ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Титииии, па я съм тукя.....май цела нощ че се разминаваме между двете теми... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 16
  • Варна
Петнайста тема вече ний подбрахме
Есмер, Али и Езо напълно разузнахме
и новите им филми веч видяхме-
картинки, снимки, инфо си събрахме!!!

# 17
Павлинче, незнам дали може да се пуска тема за Сарухан.... newsm78
Ако искаш питай модератора...ако разреши....което ме съмнява.... Thinking
Аз че пишем на папето да ни уформи нова тема за Сару....щото аз незнам как се прай първа тема... newsm78
А папето може да ме прати да ПАЛИМ....щото Сару му е между "любимите" актьори.... hahaha

# 18
Ох,каталясах да скачам от тема в тема, но добре че утре е събота и няма да ставам рано.Пък и от мъка ,че сама си пишем ударих на екс две бутилки 20 годишно мелнишко вино разредено узо и се опих.Ей- на музата ми спи под масата и тя.Лека за сега до утре. smile3524 Sleeping newsm46

# 19
Айде лека и от мене....!!!! Отивам да си легам на 4 етаж у Бризка....сега тамън Мурат ми е сменил чаршафите....направил ми е чайче за лек сън....БЛАЗЕ МИ.... newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 20
  Off, az o6te bleq w starata tema  hahaha

Лека нощ, милички...приятни сънчета  Hug

# 21
О,мацки,тука ли сте бе.Тити,значи Юмит пристигна опакован като за подарък.Сега още му се радвам,ама утре ще му се наложи да прави чайчета,че съм сама ,а пък остатъците от грипа още на са ме оставили.Той по принцип е свикнал да се занимава първо с борба за справедливост,после все със съвещания и детективска работа,но сега първо чайчета,после ще го ползвам и за детектив малко.Леле,само да бях малко по-млада....какво щях да му направя да знаете....то всъщност и сега става да загася и аз лампите.

# 22
Павлинче, незнам дали може да се пуска тема за Сарухан.... newsm78
Ако искаш питай модератора...ако разреши....което ме съмнява.... Thinking
Аз че пишем на папето да ни уформи нова тема за Сару....щото аз незнам как се прай първа тема... newsm78
А папето може да ме прати да ПАЛИМ....щото Сару му е между "любимите" актьори.... hahaha
Зизу,нещо не връзвам за папето.Леле ,верно ли не харесва нашето момче.Той казваше, ,че филма
бил боза,боклук или нещо подобно,и когато го помолих да не засяга тази тема,че това ми е слабост,папето ми обясни най-културно,че ние сме влюбени в актьора и това няма нищо общо с начина по-който е поставен филма т.е. със сценария и режисурата.Да ти кажа честно яко ме заби,защото нямаше как да споря за сценария,нали и ние все за това си плюехме.Ама иначе може пък и да се съгласи да оформи нова тема,нали е за дами,няма как да откаже де,иначе що за кавалер ще е.Я се пробвай,пък ако ни прати да палим все някак ще се справим и сами.
Хайде сега и от мене лека нощ,трябва да приспивам Юмитчо,нещо приказка,нещо песничка... 

# 23
  • Варна
 smile3503 Направих тема за Сарухан Хюнел! ако я изтрият продължаваме да си го обсъждаме тук. Но аз мисля, че е по-добре в новата тема за да не спамим тази с инфо за другите филми. Тук ще си обсъждаме "годините"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451738.new#new

# 24
ПЛЬОС...тукя...!!!! Добро утро Врабки ДаУчанки.... Hug Hug Hug
Желая Ви приятна почивка...!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Е са се разпръснахме...ако мое да се откриеме между темите ...па На... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 25
  • Варна

Е са се разпръснахме...ако мое да се откриеме между темите ...па На... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Weary smile3518 ей това ме спираше до сега. Не смеех да пусна специална тем за него щото ще се пръснем между темите, обаче тук почнахаме да пишем за всичко друго, и само така фиктивно за филмчето. рано или късно някой ще види и ще ни заключат темата newsm78

# 26
Бризкее, Здрасти ма джанъм беним.... Hug Hug Hug
Муцка.. пита ли модератор за новата тема.... Naughty
Да не я изтрият... newsm78....абе се пак дано да мине.... Praynig

# 27

Weary smile3518 ей това ме спираше до сега. Не смеех да пусна специална тем за него щото ще се пръснем между темите, обаче тук почнахаме да пишем за всичко друго, и само така фиктивно за филмчето. рано или късно някой ще види и ще ни заключат темата newsm78
Дано остане новата тема...!!!  Praynig Praynig Praynig

Мене само ме е страх да не им привлечем ВНИМАНИЕТО на админите....и да ни изтрият и тая тема от 13та на сам.. ooooh! ooooh! ooooh!

# 28
Добър ден.... Как сте мадами ?  Hug Hug Hug

# 29
Чеки и тукя да се запишем..... hahaha hahaha hahaha
Егати сърфирането между темите...станах разногледа... #Crazy #Crazy #Crazy
Ама нема начин....требе наште теми да са отгоре.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт