Тайланд

• 141 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Ако се поразровите - полета от София е винаги с 9 -часов престой в Доха , но връщането може и  със само 2 часа  и 35 мин. престой в Доха.

# 241
Ако се поразровите - полета от София е винаги с 9 -часов престой в Доха , но връщането може и  със само 2 часа  и 35 мин. престой в Доха.

за тази цена около 500 Евро да, но иначе си има и полет с 2 часов престой и на отиване, който обаче излиза малко по-скъпо.

# 242
Моя грешка - аз погледнах само полетите със заминаване в събота.
Като сметнем неудобствата на дългия престой точно в Катар предполагам си заслужава да се плати малко повече.
Особено за връщането , когато обикновенно след почивката човек е доста "уморен"
А за 20  престой часа ще трябват и визи , хотел...

# 243
Отдавна ви чета момичета и много ви се кефя,защото сте истински пътешественици! Peace
На мен ми предстои пътуване до Тайланд и исках да попитам някой има ли впечатления от компанията ETIHAD.Ще летим с тях.
Поздрави и хубави дестинации!!! Hug

# 244
Първокласна авиокомпания в Топ 5  на най-добрите в света наред с дубайската Emirates  и катарската Qatar.
За жалост само катарците летят до София.

Предполагам ще летиш от Истанбул ?

Приятно изкарване !!!

# 245
Първокласна авиокомпания в Топ 5  на най-добрите в света наред с дубайската Emirates  и катарската Qatar.
За жалост само катарците летят до София.

Предполагам ще летиш от Истанбул ?

Приятно изкарване !!!
Аз пък имам много лоши спомени от Etihad, от икономичната класа  - лоша храна, захабени седалки и мръсни салони като цяло. Очаквах лукс, но...на светлинни години са от Еmirates и Turkish airlines. Това, че са им хубави рекламите нищо не значи - много са зле, не вярвам да са в топ 5.

# 246
Права си , на шесто място са.

http://www.worldairlineawards.com/

P.S. Може да е било изключение или лоша машина.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 19:51 от mallkata

# 247
  • Sofia
Аз пък съм с прекрасни впечатления от etihat.  През февруари летях с тях, за Банкок с през Абу Даби. Една от най-добрите авиокомпании, с които съм летяла. Самолетът беше чист, при настаняването звучеше приятна спа музика, обслужването -много добро. Храната- азиатска, въпрос на вкус.
Приятна почивка и незабравими спомени пожелавам.

# 248
Права си , на шесто място са.

http://www.worldairlineawards.com/

P.S. Може да е било изключение или лоша машина.
Аз си имам собствена класация по лични впечатления. Не мога да се съглася и с второто място за Singapore airlines и с липсата на Virgin Atlantic.
P.S. A изключенията с Etihad бяха общо шест - да си имам късмета.

# 249
Аз си имам собствена класация по лични впечатления. Не мога да се съглася и с второто място за Singapore airlines и с липсата на Virgin Atlantic.

ха, не е точно тук темата, но като се заговорихте за Авиокомпании.............
защо според теб Сингапурските не заслужават 2-ро място?
все пак това е класация по общи показатели, иначе в сайта гледам хиляда други признаци и критерии, че и по региони и всичко останало.
Virgin America  са си лидери сред лоу-кост в САЩ, но защо Virgin Atlantic  да трябва да са в топ 10 на света? Освен с готини стюардеси, какво друго предлагат, за да са лидери? ( освен директен полет до Вегас от Лондон (на всичко отогре не летят и от Хийтроу), което е голямо предимство Wink )

# 250

ха, не е точно тук темата, но като се заговорихте за Авиокомпании.............
все пак това е класация по общи показатели, иначе в сайта гледам хиляда други признаци и критерии, че и по региони и всичко останало.
Virgin America  са си лидери сред лоу-кост в САЩ, но защо Virgin Atlantic  да трябва да са в топ 10 на света? Освен с готини стюардеси, какво друго предлагат, за да са лидери? ( освен директен полет до Вегас от Лондон (на всичко отогре не летят и от Хийтроу), което е голямо предимство Wink )
Смятам, че заслужават първото.
Комфорт предлагат - удобни широки седалки с доста място за краката, нова и добре поддържана флотилия, отличен кетъринг. А вида и отношението на стюардите не е никак маловажно за приятното пътуване  - наистина ги избират внимателно.

# 251
Момичета,благодаря за отговорите!Надявам се и ние да имаме късмета да летим с добра машина. mi_sy и  нашият полет е от Истанбул до Абу Даби и после до Банкок.Надявам се да имам твоя късмет!
Благодаря ви за пожеланията  Hug

# 252

Смятам, че заслужават първото.

о, да - аз съм на същото мнение Wink

Още повече, че така бурно рекламираните Катар в момента са изключително неудобни за хора свикнали с чекиране он-лайн. Полетите им от София не могат да се чекират предварително, а местата по дългите дестинации не знам защо, но са изключително лоши още при резервиране 2 месеца по-рано. Нито една възможна пътека, нито един авариен изход в цял А340 Shocked

# 253
Ами не знам , може би са вече резервирани ?

Сега погледнах възможните места за един от моите полети и има доста места , но е чак след Нова Година.

Това е А330-200 economy class , a в сиво са свободните места за полета :

# 254
Ами не знам , може би са вече резервирани ?

може би зависи за къде. При нас е А340 и са само 3-ки и 4-ки, като единствено средни места и прозорци имаше в целия самолет. Такъв абсурд никога досега не ми се е случвало.
В момента ,  в който отвориха полети на Катарците мъжът ми резервира за Хонг Конг ( сега е там) и нямаше никакви места - пътеки, след което ние резервирахме за Декември до Бангкок и се повтори същата ситуация. Като полетите са доста преди и след Коледа ( не обхващат НГ или нещо специално)

Общи условия

Активация на акаунт