Отговори
# 645
И аз да се отчета. Днес втори успешен ден. Не ме съблазнява храната или поне ми се иска да е така  Wink. Само дето много много не спазвам часовете, но горе - долу гледам да се придържам.

# 646
Танина, iliqnska а вие колко сте високи и от колко кг започнахте диетата? Ако сте 1.70 и 65 кг \примерно\ не очаквайте да свалите 10 кг за 20 дни, та дори и с този режим.  Не можем да очакваме чудеса, освен това бързото сваляне е добро за стимул, но не е много полезно!
Аз днес първи ден захранване - 2моркова. Утре краставици. Ще ми се кисело млекце, но незнам дали не е рано за него...
Мини и аз това се чудя после какво да ям, но и миналия път се чудих и така си и останах- адох си каквото ми душа искаше #Cussing out Надявам се този път да успея да се въздържам от прегрешения, това че започнах да излизам с беба си мисля, че ще е стимул...

# 647
  • Пловдив
Устоях на една вафла с портокалова корички. Миисах, мирисах и се упоих, ама в последния момент изтрезнях.
В 5 часа излапах два банана , а преди малко още един и една ябълка.  Килото го докарах вероятно, ама пак в грешното време. Като се притеглих след работа преди да опустоша плодовете бях 59. Да си призная, че се поразочаровах. Надявах се по - мъничко да съм.  Embarassed Но то на моето поведение си е направо дар от небето.
Обаче и аз като съм вън от къщи много по малко огладнявам.

# 648
здравейте момичета  Hug
3-ти успешен ден на захранване приключи и съм доволна  Flutter успях да не се оливам днес с мед, вечерта пробвах нектара от хилядолетник само, преди да си сложа 1 лъжичка и в чая, вкусотия! не знам на какво ми напомня, но е нещо от детството ми, все ще се сетя 1 ден..
относно храната - ядох азиатска круша сутринта и 2 ябълки за следобеден плод, а относно зеленчуците - на обяд ядох морков и филия ръжен хляб, а за вечеря броколи и грах на пара, половин краставица и 50г кълнове от люцерна (което е супер много като количество)  bowuu  уж щях да ям тиквичка на пара, ама така се заплеснах, че изкарах броколи и грах да се размразяват, а иначе специално си купих 1 тиквичка за вечеря  ooooh!
от утре започват дните само с по 1 порция плод за деня, не знам следобеда как ще мине, ще ви кажа утре  Laughing

иланг-иланг, прояви воля, самоконтрола не идва сам  Peace  разпределяй плодовете за деня и ги яж както си ги орпеделила, пък ако искаш определи кило и половина - в началото не е проблем, важното е да можеш да разчиташ на себе си  Wink

естреа, честито захранване  Hug  за киселото мляко е рано, да - животински продукт е, изчакай до 1 седмица след захранването  Peace

пелагиа, само така Hug

Мини, ще го измислиш, имаш време и план да направиш за след захранването  Hug

# 649
и аз от вчера съм с вас, реших се да пиша нещо, защото само ви чета всеки ден, но така ще мога да се отчитам и ще имам по-голям шанс да продължа, понеже тази година правих многократни опити с по няколко дена, но после се провалях, наистина си пожелавам този път да успея newsm17

# 650
  • Пловдив
Вента, аз именно поради причината, че съм много несериозна се вписах тук. Да има кой да ме дърпа. И вече карам 8-ден на плодове и 6-и без кока кола. Което си е направо чудо за мен.
Сутринта пак се теглих 59,0. Значи за седем дни 4 кг вероятно. Сега става сложно, дано не се демотивирам като седя на едни и същи килограми повече време.
От днес започвала лунна диета. Някой спазва ли я? Доколкото схващам по време на лунуването само течности се пият, можело фрешове.

# 651
Добро утро, плодчета!
Поздравления на всички за отличните резултати smile3525.
Аз смятам в края на седмицата пак да се отчета, но за сега всичко върви добре. След сваленото преди 2 седмици и зверското ми няколкодневно натъпкване, докато бяхме при мама  Mr. Green, си мислех, че съм качила поне 2-3 килца (макар че по дрехите си не усещах), но се оказа, че въпреки разгулното  Joy хранене не съм качила. Чак и аз се изненадах  Shocked.
Днес ми е 3 ден и се чувствам много добре. Махнала съм още около 1.5-2 кг( е на моите мнооого кг това въобще не се усеща, но нали тряба да се започне от някъде Wink). Не знам с точност, понеже кантарът ни е от най-простите. Та общо вече съм около 8-9 кг по-малко, което много ме стимулира.
Разбрах, че трябва да се плодува, когато организмът сам пожелае. Просто като бях в Хисар, се опитах да плодувам наново (след като се Animal Pig на Великден), но не успях. Всеки ден исках да започна, но не се получаваше Sad. Нали казват, че при мама е най-вкусно, а ние ходим там рядко, особено сега с 2 хлапета.
Като се върнах, без проблем още на другия ден започнах. Дано пак не се проваля Praynig

# 652
  • Пловдив
И аз за това избягвам да ходя при мама. Щото там е и баба... По празниците нали бях - видях резултата.  Sick

# 653
Сиси, супер си, чудесен резултат.Да, днес се лунува, откъм 3 следобяд до утре до 4 следобяд.Много е важно да удържиж ден два от днес принципно, ако се мериш всеки ден може да установиш малко задържане-да не те демотивира, нормално е.

# 654
  • La casa de Mickey Mouse
привет на всички ето ме и мен
втория ден захранване мина без прегрешения, но не мога да кажа че е бил много успешен
на обяд си хапнах онова прословуто гадно пюре и ми стана тежко, но след около половин час ми мина, нямах сили за плод след обяд и бях само на чай, за вечеря бях оставила по малко количество от пюрето, малкия се нагласи до мен, показах му какво ще вечерям, дадох му да опита и горкото с такова отвращение ми каза Алекс не е бебе и се намърда до баща си та вечеря с него
ядох невероятно бавно, но като ме заболя корем, повече от час се превивах и след това цяла вечер ми беше тежко и сънувах кошмари, вече не знам какво да правя, днес смятах да вкарам нови продукти, но менюто остава същото, само че вместо един картоф са два по малки
освен това искам и да лунувам, но не знам дали е добре или не точно сега в началото на захранването, казвайте помагайте какво да правя
chugra вървиш супер със захранването
estrea май и аз така трябваше да направя, вместо картоф краставица, но нали уж се водя по книгата на Лидия Ковачева
иланг - иланг ето виждаш ли че можеш и 4кг за 7 дни не са никак ама никак малко, освен това нямаш много за сваляне, ще успееш ще видиш, сега ще задържиш малко, не се качвай няколко дни на кантара, после изведнъж ще паднеш на долу, сега си в най рисковия момент, хем задържаш хем всичко ти се яде, изтърпи два три дни и без проблеми ще стигнеш до 20 ден, а и не забравяй новата ризка и пола  Simple Smile
Pelagia свалила си невероятно много, сега вече като няма празници смело напред, мен тук нали не ме касаят празниците, та се спасявам много успешно от всички тези угощения
от два дни ми е постоянно студено, тук определено паднаха температурите, но не мисля че е нормално, половинката по къс ръкав, аз с жилетка

# 655
Мини...не знам какво да те посъветвам, не мисля краставицата като по-удачен вариант. Thinking

# 656
  • La casa de Mickey Mouse
ами продължавам на картоф и морков до като ми ги приеме организма, после вкарвам следваш продукт и пак до като ги приема и така, знам че ще ми се удължи много захранването, но това е без значение, явно до като съм в Англия няма да мога да си хапвам, то корема ми като се противи, а и апетита ми го хич го няма, мислех си че няма да искам да погледна плодове доста време, но сноши осъзнах, че предпочитам да си хапна някакъв плод, пред приготвената вечеря  newsm78

# 657
Привет и от мен !  bouquet Днес 3 ден , всичко върви по план , не се изкушавам стриктна съм !
днес на ябълки и банани .  Grinning

# 658
  • Пловдив
И аз умирам от студ. Стоя си със сакото вътре в стаята и пак ми е студено. Даже съм си позавила краката с един елек - ако някой ме види ще ме спука от подигравки. Ама все си мисля, че просто е студено.
Още се двоумя дали да лунувам. Казаха ми, че за целия период можело 1 фреш и само чай. Тва значи до утре вечерта да изкарам на тоя фреш.
Сега съм си сложила литър водичка да се топли, че чайче даси направя - дано се постопля.
Mini Mouse, много странно ми изглежда твоето безапетитие. Сигурно е нермално, пък като се има предвид какви буламачи трябва да ядеш...  Sick

# 659
  • София
Привет и от мен.
Днес 10ти ден. Пак се качих на кантара и този път съм доволна от вчера до днес разликата е 1,1 кг.
Това вече е резултат. И въпреки стимула ми - мисля от утре да започна със захранването - като там ще впрегна цялата си воля да бъда стриктна.
Единственото, което ме притеснява е WC-to. Не мога да ходя всеки ден и това е. Днес пак съм си приготвила от магическия чай. Най вероятно на това се дължи подуването на корема ми.
chugra един плодов ден при мен: ставам и към 8 хапвам първия си плод , 10 - в офиса на кафе с мед, 12 - обед с около 2 плода (ябълки, круши, банани), 14 - чайче с мед, 16 - една ябълка, круша или банан, около 20 - пак плод. Може да не е най- правилната схема, но основно мисля се придържам към принципите.
В захранването искам да съм много внимателна и много постепенно да вкарвам храните. По план доколкото знам при 10 дни плодуване, захранването трябва да е 5, но аз мисля да го удължа.
Това е за сега.
П.П. Дояли са ми се сушени сливи - дали е редно днес за вечеря да си угодя с тях ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт