ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ами вземи си от мезето.То става и за уиски
Такааа,....нека и Аз да се изкажа по наболелите въпроси.... Thinking
От този момент на татък...моята особа вече няма да се пльоска в тази тема.... Naughty
На мене ми писна от спорове...подигравки....и тем подобни .... Naughty
За мен тази тема ...ПРИКЛЮЧИ...не искам да дразня с писаниците си ...толкова културни и възпитани хора...(да уточня...не се подигравам..).... bowuu
Ако дразня с присъствието си и в другата тема....Моля да бъда уведомена своевременно... bowuu
За мене не е проблем да напусна форума..... bowuu bowuu bowuu
Бъдете живи и здрави....  bouquet Hug...и дано от този момент нататък настъпи мир в темата.... bowuu bowuu bowuu
Между другото...Павлинче..незнам защо те цитирах....Сори....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 406
 Hug Зизу, недей така  Hug

# 407
  • Варна
Бризче,сложи му главата на Сарухан,ако обичаш.
Тогава сигурно няма да остане водка... Mr. Green

ще го направя, ако ми кажеш от кой сайт е- иначе иска много работа

p.s. Shift- ми е развален, трудно се справям с главните букви- дано това не е проблем при четенето на постовете ми

# 408
Ами вземи си от мезето.То става и за уиски
Такааа,....нека и Аз да се изкажа по наболелите въпроси.... Thinking
От този момент на татък...моята особа вече няма да се пльоска в тази тема.... Naughty
На мене ми писна от спорове...подигравки....и тем подобни .... Naughty
За мен тази тема ...ПРИКЛЮЧИ...не искам да дразня с писаниците си ...толкова културни и възпитани хора...(да уточня...не се подигравам..).... bowuu
Ако дразня с присъствието си и в другата тема....Моля да бъда уведомена своевременно... bowuu
За мене не е проблем да напусна форума..... bowuu bowuu bowuu
Бъдете живи и здрави....  bouquet Hug...и дано от този момент нататък настъпи мир в темата.... bowuu bowuu bowuu
Между другото...Павлинче..незнам защо те цитирах....Сори....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Зизу,това беше шега и то абсолютно добронамерена и смятах,че по тоя начин се извинявам затова ,че съм те притеснила.

# 409
# 410
  • София
Зизкеее, недей така да се правиш на ощипана мома Sick Sick
виж, даже аз ще пропиша в рими Mr. Green
Сару и Кайболана не можаха да ме вдъхновят, но ти май ще успееш Wink
моля те, не се впрягай, айде да не си разваляме рахата, нали затова си е клюкарника, да си клюкаме на спокойствие, на кой както му иде newsm78
да знаеш че ще му ударя и аз едно твърдо, нищо че не е петък и ако се опиянча-ти ще носиш последствията Laughing Laughing Laughing

# 411
Зизкеее, недей така да се правиш на ощипана мома Sick Sick
виж, даже аз ще пропиша в рими Mr. Green
Сару и Кайболана не можаха да ме вдъхновят, но ти май ще успееш Wink
моля те, не се впрягай, айде да не си разваляме рахата, нали затова си е клюкарника, да си клюкаме на спокойствие, на кой както му иде newsm78
да знаеш че ще му ударя и аз едно твърдо, нищо че не е петък и ако се опиянча-ти ще носиш последствията Laughing Laughing Laughing
Ейййй...наруших си сички принципи....нема да си разваляме рахата.... hahaha
Благодаря за подкрепата...много сте готини...  bouquet  bouquet  bouquet
Оставам да я крепим темата до край... hahaha hahaha hahaha

# 412
Балкан пак полудЕ ooooh!
Веднага да  кацаш, че ако те подгона аз....място у форума нема да си намериш Naughty
Ей на и девойката си каза че криво си я разбрала, алеееее пльоссс.....след 2 часа си наряд, мисли му ако сме на изпадък Naughty
Идвам у вас Crossing ArmsБарабар с Мурад, как е наквасен да ти готвим Mr. Green Joy Joy

кът...кът...кът....

Знаех си че ша састреснеш Joy JoyДобе си се завърнала Зизууу Hug Hug

# 413
  • София
а тъй Mr. Green Mr. Green Mr. Green
са отивам да ударим едно у твоя чест че се завърна hahaha hahaha
брей, от толкоз премятане на Кайболана взехме да се държим като Езото-той я гони, она бега, тя го гони, той бега #Crazy #Crazy
ся оставя да се настигнем и подушим и сме точно у филма hahaha hahaha
само дето това с душенето го схванах-те толкоз са се умирисали от некъпане, че само миризмата им е достатъчна, останалото ще им дойде в повече Joy Joy Joy Joy Joy

# 414
Балкан пак полудЕ ooooh!
Веднага да  кацаш, че ако те подгона аз....място у форума нема да си намериш Naughty
Ей на и девойката си каза че криво си я разбрала, алеееее пльоссс.....след 2 часа си наряд, мисли му ако сме на изпадък Naughty
Идвам у вас Crossing ArmsБарабар с Мурад, как е наквасен да ти готвим Mr. Green Joy Joy

кът...кът...кът....

Знаех си че ша састреснеш Joy JoyДобе си се завърнала Зизууу Hug Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
а тъй Mr. Green Mr. Green Mr. Green
са отивам да ударим едно у твоя чест че се завърна hahaha hahaha
брей, от толкоз премятане на Кайболана взехме да се държим като Езото-той я гони, она бега, тя го гони, той бега #Crazy #Crazy
ся оставя да се настигнем и подушим и сме точно у филма hahaha hahaha
само дето това с душенето го схванах-те толкоз са се умирисали от некъпане, че само миризмата им е достатъчна, останалото ще им дойде в повече Joy Joy Joy Joy Joy
  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 415
  • Варна
Тъй, лека нощ дами и господа! Отписвам се от темата за тази вечер. Утре ще бъда пак на линия!
/ smile3503което ще рече след около 40 мин/ Сега отивам да видя дали Есмер се къпе или не, защото за Сарухан бей зная със сигурност! smile3521

# 416
Тъй, лека нощ дами и господа! Отписвам се от темата за тази вечер. Утре ще бъда пак на линия!
/ smile3503което ще рече след около 40 мин/ Сега отивам да видя дали Есмер се къпе или не, защото за Сарухан бей зная със сигурност! smile3521

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Отметнах те за днес Naughty Joy Joy

# 417
Чеки да подпрем ....да не изпаднеме..... hahaha

# 418
  • Варна

то хубаво, че ме отметна ама аз още вися тук и кога ще видя къпе ли се или не  newsm78

# 419

то хубаво, че ме отметна ама аз още вися тук и кога ще видя къпе ли се или не  newsm78

Е па нали единодушно установихме че не се къпе,смърди си натурално Naughty Joy

Общи условия

Активация на акаунт