Отговори
# 675
Tанина, морковът май трябва да се приема като отделно хранене  newsm78. Но пък не е кой знае какъв проблем. Като гледам как в детските пюренца например го правят ту със сладки (плодови), ту със зеленчукови, така че...
Лятото задължително трябва да направим и по едно плодуване с череши и с диня, това са най-хубавите плодувания. Динята може да се яде повечко, понеже съдържа много вода.
Успех на всички и много минусчета   bouquet

# 676
Танина, ядох моркова суров, но отделно от плодовете.
Моя отчет за вчера - 1,5 картофа сварени, но аз не ги пасирам, а така си ги ям. Даже ми направи впечатление, че бебка като и правех домашни пюрета с картоф не ги харесваше, а сега изяде половин картоф, че и повече щеше да ме `подяде`, но не и позволих. Та си мисля, че и  другите, които захранват могат да опитат картофа без да го правят на пюре. На мен доста ми се услади.
Днес съм на краставица.
Кантара обаче в сравнение с вчера показва +100гр, но си мисля че е нормално, моля да кажат тези, които са захранвали друг път.

# 677
Ухааа  Shocked, на мен ми се струва адски много това - кило и половина картофи. Те и без това засищат, мисля че един два картофа стигат за деня, незнам  Rolling Eyes А и запичат картофите май.
За днес пак почнах на ябълки и вода, само довечера мисля да си приготвя нещо готско, но не съм измислила още какво.

# 678
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Вчера  вечерта направих върховна простотия (даже няма да я кажа), защото ще ме убиете. Сега звъннах на приятелката, която плодува с години, "похвалих" се и я цитирам "ама многоо си проста".  Обаче съм жива и даже не ме заболя корема.  Mr. Green И от днес пак засрамена съм тук. Броя си първи ден отново.
Взела съм си един грейпфрут и една ябълка. За да не освирепявам. Вечер ще хапвам банани (защото най ги обичам).
Признах си без бой.

# 679
  • София
Привет момичета!
Моите 10 дни плодуване приключиха без нито едно прегрешение. Само с това ВЦ- нз как ще се разберем. Днес, след вчерашния слабителен чай и след тазсутришните накиснати 5-6 сини сливи - отидох до 00, че и повторих. Но според вас всеки път ли трябва да взимам допълнителни стимуланти  Thinking
Резултата от тези 10 дни е около 3,5 - 4 кг. Не мога да кажа с точност, тъй като когато тази сутрин се претеглих, все още не бях посещавала 00.
За днес менюто ми е - сутринта - 5-6 сущени накиснати сливи, в 10 - кафенце с мед, за обед един среден картоф пасиран с половин морков, за довечера мисля 2 домата. Как ви се струва.
Наистина искам доста бавно и полека да вмъквам храните, а много ми се ядат задушени зеленчуци. Кога мислите мога да се поглезя?
Mini Maus - тревожа се за теб - организма ти явно отказва да приема храна, различна от плодове. Това никак не е хубаво и не мисля че е редно да лунуваш. Вземи краставичка или домат и по малко и постепенно захранвай. Не се оставяй без храна. И споделяй какво се случва. Наистина мисля че е тревожно, ако не приемаш храна.
До скоро момичета - сега идва сложното - стискайте палци. Въпреки че аз съм се настроила - не като че ли е свършило плодуването, а все едно съм на половината от пътя Simple Smile
Успех на всички.

# 680
  • La casa de Mickey Mouse
Привет и от мен
иланг - иланг един голям  шут и от мен #2gunfire, не прави така ще си съсипеш метаболизма, това е като отрова за организма ти в момента, но вземай се в ръце и смело на пред
estrea бебка те подяжда, а  baby_neutral, сладурка, моя пък ми е обявил стачка, нещо не иска да яде, а и сноши не му беше добре и цяла нощ не съм спала, нали имам лош спомен от вдигане на температура, че дежурих цяла вечер до леглото му
мисля че е нормално, все пак са само 100гр., това ще се регулира
 iliqnska какво да ти кажа, противи се организма ми и това, но все пак лунувам, след вчерашното преяждане на обяд, след обяд си направих ментов чай и вечерта един от лайка и се чувствах много добре, приготвих любимата си храна с надеждата, че ще ми се прияде и ще си изям остатъка от пюрето, но уви това не се случи, за днес след обяд съм с приготвила няколко мандарини и утре на обяд продължавам с картофи и моркови, няма да си правя определена доза, ще хапна толкова колкото корема ми позволи, в момента в който усетя, че започва да ми става тежко спирам веднага, за вечеря пак така, а в други ден на краставица съм се спряла, заедно с картофа и моркова разбира се
организма ми се противи нещо, но аз съм по ината
звъннах на приятелката ми лекар и ме посъветва, ако не мога на веднъж да изям определеното количество храна да го направя на няколко пъти и да не пия толкова течности защото пълнят корема и няма място за друго
Танина задушени зеленчуци на 5/6 ден най рано и пак зависи какви, зеленчука е отделна храна не го смесвай нито с плод нито с чай
Pelagia и аз така юни отново тук, обожавам череши, но тук почти няма, за сметка на това дини и пъпеши в изобилие, остават ми някое и друго кило и това си е, трябва да ги преборя, личи ми много, но дънките които приготвих, все още не ми стават и докато не се навра в тях няма да мирясам

# 681
Ухааа  Shocked, на мен ми се струва адски много това - кило и половина картофи. Те и без това засищат, мисля че един два картофа стигат за деня, незнам  Rolling Eyes А и запичат картофите май.
За днес пак почнах на ябълки и вода, само довечера мисля да си приготвя нещо готско, но не съм измислила още какво.
Ти ме разсмя, не кило и половина, а картоф и половина общо за обяд и вечеря. Joy
Мини Маус, защо е задължително да изяждаш и моркова и картофа, че после с тях и краставицата заедно? Аз вчера бях само на картоф, днес съм си приготвила 1 краставица общо за обяд и вечеря. Опитай и ти по-полека и пробвай да ядеш нещо, което би ти харесало, замени това пюре. Аз миналия път кагато захранвах \стигнах само до 4-ия ден и после се издъних\ си правих картофа печен с кората във фурната- много ми хареса, е, вярно беше малко по-сух, но пък много вкусен.  Само сварен също сладнее и е прекрасен.

# 682
Тъкмо и аз щях да пиша за това кило и половина картофи  Joy, но estres ме изпревари.
Аз сутринта пих чай, а преди малко вместо плод си направих цитронада. То пак плод де, ама разреден с водичка  Wink.
Приготвила съм си много и различни плодове, но нещо не ми се ядат май. Ще ги мъча де.
Иланг-иланг, и твоето ми е познато. Нали и аз така яко се издъних. От плодуване, направо на Animal Pig освинване. Но ти поне си се спряла, а аз 10 дни разгулно хранене.

# 683
привет от мен  Flutter
вчера не се отчетох, та викам дай днес. знаааачиии за себе си установих, че няма да мина без втора порция плод  Mr. Green  след като обядвах домат и хляб, в 4 вече бях ужасно гладна, пих ОГРОМЕН чай, но ме залъга само временно и си чаках вечерята гладна. и като стана 6, ох малииии  Laughing прекалих с количеството и вкарах и сурови ядки. знаех си аз, че апетита ми няма да ме подмине ей така. вечерта ми стана тежко, но и много горещо  Shocked спах само по тениска, като държа да отбележа, че покрай плодуването умирах от студ и спях с юрган, одеало и дебела пижама. днес още ми е тежко и ще го карам плодов. и за себе си че знам, че без следобедна закуска няма да се получи  Peace от утре продължавам със захранването  Peace
хубавото е, че вчера най-накрая си купих 'скини' дънки и се кефя Simple Smile

# 684
  • София - между принцеса и...диваче!!!
Здравейте моми4ета.За пореден път и аз да пиша в тази тема.Днес ми е 20ден на плодове и съм -8 , а от утре запо4вам с захранване ,но ме е адски страх и дори не ми се по4ва .Сега ми е супер добре не ми е гладно ,но знам 4е с хапването на първия морков настъпва и свирепия гад/правила съм я пове4е от десетина пъти и захранването в пове4ето пъти съм го ускорявала сериозно защото не издържах на глада/.И сега се 4удя има ли някаква тактика за това захранване,да не се освирепява така ,максимум до третия ден издържам и после запо4вам да си ям като прасе, а знам 4е е супер вредно.Колкото и пъти да съм отслабвала с тази диета след време пак си връщам килата.За това сега преди гладуването си правих вега -теста и ще запо4на да ям по него.Ох ..ама това захранвене  #Cussing out

# 685
  • La casa de Mickey Mouse
За захранването не знам, според мен трябва да си го налагаме, както е с плодовете, например как е при мен, знаех че днес ми се полагат толкова и еди какви си плодове и другото просто не става за ядне
по съшия начин действам и със захранването, каквото съм приготвила другата храна не съществува, това е отрова за организма ми, не мога да я ям и толкова, поне при мен действа
estrea права си да ти кажа, нали си имам актифрай, та утре ще си опека картофите в него и става много вкусни, хем ще се чувствам приобщена към семейната вечеря, мъжа ми вече бленува кога ще седна с него на масата ще си хапна като бял човек и ще му правя компания с чаша вино
сноши как се смях, половинката взема една ябълка за десерт, малкия му я измъкна от ръцете и му вика ти неееееееее, това е на мама храната и на него му разбира главицата какво е за мама, преди все ме хранеше, сега храни баща си  Joy
е то моето вече не е нормално, за капак на всичко в бара до офиса свършил меда и сега пия чай без мед и съм като водоноска толкова ми е пресъхнала устата, до тук съм на 1,5л вода едно кафе и два чая, смятах да се тегля, но след всичките тези течности ме е страх да се кача на канара
мира ти инкогнито плодуваш, давай сега при захранването смело с нас
chugra честити дънки и аз най накрая в събота съм по магазините, не исках да си купувам нищо, но нямам избор старите дънки са ми големи, тези които бях приготвила още не ми стават и няма какво да сложа, момичета имам 10 чифта дънки от преди да забременея, половината чисто нови с етикетите, всеки ден ги гледам и бленувам да ги сложа най накрая, добре че си падам по класическите модели че не има минава никога модата

# 686
  • Пловдив
Mini Mouse, малкият ми син така реагира с колата лайт. Де що види някой да пие кола - ходи, дърпа му я и вика - Та мама (тоест това е на мама).
mira_tsvetanova, страхотен резултат. За апетита не мога да кажа нищо - виж ме мен вчера.  Sick
chugra, честити дънки. Няма да е зле и една снимка да дадеш облечена в тях да се стимулираме останалите гладници.  Simple Smile

Аз сега си изхрупах ябълката мирно, а даже не бях огладняла след вчерашното пируване. Но нали ставам послушна - реших, че е време вече - да не стане като снощи: цял ден глад и вечерно умопомрачение.. Сега ще си направя литър чай.

# 687
с удоволствие бих дала снимки, но фотоапарата ми пристига след 10 дни (в период на местене сме). някой друг път ще е  Hug

# 688
Mira, като те чета, това все едно аз съм го писала. По принцип нямам кой знае какъв проблем с гладуването (е, издънвам се понякога Embarassed), издържала съм и по 40 дни. Просто , понеже се страхувам да започна захранването Confused.
Винаги правя грешки при захранването, винаги. Няколко дни и послеее  ooooh!. Мечтая да изкарам едно дълго хубаво плодуване и после правилно захранване  Praynig. След което да продължа да се храня рационално. Но най-кофти е, че винаги така си обещавам, а на практика не мога да се справя.
Иланг, стискай зъби и ще успееш. Аз като веднъж прегреша и после не мога да се озаптя  Blush.

# 689
  • Пловдив
За това сега преди гладуването си правих вега -теста и ще запо4на да ям по него.Ох ..ама това захранвене  #Cussing out
А какво е вега тест?

Общи условия

Активация на акаунт