ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Чеки и тукя да се запишем..... hahaha hahaha hahaha
Егати сърфирането между темите...станах разногледа... #Crazy #Crazy #Crazy
Ама нема начин....требе наште теми да са отгоре.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и така е интересно Joy

# 31
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я , чеки пак да се запишем... hahaha hahaha hahaha

# 32
  • Варна
Предлагам тая вечер да поговорим за музиката на Болахенк от филма!

# 33
Предлагам тая вечер да поговорим за музиката на Болахенк от филма!
Айде....мене тая музика от филма ....много ме кефи...даже ми е в тел. и си я слушам при всяка възможност... Laughing
Имам само някой критики към саундтрака....определено Не ме кефи....но тва си е въпрос на вкус.... Naughty

# 34
Аре пак да се запишем, че темата после няма да можеме да я намериме..... hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 18:53 от zizu_70

# 35
Здрасти Зизу! Hug Hug Hug
Намерихме се  bouquet  bouquet  bouquet
Съгласна съм за музиката ,но коя му е музата? newsm78 newsm78 newsm78
Първо да си довърша сценаря,че до сега лових шарани на язовир "Ивайловград" и не можах да се включа по рано.

# 36
Здрасти Зизу! Hug Hug Hug
Намерихме се  bouquet  bouquet  bouquet
Съгласна съм за музиката ,но коя му е музата? newsm78 newsm78 newsm78
Първо да си довърша сценаря,че до сега лових шарани на язовир "Ивайловград" и не можах да се включа по рано.
Здрасти Титииии,... Hug Hug Hug
Къде че пишеш сценария ...тукя или у другата тема....лелле цел ден сърфирам между двете теми и станах разногледа.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 37
Как се развива живота на Езел и Емер?
Езел си създава педиатрична клиника и се отдава на благотворителност.Става посланник на добра воля и намира спокойствие и щастие с любовта на Емер. txtloves Heart Eyes txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Есмер все пак влиза в политиката,но се развива и като много успешен бизнесмен.Никога не забравя болката която причини на Сюлейман и тя остана в душата му много дълго време.
Стана патрон на сиропиталището в което израснаха с Езел и изживя дните си в любов и хармония с нея.

# 38
Как се развива живота на Езел и Емер?
Езел си създава педиатрична клиника и се отдава на благотворителност.Става посланник на добра воля и намира спокойствие и щастие с любовта на Емер. txtloves Heart Eyes txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Есмер все пак влиза в политиката,но се развива и като много успешен бизнесмен.Никога не забравя болката която причини на Сюлейман и тя остана в душата му много дълго време.
Стана патрон на сиропиталището в което израснаха с Езел и изживя дните си в любов и хармония с нея.
  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

Ама много си сериозна днес....все пак е супер кат продължение.....  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
Ами ние в тази тема го почнахме,трябва тук да го довършим,но да кажат Тонката и другите сценаристи.
 newsm78 newsm78 newsm78И да се не гоним от тема в тема,да си спретнем времеви сегмент в коя тема да се срещаме  bouquet  bouquet  bouquet

# 40
Ми Зизу ,то толкова изпепеляваща страст между тях,пък такова душене и усукване-направо ми изчерпаха енергията от очакване да се случи нещо. #Crazy #Crazy #Crazy
Пък за другия, нашия си сценарий трябва да вземем становище от директора на продукцията.

# 41
Аз мила днеска станах разногледа....цел ден сърфирам...и се опитвам да държим темите ГОРЕ.... ooooh! ooooh! ooooh!
Почнах вече сама да си пишем...само и само да не изпаднат... #Crazy #Crazy #Crazy

# 42
Ми Зизу ,то толкова изпепеляваща страст между тях,пък такова душене и усукване-направо ми изчерпаха енергията от очакване да се случи нещо. #Crazy #Crazy #Crazy
Пък за другия, нашия си сценарий трябва да вземем становище от директора на продукцията.
Директора нема кво да каже....ти се оказа УНИКАТ....нема кой да те бие...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ние СВЕ требе да си подадеме оставките.... Hug Hug Hug

# 43
Може би е време да намерим някой на Езел,за да поревнува Есмер. Стана прекалено сладникаво и скучно.
Да речем е отишла някъде на обмяна на опит и е видяла друг лекар.

Да видим как ще му се отрази на Есмер. Хи.хи..хи...

# 44
Директора нема кво да каже....ти се оказа УНИКАТ....нема кой да те бие...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ние СВЕ требе да си подадеме оставките.... Hug Hug Hug
А-а-а-а-а не може Зизу,в екип е най - добре Naughty Naughty Naughty
Обща отговорност ,все едно безотговорност newsm08 newsm08 newsm08
Я няма да се получи като хората или пък съкратят бюджета и стане някой сакътлък и после да ма плюете #2gunfire #2gunfire #2gunfireЯ виж кво напрайхме с аблата newsm11 newsm11 newsm11Най-  добре сите у казана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт