ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 29 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
бризке евала  newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 направо си страхотна  по- бързо намери визитката на сару и му прати стиховете си  и  ще видиш как сам ще доприпка в бг- то

той си има от мен- цяяяяяла поема, ама тя не го накара да ми се обадии въпреки, че в нея пише за обратна визита Sad
Бризче ръководителката на групата ви дали няма координатите му?Не да му досаждаме просто може да му се изпрати писмо в смисъл сега когато фирма му е излъчван в България и тнт.

няма как да има душко, те при мен висяха да чакат децата и повече с мен са общували.Логично е щом аз нямам и тя да няма. Обаче я питах де, за всеки случай. Пък тя направи еееееееееееееееееееееей такива  Hugогромни очи- и ме пита- ами нали ти събираш всички координати- то си е това твоя работа! newsm78

# 466
мерич башаран - айше
нихал мензил - фатош
танер барлак - селчук
шахин челик - ешреф
йешим алич - недред
левент гюнер - тимур ама първия
лами атеш - стъкларя
другите чили ги беше написала надявам се да съм ти помогнала
пс- чакаме продължението с нетърпение

# 467
бризке евала  newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 направо си страхотна  по- бързо намери визитката на сару и му прати стиховете си  и  ще видиш как сам ще доприпка в бг- то

той си има от мен- цяяяяяла поема, ама тя не го накара да ми се обадии въпреки, че в нея пише за обратна визита Sad
Бризче ръководителката на групата ви дали няма координатите му?Не да му досаждаме просто може да му се изпрати писмо в смисъл сега когато фирма му е излъчван в България и тнт.

няма как да има душко, те при мен висяха да чакат децата и повече с мен са общували.Логично е щом аз нямам и тя да няма. Обаче я питах де, за всеки случай. Пък тя направи еееееееееееееееееееееей такива  Hugогромни очи- и ме пита- ами нали ти събираш всички координати- то си е това твоя работа! newsm78

Тцтт един път нема да си свършиш работата и то гледай к'ъв карък....Бризче....да си отваряш очите на 5 Shocked Да не се окаже че си била на гости и на Дж.Клуни па не си разбрала, яяяя разрови тетрадките Naughty Joy Joy

# 468
Сибел Азима Гюнай - Асия
Бе много Гюнай стана'а нещо newsm78 Да не е цялата фамилия намесена,или то Гюнай кат' нащо Петров newsm78
Мехмет Йозберк - МУРААААТ newsm44

# 469
  • Варна
Сибел Азима Гюнай - Асия
Бе много Гюнай стана'а нещо newsm78 Да не е цялата фамилия намесена,или то Гюнай кат' нащо Петров newsm78
Мехмет Йозберк - МУРААААТ newsm44

еееееееееееееееееее най сетне, откога го чакам тоз Мурат   bouquet

# 470
  • Варна
Българина?- как беше?

# 471
бризче не е ли Суави  Ерен или може би греша

# 472
бризче не е ли Суави  Ерен или може би греша
Той той Peace

# 473
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аиде и тукя.....малееее, колко сте писали..... #Crazy #Crazy hahaha hahaha

# 474
  • Варна
Аиде и тукя.....малееее, колко сте писали..... #Crazy #Crazy hahaha hahaha

bouquet аааааааааааааааааааааа bowuu ама ти къде бриса по сокаците на клюкарника- гледам зяпаш от балкона на кино и телевизия, ама не мо ем те фанем кво четеш newsm78

# 475
А-а-а-а-а Зизка беше на мисия! Naughty Naughty NaughtyАнализира коледното настроение в другите теми и сега ще се изкаже по същество.Аз пак да питам за енибащанското синьо-скочи ли му Зизу на вратната инсталация? newsm78 newsm78 newsm78

# 476
А-а-а-а-а Зизка беше на мисия! Naughty Naughty NaughtyАнализира коледното настроение в другите теми и сега ще се изкаже по същество.Аз пак да питам за енибащанското синьо-скочи ли му Зизу на вратната инсталация? newsm78 newsm78 newsm78

Чекай чекай, она цела вечер се хили с нас,он Гаргамел че чака,амииии сигур' вече спи Mr. Green
Ма то на сите са ни тъй мъжете май Thinking Joy Joy Като гледам до колко киснем вечер у форума ooooh!
Моя снощи вика,аре бе не свърши ли тоа' кръстоносец...аа викам отдавна...е ти какво гледаш...ми другите му филми...е как....е па така викам....в оригинал...он Shocked Разбираш ли....тц.....е к'во зяпаш.....е па к'вот ми Аресва Joy Joy
Обърна се и заспа Thinking Требе да  си взема бележка а newsm78

# 477
Лека нощ дами!Ще се видим в понеделник надявам се!Приятна събота и неделя и моля не приключвайте с темите! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
  • Варна

Чекай чекай, она цела вечер се хили с нас,он Гаргамел че чака,амииии сигур' вече спи Mr. Green
Ма то на сите са ни тъй мъжете май Thinking Joy Joy Като гледам до колко киснем вечер у форума ooooh!
Моя снощи вика,аре бе не свърши ли тоа' кръстоносец...аа викам отдавна...е ти какво гледаш...ми другите му филми...е как....е па така викам....в оригинал...он Shocked Разбираш ли....тц.....е к'во зяпаш.....е па к'вот ми Аресва Joy Joy
Обърна се и заспа Thinking Требе да  си взема бележка а newsm78

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 спри бе жена, направо корема ме боли от смях  newsm68 на всичкото отгоре във Варна няма "Пирогов" - ще си умра на компа от смях newsm17

# 479
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Обърна се и заспа Thinking Требе да  си взема бележка а newsm78
Гаргамел спиииии....па го опущих....голема съм тояга...от толко киснене у форума че фанем не пайжини...а прилепи че завъдим.... smile3532 smile3532 smile3532
Чили ако видиш некой прилеп на балконе си ....да знайш че е мой..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт