ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 30 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Фюююю аз не пиша тихо, 'щото държа да ви събудя дами Naughty
Веднага скачайте у скафандрите (да сте готови за Сару,ако ви се яви на яве и на сън Joy) и да почваме лафа Mr. Green
Титииии умрех от смях с твойта Кихаща чаша Joy Joy Joy Да не тръгеши да го изографисваш по стените у вас...без да ни поканиш да се нанесем Naughty Joy Joy

Ади бакалъм,вие сте...кой тоз' другия зад пердето..да се покаже вИднага,там е мойто място, моля да бъдем добри другарчета и всеки да си знае столчето/пердето Crossing Arms hahaha

# 76
  • Варна
Ааа предния пост го почнах преди 3 часа (обиколих болниците с малкия ) кат се връщам, вече не е актуален Joy

Кажете сега къде че плюеме,да знам. На мене в  2 теми не ми се пише, не'ам толко вдъхновение newsm78
Ма не ми се и изпуска клюката отдругата.
дайте да оставаме тогава тука, дорде ни пометат Модовете и тогаз' да му мислим Thinking
Бризче,мол' ти са пиши тука, не мо'ем те гоним из целия Клюкарник,пък си те Арчим Hug
Зизууу пак изпадаш в розовохапчести настроения...че ти гепим Мурат да немаш време да изпадаш у депресивни състояния Naughty Mr. Green

Какви болници пък сега???? как сте сега- оправи ли се всичко? #Crazy #Crazy

# 77
Много ми е бавен нета направо ужас ooooh!
Айде лека нощ и приятни сънчета smile3524

# 78
Всичко е наред,обринал се е зверски и никой не може да ми каже туй шарка ли е, алергия или вирус, та през джипката (Галке Hug),неква часта болница, Педиатрията, та в Инфекциозна болница...доФторката каза споко алергия е, а Т е отшумяваща, спи спокойно и на мен ми светна ти казвам..от 3дни не съм спала,на всеки час меря Т #Crazy #Crazy #Crazy На термометър се обърнах, с поглед му я меря вече Mr. Green
Благодаря че попита Hug
Оди лягай, простено ти е, нали си била на културномасово мероприятие Hug
П.С. Не ми работи шпацията(нали така му се вика на голямото копче, или има некво модерно наименование Thinking) та затова мога да годокарам един пост на една дума Joy

# 79
  • Варна
Окккккк дано всичко е наред- да можеш и ти да си починеш Лекинка111  bouquet

# 80
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС....тукя....!!!..Добър ден...Йенибащанки(ци).... Hug Hug Hug
Пожелавам весело изкарвне на празника.....  bouquet  bouquet  bouquet

Чили, ...да уточня.... Thinking...не пием хапчета с розов цвят.... hahaha
СНОЩИ ПИХ .....А Н А Л Г И Н.... Naughty...щото яко ме цепеше една глава.... Mr. Green
Аз си хистерясвам....като пуцам....за кво съм си купила ПАТЛАК..... #2gunfire #2gunfire
Много се радвам , че детенце се оправя.... Hug Hug Hug....Дано немате повече проблеми....!!!

Ники,Честит празник .... newsm51 newsm51
Да си жива и здрава...много щастие и късмет.... smile3525 smile3525 smile3525  bigdance2  ura

# 81
  • Варна

Честит празник на всички, които носят името на Свети Никола!!!
Бъдете здрави, бъдете живи!
Бъдете много, много щастливи!
Късметът нека да ви води
в път без грижи и тревоги!

# 82
Здравейте.Честит празник на всички именници.
Ники-да си жива и здрава,много късмет и успехи smile3525

# 83
Чеки пак да попишем.....!!!! Къде сте бе.... Whistling Whistling Whistling

# 84
  • Варна
Тукя сме тукя Stop глеам писала си че само една глава те цепела- па мене сега сичко ме боли и ако сичко беше глави..... майкооооооооооооо кво ли щех да пием- нес кафе с ром ми казаха и сичко щело да е у ред- ама как да станем от кревата newsm78 newsm78 newsm78 Прати го оня Муратчо, че пак май заспа зимнийот си сон Naughty

# 85
Тукя сме тукя Stop глеам писала си че само една глава те цепела- па мене сега сичко ме боли и ако сичко беше глави..... майкооооооооооооо кво ли щех да пием- нес кафе с ром ми казаха и сичко щело да е у ред- ама как да станем от кревата newsm78 newsm78 newsm78 Прати го оня Муратчо, че пак май заспа зимнийот си сон Naughty
Кво да ти го пращам бе Бризкеее, ....он нали е у вас....па я още пребивавам на 4 етаж... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Малеее,...... ooooh! ooooh! ooooh! май требе да земеш един АЛКАЗАЛЦЕР...алкохола кат чели не ти понася... hahaha hahaha hahaha

# 86
# 87
На всички именници  ЧЕСТИТО!

# 88
Аз пак да попишем.....да качим темата по нагоре...!!!    hahaha hahaha hahaha hahaha
После нема да имам време..... Wine Glass smile3546 eat lalalala cook newsm24 newsm22

# 89
Аз пак да попишем ....да качим темата ГОРЕ..... hahaha
Па драснете некой ред и тукя.....иначе нема къде да я намерим после.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт