10 дни ако има още места, сигурно на него ще се спрем, а и аз към него се бях насочила, предимно заради цената (ще плащаме и за малката).
Радвам се че отзивите са добри  Heart Eyes, страхувах се да не се окаже някоя дупка  Rolling Eyes

Сега се сетих още нещо, тъй като полета е от Истанбул, съм решила да отидем 2 дни по-рано, да разгледаме поне някои от основните забележителности (не съм ходила никога там, така, че дори само синята джамия да вида и Света София, пак ще е кяр Mr. Green).
Та в този ред на мисли, прегледах малко темата за истанбул, и видях, че някой от майките тук са писали и там, та питането ми е за някое сносно хотелче в центъра да ми кажете и за тем, да не се набърквам само за това в другата тема Embarassed

# 73
Виж го в tripadvisor - рейтинга му е много висок, като за неговата категория. Тук има момичета, които ходят само в 5* хотели и то от най- високия клас на 5*. Ако търсите нещо такова - не е. Ако търсите нормален 4* хотел - този е прекрасен, аз си го обичам  Heart Eyes Като локация, обслужване, стаи, басейни... - отличен.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт