Отговори
# 705
Ми те бяха два картофа и един домат ама хич не ми бяха много, можех да изям още толкова  Simple Smile то и затова съм на тези килограми  Wink.
Иначе през деня пак карам на плодове - за днес един чай с мед сутринта и до сега една ябълка и две кивита, но пак съм гладна. Вечер много ми се яде на мен  Rolling Eyes , но уж гледам да не прекалявам. Иначе кантара продължава да е надолу. Днес ми показа 75, а като почнах захранването беше 76. И така ми е добре засега, толкова бях преди да забременея и смятам да се опитам да ги задържа месец два и след това да правя втори тур с отслабването, че  в младините си ... бях 65кг.. мечтии  Joy
Честно казано стреснах се след 10дена плодуване, не бях правила до сега, и затова спрях. Но се надявам да си спазя захранването поне и да не качвам после.  bouquet

# 706
  • Пловдив
И аз имам проблем точно с вечерното хранене. Тогава съм като изпусната.  Sick
Трите банана са ми до довечера. Вероятно след като се приберем ще изям поне още един. Има ли нещо нередно да имам бананови дни? И да изяждам по 4-5 за целия ден примерно.  Thinking Защото това ми е любимият плод, останалите малко насила ги ям.
Напоследък практикувам една не особено добра техника за да спра вечер да ям. Хапвам на няколко кафени лъжички мед. Става ми чак гадно от него и ми се отяжда каквото и да било. По принцип обичам мед, но явно в момента след консумация на толкова захари ми идва прекалена неговата сладост и ми действа благотворно на лакомията.  hahaha

# 707
Здравейте момичета, днес ми е 4-ти, но нещо се изложих- бях си приготвила 2 домата- по един за обяд и вечеря, но към 11.00ч налапах около шепа орехи- много ги обичам сурови ooooh! Сега чуствам дискомфорт в стомаха, едно ми е тежко, но сама съм си виновна Twisted Evil Орехите ми бяха предвидени за 6-тия ден, но...
Че защо да са малко 3 банана, аз досега по толкова ядях - по 1 плод на хранене. Иначе не мога, колкото повече ям, толкова повече ми се яде и диетата отива подяволите Joy. И сега се боря с една лакомия дето ме е налегнала днес, така си и знаех, че като почне захранването ще почне да мисе прияжда, но ще стискам зъби пък да видим.

# 708
  • София - между принцеса и...диваче!!!
Mira, като те чета, това все едно аз съм го писала. По принцип нямам кой знае какъв проблем с гладуването (е, издънвам се понякога Embarassed), издържала съм и по 40 дни. Просто , понеже се страхувам да започна захранването Confused.
Винаги правя грешки при захранването, винаги. Няколко дни и послеее  ooooh!. Мечтая да изкарам едно дълго хубаво плодуване и после правилно захранване  Praynig. След което да продължа да се храня рационално. Но най-кофти е, че винаги така си обещавам, а на практика не мога да се справя.
Иланг, стискай зъби и ще успееш. Аз като веднъж прегреша и после не мога да се озаптя  Blush.

Ох и това все едно аз съм го писала .Първия път след като родих гладувах 40дни и свалих 20кг и единствено тогава захраних 10 дни,от там на сетне другите десетина гладувания за две години съм гола вода Sickтри дни и става страшно ,не мога да се контролирам дори казвам си край запо4вам да ям ако ще да умра после .Сега оба4е се надявам да съумея да се контролирам .В4ера си купих  био-моркови, зеле и картофи и днес трябва да зап4на, но се отказах.Направо не ми се по4ва с захранването .По добре ми е на глад ,въпреки 4е и от тези ябълки ми се гади ве4е и напоследък ги смених ,Все ми е студено , пресъхнало ми е гърлото и се чудя да не взема да хване някой диабет с тоя луд глад.Вега теста е безкръвен тест  за това как организма ти разгражда храните ,и какво можеш да ядеш без за напълняваш.За 240 вида храни е .Аз съм доволна ,мога да ям по4ти вси4ки храни без оба4е бяла захар и бяло брашно ,А аз обожавам сладкото и на ден го ям по няколко пъти.Затова си имам 5кг които непрекъснато свалям и ка4вам .Мога да ям всякакви меса/без кренвирши, салами и малотрайни колбаси, те са супер вредни и ги забрани за цял живот/,сирена, яйца ,зелен4уци,плодове,млека,алкохол, цигари.Усокои ме докторката ,4е мога да си правя сладкиши от кафява тръстикова захар, яйца,пълнозърнесто брашно,мляко, та май ще ми се наложи да си приготвям сама кекс4ета.НО  първо да захраня като хората ,4е страх ме лови.Хайде ще запо4на от утре , 4е нямам нерви днес  да се мъ4а с тоя морков Mr. GreenЩе пиша пак утре.Поздрави на вси4ки ве4но гладни и винаги дебели като мен

# 709
Здравейте момичета Hug
Аз още си пия кафето,дълго,черно и горчиво,3в1  Naughty Вземам си забележка за чая,ей сегичка отивам да си сложа водичка.Още никакъв плод не съм хапвала,не ми е гладно още.Имам ябълки,грейфрути и едно голямо бананче ми се мярка,чудя се после кое да опустоша.Да ви питам нещо по време на плодуването пиете ли някакъв разхлабващ чай и всяка вечер ли.Имам си вкъщи от майчиният лист и от време на време пия,миналата вечер последно си правих.Така като чета май всички сте на захранване или съвсем скоро ви предстоя.Хайде някоя начална плодоранка да се обади,ако съм я пропуснала,така ще се мотивираме повече и ще се държим из късо. Flutter
Успех на всички плодоранки и си  Naughty дръжте устите затворени Hug

# 710
  • Пловдив
azalia28, ей ме мен. Прохождаща съм тук. Онзи ден натворих велика щуротия, ама все пак имам доброто желание и намерение да хрупам плодове до края на месеца.
Аз си изядох и другите два банана, защото ме ядосаха. А като съм бясна, ям по много. Добре, че нямам друго за ядене, а и няма от къде да си набавя.

# 711
  • в провинцията
Чудя се дали изобщо да се обаждам, толкова съм несериозна  Embarassed
Мисля от понеделник да пробвам, че в неделя имам рожден ден и искам да си празнувам охолно, пък после ще опитам за пореден път да слабея...

# 712
 newsm35 newsm35 newsm35
Подядохте ме с тия банани, имам чувството, че всички днес са на банани. Хапнах и аз два преди малко  Wink

Пелагия, Мира изумявате ме. Как се издържа 40дена на плодове  Shocked

# 713
  • La casa de Mickey Mouse
ами издържа се защо не, аз без малко да ги стигна 30 дни, но днес се взех в ръце и изядох една краставица и един домат, по добре ги приех, не ме заболя корем малко ми понатежава, но поне е поносимо, за вечеря според зависи, ако усетя глад пак същото ако не мандарини и преди лягане чай, чувствам се от сноши подута, едно некомфортно ми е, а то какво било, МЦ ме посети, така че докато не си отиде няма да се тегля, че резултатите няма да са достоверни, а може и за това да ми е ставало тежко знам ли
но другата сряда със сигурност пак ще лунувам
иланг - иланг внимавай на рождения ден и приятно изкарване
аз банани вече да не погледна, пробутвам ги на малкото

# 714
Вижте какво ми пратиха на скайп http://debeleem.hit.bg/
И още една интересна статия за подкрепа на бойния дух http://today.actualno.com/news_294345.html

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 20:50 от Танина

# 715
Танина, аз на плодуване издържам много, но захранването ми е проблем  Peace.
Мини, наистина вече не чувствам глад, но се старая да ям. Да видим до кога де, че като освирепея, лошо става  Simple Smile.
Момичета, скоро май трябва да се пуска нова тема.
Миранди, четеш ли ни или някоя от нас ще се заеме Embarassed?

# 716
  bouquet Добро утро...

# 717
  • Пловдив
Добро вече не утро.  Simple Smile
Снощи изядох още един банан. Та за вчера общо четири броя. На рождения ден стисках здраво и нито пица, нито торта хапнах. Поръчах си по инерция сода с лимон и после се усетих, че в газираната вода май има нещо нередно. Ама си я изпих де.
Сутринта ми пак стартира с банан. Сега пия чайче. Като ям банани несе чувствам гладна, а и много ги обичам - та дано да нямам други изцепки. Знам, че трябва да разнообразя, но днес няма ад имам възможност да ходя да пазарувам. Утре ще си купя нещо по различно.
Мисля чак в понеделник да се кача на кантара. Дано любопитството ми издържи.

# 718
И още една интересна статия за подкрепа на бойния дух http://today.actualno.com/news_294345.html

това е много оскъдна информация за Calorie Restriction with Optimal Nutrition. тая статия е супер зле и много заблуждава хората! става въпрос за система, при която хората намалят приема на калории с 10-20% от нужните за поддържане на теглото според медицинските предписания, но внимават менюто им да включва всички нужни на организма основни групи макроелементи (въглехидрати, протеини, мазнини) както и витамини, минерали и от сорта. целта е като се хранят оптимално за здравето си, но с намален калориен прием да подобрят значително качеството си на живот и да живеят здрави значително по-дълго време. имало е доста опити с животни и тезата все се потвърждава. хората прилагат системата от горе долу 20 години, засега с невероятен успех. ако искате да четете повече, ето тук http://www.crsociety.org/    bouquet  

едит: забравих да пиша, че въпросната общност отхвърля бързото отслабване и гладуване (каквото е плодолечението), така че не знам доколко е полезна информацията..

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 12:37 от chugra

# 719
azalia28, и аз съм от новите плодоранки, къде е тя мойта още да мисля за захранване, днес ми е още 5 ден, последните 2 дена без малко да се откажа, беше ми едно такова отпаднало и студено, но трябва да се настроя, че продължавам
момичета, вие които захранвате само ви чета и се уча какво трябва и какво не трабва да правя като започна и аз smile3525

Общи условия

Активация на акаунт