ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така....така...гледай та да ни светнеш....верно зор ама....нали е за каузата... Hug
Па така..се приближаваш до края ...и АЗ завалииката че си получим обобщението....по наболелия за мен въпрос....  bouquet  bouquet  bouquet...само нема да се претоварваш....че кат ти писне мое да ни пратиш да ПАЛИМЕ...и че си останеме неосветлени по въпроса.... Naughty

# 436
Поглед- наглед и тука  Hug

# 437
Айде добър ден и от мен  Hug Flutter Hug .. тука станаха 3896 теми .. е т'ва нема четене ... требва да сменим очилата .. Shocked newsm08.. мани мани... ще четем още и пак ще ви пиша.. че се изморих...  Hug

# 438
Айде добър ден и от мен  Hug Flutter Hug .. тука станаха 3896 теми .. е т'ва нема четене ... требва да сменим очилата .. Shocked newsm08.. мани мани... ще четем още и пак ще ви пиша.. че се изморих...  Hug
Чети, чети да се "образоваш"...таквис културни дискусии нема у другите теми.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ехххх Радина89 добре си се завърнала...  bouquet  bouquet Hug Hug

# 439
Чети, чети да се "образоваш"...таквис културни дискусии нема у другите теми.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мани мани Зизке.. очи не ми останаха   Joy

# 440
Мани мани Зизке.. очи не ми останаха   Joy
СПОКС...само требе да смениш очилите..... newsm08 newsm08 newsm08

# 441
Айде наново.....побууууут.... hahaha hahaha :hahaha
Раз...два...раз...два.... sweating sweating sweating sweating  tiptoe  tiptoe  tiptoe

# 442
Айде наново.....побууууут.... hahaha hahaha :hahaha
Раз...два...раз...два.... sweating sweating sweating sweating  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Зизке женице гледам големи маки са  с тия теми ..е няма такова четене... Евалата Саруханки ..

# 443
привет и от мен ! вчера бях заета с  newsm64 newsm28 newsm37 работа  а днес правих картички в детската градина затова се включвам чак сега

# 444
привет и от мен ! вчера бях заета с  newsm64 newsm28 newsm37 работа  а днес правих картички в детската градина затова се включвам чак сега
Ехоооо, нали ти пратих майка Фатош да чисти.....що се абиш а не я товариш нея....тя всичко може..... 1ironing wash hang newsm28 1dishes newsm71 newsm55  food002 knit clean clean clean prostor

# 445
зизу от страх да не дойде и али с нея Praynig

# 446
Whaasup И квоооо  newsm12 Да зема и яз да подпрем тукЯ (Зизу  Hug ) !!!

# 447
Айдееее....ПОБУУУУУУТ.... hahaha hahaha hahaha
Абе само аз ли съм наряд тукя.... #Crazy
Ейййй, ...нема кой да подпре.... #Cussing out
Говори си Каспър кой ли те чуе.... ooooh!

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:57 от zizu_70

# 448
да се изкажа и аз Wink
Павлинка, нищо лично естествено, уважавам всяко чуждо мнение, стига да е поднесено така че да не обижда никого Thinking
а БГпапа точно това прави-съсипа форума на Аси с коментарите си относно това което коментират момичетата-защото и там се прехласваха по главния артист Crossing Arms
и за нашата тема-каквото има да каже, да си го каже тук-а не да спами чуждите теми-също той не претендира за диалектните ни изкази или лигавенето/както аз го наричам и го правя, но ми е забавно/, а се възмущава от прехласването ни по Сару ooooh!
няма тема в която да не се е изказал критично ,или да се опитва да надзирава другите какво да коментират Naughty
не съм го срещнала в тема в която да коментира сюжета, а само държи сметка на другите #Cussing out
ей такива коментари ме дразнят, но пак не бих му обърнала внимание, ако се изказваше в нашата тема, а не да занимава целия форум с недоволството си Peace
Мили дами,няма лоша реклама.Трябва да благодарим  на БГ-папа,защото коментирйки ни в други теми,провокира интереса към тази и ето,че приобщава към нашата тема хора  на които атмосферата и настроенията тук им допадат.А може би дори ще бъде много интересно да четем по често негови мнения/ако наистина е човек с енциклопедични познания за киното/стига да излезе от рамката на ироничния тон. newsm78 newsm78

# 449
  • Варна
да се изкажа и аз Wink
а БГпапа точно това прави-съсипа форума на Аси с коментарите си относно това което коментират момичетата-защото и там се прехласваха по главния артист 
Мили дами,няма лоша реклама.Трябва да благодарим  на БГ-папа,защото коментирйки ни в други теми,провокира интереса към тази и ето,че приобщава към нашата тема хора  на които атмосферата и настроенията тук им допадат.А може би дори ще бъде много интересно да четем по често негови мнения/ако наистина е човек с енциклопедични познания за киното/стига да излезе от рамката на ироничния тон. newsm78 newsm78

Аз продължавам да поддържам тезата си, че BGpapa има изключителни познания относно сериалите и има какво да се научи от него. Разбира се, че съм съгласна и за ироничния тон, но за този тон също изказах предположение. Сега обаче ще изкажа още едно предположение- и той може би ще ми се разсърди, но няма значение, нямам за цел да го обиждам, дано ме разбере правилно. Та моето предположение е че в "Изгубени години" има нещо, което му е направило изключително впечатление- надявам се добро, заради което има интерес към тази тема. Мисля, че точно за това говори за нас из различните теми, макар да се опитва чрез нас да дава пример за това какво не бива да се пише в темите, но според мен целта е да разбере какво точно мислят по този въпрос другите, а не за да ни оплюе. Това от една страна и от друга- да прочетат повече потребители тези теми за да изкажат мнението си, като по този начин и той самия да свери часовника си за това, което му е направило впечатление.
BG papa, не ми се сърдете за това което написах. Ако то по някакъв начин Ви засяга, моля приемете извиненията ми !!!

Общи условия

Активация на акаунт