Как се третира мухъл по стени?

• 25 382
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,мами!Искам да попитам остават ли бели петна по стените от "Саво"?
Не!

# 46
Здравейте,мами!Искам да попитам остават ли бели петна по стените от "Саво"?
Не!
Благодаря,Дейзи!

# 47
Едната ми приятелка боядиса с Термошилд стаята, в която имаше проблем с мухъла, след като й казах, че съм срещнала в нета отлични отзиви за тази боя. Направи го на доверие и вече 2 години няма никакъв проблем. Стаята е на първи етаж от къща с 2 външни стени, едната от които - северна.

# 48
Оцет, сода и малко вода. С тази смес измиваш мухъла.
При мен повече не се появи.
Това ще го пробвам Wink

# 49
За съжаление при нас мухълът не се чисти със Саво. Чисти се т.е., но ефектът е 2 седмици и цъфваме наново.  Tired
Сега разузнавам какви са тези джаджи за вентилация, които се монтират на прозорците. Видях, че Дейзи е писала за тях.

# 50
  • Helsinki / Sofia
Скоро ли е строена сградата, в която живеете? Да не би още да съхне самата сграда и оттова да се получава мухъл.

Пробвали ли сте с тези обезвлажнители, които се предлагат в последно време?

# 51
аз да ви кажа-живея в панелка.... по-голям ужас от това май не ми се е случвало Cry
От 4 год сме тук и с всяка год мухъла се увеличава. Нито препарати, нито проветряване помага.....
всяка седмица чистя мухъл, но все се появява отново. И влагоуловител не помага ooooh!
Мисля да сложа поне на северната стена вътрешна изолация-вата и гипсокартон. Дано та не избие пак мухъл...

# 52
За съжаление при нас мухълът не се чисти със Саво. Чисти се т.е., но ефектът е 2 седмици и цъфваме наново.  Tired
Сега разузнавам какви са тези джаджи за вентилация, които се монтират на прозорците. Видях, че Дейзи е писала за тях.

По-добре потърсете източника на влагата. Дали сте строили скоро нещо, нова дограма, теч, висока влажност на района, има ли стаи, които не отоплявате и не проветрявате и така да се получава висока разлика в температурите?...

# 53
Аргун, проблемът си го знаем. Или поне така ни се струва. Лошо качество на строителната конструкция и много добра ПВЦ дограма. Отопляваме, проветряваме, ползваме влагоуловител, но без файда. За кухня става въпрос и няма място за голям изсушител. За съжаление няма и абсорбатор.
Щеше ми се да намерим решение, докато дойде времето да "облечем" отвън. Чистенето със Саво и този път изтрая 2 седмици.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт