Отговори
# 660
Iliqnska, сушените плодове са позволени, естествено не в огромни количества. В книгата на Лидия Ковачева пише да се киснат във вода, но лично аз предпочитам така да ги ям. Все си казвам, че дали ще ги ям накиснати или нормални и после да пия повече течности, все тая  Joy.
п.п. Много се радвам, че темата се раздвижи. Така е по-лесно и приятно Peace

# 661
  • Пловдив
И аз съм фен на сушените сини сливи. Но мисля да ги оставя за разнообразие в по слаби времена (когато съм добила по човешки вид).
iliqnska, проблемът с ВЦ-то може да идва от малкото количество течности, които пиеш. Аз вчера писах за моя резил с чая Сена, но пък мисля, че няма да е трагедия ако ти удря по едно рамо веднъж в седмицата.  Simple Smile

# 662
Някой занимава ли се с някакво физическо натоварване по време на режима,някакви упражнения?Ако да-как ви се отразява,имате ли енергия за тях?

# 663
Pelagia съгласна съм напълно с теб, че трябва да се плодува когато организмът сам пожелае, в противен случай поне при мен не се получава, отчета ми за днес до момента е 2 ябълки-редувам ги червени и жълти, за да не ми омръзват Wink

# 664
  • Пловдив
Не мога да се оплача от липса на енергия. Обаче не спортувам. Не ми остава време. Но пък тичам след малкия звяр, вчера ходих пеша до работа и обратно(че трошката беше на ремонт), не съм имала екстремни моменти на преумора, отпадналост.

# 665
sundey аз ходя да тичам в парка или правя кардио вкъщи и се чувствам супер, зареждам се с енергия и по този начин си засилвам метаболизма, а в дните когато не се натоварвам физически се чувствам отпаднала newsm39

# 666
Зарадваха ме вашите отговори момичета HugПонеже и аз съм от днес във вашите редици.Но понеже си спортувам вкъщи и не искам да спирам заради режима,се чудех как ще се чувствам,дали ще има сили.Аз всъщност правя един рязък завой от един друг режим на хранене,също много здравословен и пълноценен,но тъй като се изморих малко от него,и кантара от доста време не помръдва надолу,искам малко да пораздвижа нещата.Мисля за 5дена+5дни захранване,ама дали не е малко Rolling Eyes newsm78Ще го мисля пак Thinking

# 667
  • La casa de Mickey Mouse
къде намирате време и за спорт
ставам в 7ч кафе, закуска на половинката, приготвям млякото на звяра, баня, обличам се, обличам малкия и хукваме към градина и работа, на обяд се прибирам, да пооправя (че с малкото всеки ден бомба пада у дома), да си подпомогна нещо за вечеря, хапвам и обратно на работа, вечерта в 19ч излизам от офиса, минавам да прибера хлапето, храня го, приготвям вечеря, прибира се половинката, слагай маса, вечеряй, вдигай маса, занимавай се с малкото, че и то иска игра, къпя го, слагам го в леглото и вече е 22ч или 23ч, по това време нямам нито сили нито желание за каквото и да е
искам денонощието да е 30ч да имам време и за мен
sundey какъв е този хранителен режим

# 668
Mini Mouse хранех се по режимите на доц.Байкова-5хранения на ден,плодове,зеленчуци,месо,млечни.Разбира се ти работиш,съвсем разбираемо е да нямаш време.Аз съм вкъщи с малкия все още.Тренирам когато спи на обяд към час и половина,а преди ставах сутрин към 6.30,преди да са станали всички Simple Smile,защото после все някой ми се мотка в краката,извеждам на разхода,готвя и т. н.

# 669
къде да прочета повече за този режим
ох момичета завиждам ви искрено, тук майчинските са само 4 месеца и аз искам две години, ама няма

# 670
еййй, че сте изписали Laughing.
Мини, бях си приготвила 2 крставици аз, ама като гледам какви проблеми имаш ти със стомаха- набързо сложих да варя 2 картофа- аз на пара някакси не мисля, че ще ми харесат.
Ей, момичета, незнам на вас чая сена как ви действа, но на мен вече нищо не ми помага явно- от 3 дни пия чай сена, купих си и Зърнастец- снощи 2 пакетчета сложих-ефект няма. Имам чуството, че ако отида до ВЦ с 1 кг ще олекна- от 1 седмица така съм се запекла #Crazy #Crazy
Аз също не ходя да спортувам, макар че много ми харесва да ходя на фитнес, но няма кой да гледа беба, но откакто се оправи времето смея да твърдя, че едно 2-3км на ден извървявам с количката, което не е много, но не е и малко- по около 2-3-4 часа ходене ми се събира.
иланг - иланг  и аз откакто съм на режима все ми е студено, особено вечер! Даже да ви кажа няколко нощи спях с чорапи и 2 одеала #Crazy, а до мен детето само с едно Joy Някъде бях чела, че това е признак на отслабване, или по-скоро като странична реакция на организма.
Мини, във форума има тема - Страхотна диета, страхотни тела:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462947.0    - аз съм изчела щото всички режими в бг-мама, даже го правих-добър е.

# 671
къде да прочета повече за този режим
ох момичета завиждам ви искрено, тук майчинските са само 4 месеца и аз искам две години, ама няма

Пак тук, в този подфорум има тема за режимите на доц.Байкова
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462947.0
но си изисква време да си приготвяш отделно храна,да мислиш какво да ти е менюто..но то лесно няма Confused
Аз даже още сега бих скокнала на работа Simple Smile,само да имаше кой да гледа малкия Confused
Успех на всички плодуващи!  bouquet
а сега видях че е пуснат ве4е линка,но не ми се трие

# 672
мерси много момичета
аз днес на обяд отново имах проблеми, както ви казах си приготвих два моркова и два картофа, за обяд и вечеря, не ги пасирах реших да си ги хапнах с бульона, не можах да изям определената за обяд дажба и като ме заболя корем, ужас, легнах си малко и след около 40мин се оправих, но още ми е много много тежко, вече не знам какво да правя
и в този ред на мисли взех лудото решение да лунувам до утре след обяд (толкова ми е тежко, че не искам да погледна храна) утре вечер ще хапна един плод и от петък продължавам със захранването, ми то моето направо не е нормално, то бива свиване на стомах, но аз не мога да изям дори и това което изяжда синът ми, а той е само на две

# 673
Здравейте мили момичета.Чета ви от скоро и вече е крайно време да се включа.Ами аз какво да кажа ударих стоте кила,ужасно ме е срам от себе си.То бива безволев човек ама чак толкова,ужас Ви казвам.Нищо не ми става,всичко ми теснее,нямам самочувствие,не ми се излиза,всичко и всички са ми криви.Все започвам диета уж,карам цял ден на плодове и вечерта елате ме вижте Embarassed Миналата година,точно по това време април месец бях 10 дни на плодове и чай,свалих много 13 кг,обаче се издъних при захранването.Ама ако знаете колко добре ми беше,направо летях настроението ми беше винаги на 6.Трябва отново ва се захвана с диета,че вече положението е извън контрол.Добре,че съм височка 175см,че не  е чак толкова фрапиращо ама те повечето килограми винаги си личат.Чудя се каква диета да подхвана,може пак да мина на плодчета.ОТ УТРЕ.Ще пиша в темата редовно,трябва да се подкрепяме,само така ще успеем.Всички ви прегръщам. Hug

# 674
Добро утро   bouquet

Аз вчера си хапнах половин морков и май почвам да захранвам. Стигат ми десет дена плодуване, усещам се, че почва всичко да ми се яде и за да не прегреша особено много реших да започна захранването. Свалих само четири килограма  Rolling Eyes, иска ми се поне още един, да стане "кръгло число" -75 кг, но ще видим. Малко по малко .... Въпроса е сега при мен да задържа тези килограми.
Азалиая аз съм висока 172см и миналата зима имах моменти, в които бях станала 88-90кг, но като се нормализираха нещата около мен, тръгнах на работа ... едно друго и без диети станах 85кг. После с един-два месеца ограничаване на храната (от всичко по малко) станах първо 83, после и 80. И с плодуването свалих още четири и в момента съм 76. Иска ми се 75кг, затова ще гледам нещо да поспортувам, че вече не издържам на глад. А лятото може да направя още едно плодуване с праскови, кайисии, сливи .. нещо по различно от тези ябълки.

За захранването отделно хранене ли трябва да е със зеленчуците? Аз вчера този морков си го хапнах суров, след като бях изяла два банана и една ябълка и не ме боля ни корем ни нищо.

Общи условия

Активация на акаунт