Тайланд

• 141 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Ето и няколко снимки

и обещаните жици  Simple Smile

+ нещо за похапване следобедно  Mr. Green

# 46
Еее-хе-хе, чак в чувалчета, пък тия буби...  Simple Smile  
Тази, дето е легнала жената, с шапката - тя ми е любима.
Ох, и техните плодове как ми се ядът, много ми се бяха харесали.

http://vbox7.com/play:8884ab5c

Пи-Пи HD няма такава красота  Heart Eyes

# 47
10 c's , ако знаеш как ми се ходи пак на Патонг. Там най много ми хареса купонът вечер и разбира се прекрасната морска храна. Peace
Относно цените, учудвам се как още са същите.
Ужасно ми липсват усмихнатите лица на тайландците, а не както тук в БГ да гледам по цял ден намусени физиономии. Sad

# 48
И аз искам пак на Патонг! Искам пак в същия хотел, искам пак в Rock City, пак да ям ония разкошни крабове - една жена, близо до хотела ги готвеше. Плодовете, подводните пещери, маймунките, усмихнатите лица....

# 49
pina ,
то май на нас двете на всякъде ни се ходи, особено на топличко Hug и екзотично  Heart Eyes

# 50
dolores , на мен и на студено даже ми се ходи - ужас!  Laughing

Ама към Тайланд си имам специално отношение или поне така си мисля. Аз много си харесах хотела там и всичко, ох много беше хубаво. Мисля, че от всички места, където съм била, за там най- много съм мечтала да се върна. Но, може и да е поради това, че до там ми е най- скъпо и най- недостъпно. Всички други места са просто въпрос на решение и мога да съм там отново.

# 51
Да ти кажа след Тайланд сме ходили и на други екзотични места, но на мъжът ми Тайланд му е най на сърце. Въпреки, че на мен на всякъде ми харесва и в Мексико , и в Индонезия, бих се върнала в Тайланд без да се замислям нито секунда. Peace

# 52
Аз не съм. Но имам приятели (запознахме се в Тайланд, българи, от групата), които след това бяха в Доминикана, после в Индонезия и сега пак са в Тайланд  Simple Smile  И на тях най- им е харесало там.
Предполагам, че това харесване зависи от много неща. Все пак зависи човек как си е запълнил времето. Имам други приятели, които Тайланд не им се видя нищо особено. Ама, те на Пукет, 10 дена лежали на плажа, който бил пред хотела.

# 53
Здравейте, след  дълго избиране  се спряхме на почивка  в Тайланд ! На 10 март летим за Банкок ,избрахме  Пукет -  хотел Мьовенпик .
Искрено се надявам да останем доволни  Heart Eyes
Живот и здраве, като се върнем ще покажа и моите снимки, така колекцията   ще е пълна .Разгледах  и прочетох всички  теми  в форума, много  красиви   са на  всички снимките   bouquet

http://www.phuket.com/moevenpick/

# 54
А, вечерите в Банкок - едната на корабче по Чао Прая, а другата на Байоки Скай, за гледка от 300 метра над града  Wink
А за вечерята по реката newsm78 аз не я препоръчвам много, тя реката ме се видя по мръсна и от Ганг Confused
stela 78 ще чакам да споделиш впечатления, надявам се да са положителни и да сте доволни Wink
Ние са завърнахме успешно на 14.02. Изкарахме наистина невероятно.
Специални благодарности на mi6i и dolores   bouquet  bouquet  bouquet Момичета благодарение на вас се справих сама със цялата организация за пътуването и спестихме доста парички  Laughing
Бяхме 1 седмица в Патя и след това 4 дни в Бангкок.  От Патая като цяло не съм много очарована. Голям и адски пълен курорт и доста по-скъпо от Бангкок - поне на местата на които ние ходихме. Записахме се на няколко екскурзии една от които беше до един коралов остров. Беше невероятно - бяло и ужасно чисто море, където около теб си плуват различни рибки. Страхотно беше. Детето направо се размаза от удоволствие. Със сигурност отново ще посетим тази прекрасна страна, но този път ще изберем Пукет или Ко Самуи. Mi6i трябваше да те послушам  Wink Въпреки всичко не съжаляваме за нищо. Прекарахме си страхотно. Хотела в Патая беше много хубав, чист и отдалечен от центъра на Патая, което беше хубаво ,защото беше на спокойно и тихо място. http://www.gardencliffpattaya.com/index.html . Имаше безплатни автобусчета до определени места в центъра няколко пъти дневно, като беше нужна само предварителна резервация.
В Бангкок също изкарахме добре, но имахме леки проблеми с малкия. Заболя го ушето и вдигна висока температура и се наложи да пие антибиотик, така че го давахме малко по-кротко със забележителностите.  
В общи линии това е от мен:) Не съм много добра в разказите, но ако някои има въпроси с удоволствие ще помогна.
Още веднъж благодаря на двете прекрасни дами за помощта  Hug

# 55
Стела, и ние бяхме в Гардън Клиф. Добре, че бяхме там, де, като гледам какви коптори имаше наокола...

# 56
Стела  добре дошли у дома Hug
Радвам се, че сте искарали добре. Всъщност не съм се и съмнявала Laughing
Надявам се Тайланд да те е очаровал и винаги да се сещаш за него, както и винаги да ти се иска да се върнеш отново и отново.
На мен ужасно ми липсва Тайланд Cry

# 57
За мене също Тайланд е специален, много съм пътувала, но там е някак различно,.Хората са усмихнати и позитивни, на фона на цялата мизерия , в която живее по-голямата част от населението.Тайланд ще остане за винаги най-специалното място, на което съм ходила.

# 58
Стела  добре дошли у дома Hug
Радвам се, че сте искарали добре. Всъщност не съм се и съмнявала Laughing
Надявам се Тайланд да те е очаровал и винаги да се сещаш за него, както и винаги да ти се иска да се върнеш отново и отново.
На мен ужасно ми липсва Тайланд Cry
И на мен вече ми липсва Simple Smile Най- важното от всичко е, че успях да запаля мъжът ми за екзотични пътешествия  Laughing Той малко се дърпаше в началото. Далеч било, много път и т.н.
Сега и двамата мечтаем за следващото пътешествие Simple Smile Остава само и парички да посъберем.
Лошото е, че от както сме се прибрали грам не ми се работи и само пътувам из виртуалното пространство  Joy

# 59
Добре дошла и от мен Hug Радвам се, че сте си изкарали добре и сте доволни, а пък живи и здрави следващия път на по-хубаво място Wink Апетита идва с яденето, и аз се дърпах като решихме да ходиме в Тайланд първия път и от тогава нямаме спирка Laughing Като ти остане време може да споделиш и снимки

Общи условия

Активация на акаунт